V4 Solvalla – 26/5-2024 – Elitlopppet Søndag

V4 Tips

V4 Travtips til Solvalla. 

Spilstop kl.12:45.

Eliteloppet Søndag skal hovedløbet afgøres – Hvem bliver kongen af Elitloppet 2024?  Dessuden skal Elitkampen, Montéeliten og Breeder’s Course afgøres.

Vi starter dagen med et V4 spil, og du kan spille med via link herunder:

Elitloppet søndag

V4 Forslag

Til Solvalla - 26/5-2024

Søndagens V4 Forslag

V4-1: 2,3,4,5,8
V4-2: 2,5,6,7,8,10,11,13,14,15
V4-3: 2,3,6,8
V4-4: 4 Filadonna

200 Rækker x 2 kr = 400 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. Forslaget er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne. 

Vi forbeholder os ret til at ændre i vores andelsspil, i forhold til forslaget her på siden.

 

Værd at vide

Eliteløbsweekenden topper på sin sidste dag og det er “Juleaften” for travelskere her om søndagen, og vi starter dagen med et V4 spil.

Vi kommer også med et V75 forslag til søndagen, dette er klart ca. kl.13:00 søndag!

Vi ramte alle fire på lørdagens V4, og satser bestemt på en gentagelse. Vi har kun 20 andele til salg á 75 kr. så skynd dig at købe én inden de er udsolgt. Og vi kører selvfølgelig også et V75 andelsspil:

Køb gerne i god tid 

V4 Analyse 26/5-2024

V4-1 640m Auto

Dette er lidt specielt, da det er et Speedrace hvor hestene kun løber 640. Virkelig værd at bemærke, at den, der vinder det første heat, får spor 5 i finalen. Således får vinderen af andet heat spor 3, og vinderen af sidste heat får spor 1 finalen.

I første heat har en rigtig god startkanon i 2 Readly Lavec, der også bør være gået frem siden sidst, hvor den nok ville have taget spidsen mod Weekend Fun, hvis ikke den “snublede” lidt i starten. Men her er der ikke råd til nogle fejl, og derfor garderer vi – da der er flere startraketter, og selvom jeg holder 8 Diamanten som bedste hest, så er den enormt kvik fra start, og vel nok den hurtigste og favoritten til at tage sejren. 3 Krakas kan være skrællen, da denne også har en rigtig god kort-speed. Ligesom 4 Jackson Avery, der faktisk tog spidsen over Readly Lavec i et 1640m. løb sidste år i juni (og vandt). 5 Weekend Fun var først til spidsen senest, og vandt et 1140m løb og har formtop. Der kan komme galopper, når hestene skal presses maks på så kort en afstand, så vi garderer lidt bredt her og håber på en lille skræl på V4-spillet.

Ranking: A:2,8  B:5,3,4  C:7,9,6,1

V4-2 2640m Auto

Nu til en spårtrappa (amerikanerløb) over 2640m. Og som jeg ser løbet, så bliver min førsthest 14 It’s Peppertime, da hesten er stærk som få og altid har en god polet til slut. 15 Imperateur Am er også en hest der skal tælles tidligt her, og for begge heste, da skal det dog stemmer fra bagsporet, da der kan blive for langt frem på en hurtig sommerbane. På fremspor kigger vi derfor efter, hvem der mon tager spidsen her, og det bør blive 8 Midnight Special (skal siges at den er rykket et spor ind pga. strygningen af 4 No Limit Express), da den kan åbne meget hurtigt, og det er bare at gasse for Adrian Kolgjini. 6 Kaxig In kan ikke tage spidsen fra start, men det ligger måske til at de vil prøve fremad for at overtage eller styre løbet i dødens, men jeg tror dog godt Afrian kan finde på at slippe over den længre distance. 10 Jikken skal også tælles, både da hesten har fin form og specielt kusken (Örjan Khilström) ved hvordan et sådan løb skal køres. 7 Tearsinheaven bør gå ned i andetsporet og finde en god ryg, og køre til slut, og skal derfor også tælles tidligt, og det samme gælder 5 Rio Alta Wine. 13 Robthebank kan være den store skræl, formen er bedre end resultatrækken, og kan den få en god ryg og komme igennem fra sit spor, så kan den spurte som få – Kun 1%.

Ranking: A:14,15  B:8,6,10,7,5,2,13,11  C:12,3,1

V4-3 1640m Auto

Nu til Montéeliten, som står på menyen her i tredje afdeling af V4. Titelforsvaren 6 Vaprio bliver umiddelbart storfavorit, men det er dog ikke en jeg køber fuldt ud, da procenten også er stukket af. Ja, hesten er god og starthurtig, nok favorit til spidsen, men jeg vil dog anbefale gardering. Specielt 3 Galet Sted er en kanon, der har siktet hertil, sporet er perfekt, og jeg tror de sidder med fremme fra start. Dette er en hest der virkelig kan åbne og afslutte stærk, bl.a. i sin Monté-debut den 22/10 sidste år, hvor den åbnede i 05-tempo og afsluttede til sejr i 08,6 de sidste 1000 meter. Spændende med en Monté start for hædershesten 2 Milliondolarrhyme, vi ved jo havf den kan i sulky – og er en outsider. Hesten har gået nogle banejob med Carre på ryggen i sidste uge, og så godt ud, og er en spændende streg på kuponen til lave procenter. 8 Corps et Arme, er en lidt speciel hest, og selv med mester Carre på ryggen, så bliver det ikke en pangstart her, men vi ved dog at den har skyhøj kapacitet. Dette så vi bl.a. sidste år, hvor den plukkede en så god Montéhest som Mindyourvalue W.F. ned fra dødens!

Ranking: A:6,3  B:2,8  C:4,7,5,1,9,10

V4-4 2140m Auto

Breeders Course finalen for de treårige hopper afslutter denne V4. Her her finder vi endnu en stor favorit i 4 Filadonna, og det er fuldt forståeligt. Hesten er ingen raket fra start, men bør køres offensivt, og det ligger i kortenen at denne overtager spidsen efter 400-500m. hvor staldkammeraten 2 Unica S.L.M. nok sidder, og overlader denne. Netop 2 Unica S.L.M. er ubesejret, men er dog en mere simpelt type, og jeg tror kapacitetmæssigt, at denne vil få det bedste løb i ryggen på favoritten. netops Filadonna kom ud senest efter en længere træningspause, og vandt da let, da den plukkede spidshesten ned fra dødens på 13.8 fuld vej. Kommer favoritten til spidsen her (som jeg tror) – Så bør det blive spil mod et mål. Vil man gardere, så vil jeg også fremhæve 9 O’Hara Boko, der vandt det tilsvarende løb sidste år for 2-åringe (4/10-23 på Jägersro). 10 Oriane Boko er meget bedre end resultatrækken, og kan være en skræl for dem der vil gardere, da den bl.a. vil komme uden sko (første gang – men det lyser ikke rødt på ATG!).

Ranking: A:B:2,9,10,3,11  C:6,7,5,8,1

Reprise – Elitloppet 2023. Her kan du se en reprise af sidste års Elitlopp finale, hvor Honneck vandt.

V75 - Elitloppet

Spil med Travtips.dk til søndagens V75 via link herunder:

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere