Påske Trav m/ Spring Race

Påske Trav

Påsken byder på en masse trav, så det er bare om at være med i de mange gode spilmuligheder.

Der køres nemlig masser af løb, bl.a. det populære V75 Spring Race, men også masser af danske løb. 

Lad os komme igang.

v75-springrace

Overblikket over Påsken

Vi kigger kort over alle løbsdage her i påsken fra 28/3 t.o.m. 1/4-2024

Springrace

Værd at vide

Påsken er traditionen tro lig med V75 Sprin Race. Alt peger på en flot Drømmejackpot i det populære V75-travspil på søndag. Men der er dog også masser af danske løb i påsken, så spilmulighederne er mange.

Danske Løb i påsken
  • 28 marts – Torsdag – kl.13.00,  Odense, Easter Racing
  • 29 marts – Fredag – kl. 13.00,  Aarhus, Prins Henriks Cup
  • 30 marts – Lørdag – kl. 12.00, Bornholm, Sydbanks Åbningsløb
  • 31 marts – Søndag – kl. 12.45, Charlottenlund, Påsketrav
  • 01 april – Mandag – kl. 14.00, Skive, Påsketrav
Du kan finde de danske baneprogrammer her.
 

Travtips til Odense – 28. marts – Vi har lidt spiltips til de danske omgange, bl.a. allerede til i dag (torsdag), hvor Steffen Møllergård har kigget på V4 spillet til Odense og Fyens Væddeløbsbane. Han skriver bl.a.: Fyens Væddeløbsbane byder på et V4 spil, som bør være til at løse for spillerne. Et forslag uden noget blankbud.  Vil man have en blank i spillet kan enten Henri Cloc i (V4-3) eller den noget mere chancebetonet General G K i V4 finalen være et godt bud. Bedste outsiderbud i spillet kan være Golden Snow S B i første V4 afdeling.”- Se hele hans analyse her, og husk at spil med på hans andelsspil vi linket her.

Travtips til Aarhus – 29. marts – Mogens Jensen fra Rent Trav har kigget på Aarhus løbene, og her kommer han med et par fiduser, som man bør have med på kuponen. 1 Innocence (V5-2), ser jeg som værende en af årgangens bedste hopper, og selv om det er sæsondebut for Knud Mønsters hest, så skal den være med langt fremme. 7 Major Love (V4-2) gav sig måske lidt for let senest, men denne gang kan den få et rygkørt løb og så burde den tage mange ned til slut. 10 Palais Bourbon (V4-3), starter ganske vist med toptillæg, men jeg synes det de seneste par gange er blevet kørt lidt optimistisk. Får en et nemmere løb denne gang er den med langt fremme. 

Travtips til Skive – 1. marts – Undertegnede har kigget lidt på Skive, og fundet nogle heste, man ikke skal glemme på sin V4 og V5 kuponer. 3 Houston T T (V5-2), er starthurtig og bør komme til spids eller vinderhullet her. Formen er god og jeg tror på god chance her. 3 Godric (V5-4/V4-2) har gået godt på det seneste og er hurtig fra start. Spurtede sidst bedst af alle, men kunne akkurat ikke nå Ginai i spidsen. Men får den et perfekt løb her, så skal den ikke glemmes. 2 Idaho (V5-5/V4-3) er normalt god fra start både i volt og auto. Holder den bare travet, da kan den måske køre i spids her, og vil derfra være hesten at slå for de andre. Uanset skal den regnes. 

Du kan høre flere tips og spilforslag på Rent Travs Podcast, bl.a. hvilke danske kuske der er i form, og så kommer vi også ind på den triste Bo Westergaard saga.

Tips til V75 Spring Race

Vi har bl.a. allieret os med Michael Andersen fra M&A’s JP Fiduser, som vil komme med blankbud og lidt ekstre spil fiduser til hver V75 omgang. 

Her er det værd at bemærke, at spiltidspunkterne på V75 er forskellige, så husk at køb dine Spilklub25 andele til bl.a. Travtips.dk, Travklubben, Rent Trav og M&A’s JP Fiduser i god tid. 

V75 Spring Race oversigt:
  • 28. marts – Torsdag – kl.19:30, Gävle
  • 29. marts – Fredag – kl.15:00, Färjestad
  • 30. marts – Lørdag – kl.16:20, Klosterskogen
  • 31. marts – Søndag – kl.16:20, Romme (MULTIJACKPOT)

Rent Trav Podcast

Rent Travs påskespecial podcast. Hvor vi kigger på flere af de forskellige V75 omgange, samt danske løb mm. Lyt med nu.

God påske og held og lykke med spillet

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere