V4 Solvalla – 25/5-2024 – Elitloppet Lørdag

V4 Tips

V4 Travtips til Solvalla. 

Spilstop kl.12:45.

Vi starter lørdagens med lidt opvarming inden dagens V75 med en V4 kupon der bl.a. indeholder kvalifikationsløb til Sweden Cup. Spil med Travtips.dk til lørdagens V4 spil her. Kun 75 kr. – Max. 20 andele:

Elitloppet lørdag 2024

Lørdagens V4 Forslag

Til Solvalla - 25/5-2024

Lørdagens V4 Forslag

V4-1: 1,3,4,6,7
V4-2: 1,2,3,4,7
V4-3: 3,4,6,7
V4-4: 3,4,5,6,7,10

1200 Rækker x 1 kr = 1.200 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. Forslaget er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne. 

Vi forbeholder os ret til at ændre i vores andelsspil, i forhold til seneste nyt, udgåede heste osv. i forhold til det viste forslag.

Værd at vide

På Elitloppslørdagen starter folkefesten for alvor. Så snart portene åbnes, skynder masser af mennesker som regel ind for at sikre sig deres yndlingspladser på den populære E-tribune.

Inden V75 omgangen køres senere på dagen (bemærk V75 strater allerede kl.15). Så varmer vi op med en V4, hvor der køres indeldende kvalifikation til Sweden Cup finalen, som afgøres i løb 7. De tre første i hvert heat/afdeling går videre til finalen.

Travløbene denne lørdag er af absolut højeste kvalitet med STL-finaler samt forsøg og finaler i den historiske Sweden Cup. Som er et sprintløb, der køres over en distance på 1.609 meter for verdens eliteheste, lige under dem, der er med i søndagens Eliteløb. Derudover køres styrketesten Harper Hanovers løbet, som om afgøres over de tre kilometer og er et af Eliteløbsweekendens mest populære og mest spændende løb.

Lad festen begynde.

V4 Analyse 25/5-2024

V4-1 1640m Auto

En relativ åben første afdeling af V4, som er den første af tre afdelinger, som virker som kval til Sweden Cup (som køres som løb 7). 7 Night Brodde var god senest i Italien med to andenpladser, og virker til at have fundet lidt af sin gamle form. Hesten er starthurtig, men sporet længst ude på vingen kan sætte en “kæp i hjulet” for at nå spidsen her. Men er dog hjulpet af, at 5 Seven Nation Army er udgået. 6 Diamond Truppo gjorde det godt i sin Sveriges debut, dog blev det for hårdt udvendigt på A Fair Day. Skal også regnes her. 1 Staro Mack Crowe fungerede ikke uden sko senest og de går tilbage til vanlig balance, og skal regnes tidligt. Jokeren i løbet er 3 Ideal du Rocher, der senest var ude i Copenhagen Cup, og gjorde sig ikke så meget bemærket, men virkede dog til at have meget mere at vise, og kuskepræstationen  var nok heller ikke den bedste. Nu kommer stjernekusken Matthieu Abrivard på, og det er et stort plus, samt sporet denne gang er meget bedre. 4 Dats So Cool kan meget på sine bedste dage, og får den et godt løb i rygge, så kan den også vinde. 2 Ante La Roque tror jeg mindst på her. Hesten er okay starthurtig, men bør satse på et inderspor, og håbe på at smyge sig med de tre bedste, men jeg tvivler.

Ranking: A:7,6,1,3,4  B/C:2

V4-2 1640m Auto

Endnu et flot felt, hvor spidsfavoritten 2 Click Bait nok bør bære favoritværdigheden, i et løb der dog skal garderes, da der virkelig er stærke heste med. 1 Colibri Jet vandt på en 1.09.8 tid senest i Napoli, hvor den bare forsvandt ukørt og vandt med det meste af opløbet. Er dog ikke hurtig nok til at forsvare indersporet, og bør søge ud med det samme. 4 Just A Gigolo var bl.a. to’er i Europaderbyet bagom Barack Face. Tror denne ender med at sidde i dødens på Click Bait, og ingen af dem er nok interesseret i at få tempoet alt for højt op (og skyde alt krudtet af), inden finalen. Så jeg spår at det kan gå lidt langsomt midt i løbet, med mindre andre prøver sig fremad – man ved jo aldrig med en gul kusk;). En hest jeg bestemt også vil have med er 7 Denao Degli Dei, da jeg ikke kan glemme dens magtdemonstartioner tidligere på året. Og vi har endnu ikke engang snakket om 3 Missle Hill, der aldrig skal regnes helt ude af kampen, og ifølge bulletiner skal være i sin bedste form længe.

Ranking: A:B:1,4,7,3  C:5,6

V4-3 1640m Auto

Her har Åke Lindblom spidshesten i 4 Chapuy, der helt sikkert vil bombe til spidsen på sin favorit distance. Derfra vil han nok køre og skal have chancen for at spare rundt om, med mindre den hurtigt får besøg af en offensiv gul jusk og 6 Dana Ek, da kan et rygløb på denne måske være vejen frem til en finale. 7 Gio Cash er en klassehest, der desværre fik det ringeste spor, men jeg er dog sikker på den bliver mellem de tre her. og rankes derefter. Det forlyder faktisk at Malmros ville have haft denne med i Elitloppet, men  Flemming Jensen stiller til start med 3 Emoji, og har fået et fornuftigt spor. Hans chance i løbet er at få et rygløb i andetsporet og køre til slut, og være blandt de tre første. Tror ikke han skal chance indvendigt, da åbningen så måske aldrig kommer. 1 Super Nice er alderspræsidenten her og gør det godt. Men jeg tvivler på at det er nok til at kvale ind. The big unknown er 2 Harry Knows, det er jo en hest der har vist 9-tider på Meadowlands, så helt ueffen er den jo ikke. Selvom 5 Following ofte har gået fint under de bedste i kuldet i stærkt besatte årgangsløb, så går den op i klasse her og får det svært.

Ranking: A:4,7,6  B:C:2,1,5

V4-4 2140m Auto

Nu til et koldblodsløb, hvor der for en gang skyld ikke er fyldt med Jan-Olov Persson heste, faktisk kun to. Men den ene er så også favoritten! Den vi taler om er selvfølgelig 6 Juni Blixt, der er Mats E Djuse’s valg i løbet. Hesten har gået godt på det seneste, men har dog måtte se sig besjret to gange af Ulveåsen, hvilket den ikke skal klandres for. Førstehest, men ingen blank i mine øjne, da den møder flere ligeværdige heste her. 3 Smedheim Braut var den moralske vinder senest, gik et flot løb med en masse job på vejen udvendigt om Holter Odin, og virkede endda til at have kræfter tilovers. Her er sporet fint, og den burde sidde med fremme fra start. 4 Envis er staldkammerat med 6 Juni Blixt. Denne var ude i samme løb som Smedheim Braut senest, men Envis havde en kort galop (er ikke noteret i resultatrækken), og kom faktisk fint tilbage. Hesten er mere stærk end hurtig, men skulle der blive overpace, så se op. 5 Backlös Faron kommer nu ud for første gang uden sko i kombination med den amerikanske vogn (også første gang), dette kan nogle gange gøre underværker på koldblod, og jeg vil ikke køre en kupon uden denne, og ranker den opad. 7 Il Salvador, er en flot hest med lys manke, der er let at kende. Er normalt over middel fra start, og bør kunne finde en god position. Hesten gør det godt i stærk Norsk konkurrence, og den flotte spids sejr på en meget regntung bane 9. april på en 24.1-tid var flot. Fra bagsporet skal man se op for 10 Kinge Svarte, der kommer med en hel række af flotte præstationer, og skal bestemt regnes også. Vandt senest på Åby på en flot måde fra spids, og var overlegen mod bl.a. 2 Guli Fantom og 1 Fakserling. Den sidstnævnte (Fakserling) er en hest der sjældent misser pallen. Faktisk har den kun været udenfor top-3 i fem! af sine i alt 34 starter… Det må siges at være imponerende. Her kan den dog risikere at blive over fra start. Skal dog med ved bredere gardering.

Ranking: A:6,5  B:3,10,7,4,1,2  C:8,9,11,12

Deltag i Travtips.dk’s andelsspil og vær med i jagten på de store gevinster. Køb dine andele i god tid, så vi sammen kan indlevere vinderkuponer!

Du kan købe en V4 andel á 75 kr. (kun 20 sat til salg) via linket herunder:

Reprise – Elitloppet 2023. Her kan du se en reprise af sidste års Elitlopp finale, hvor Honneck vandt.

V75 - Elitloppet

Spil med Travtips.dk på de to gange V75 fra Solvalla på Elitlopppet weekenden. Du kan købe en andel til lørdagens og søndagens V75 via link herunder:

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere