V4 Odense – 28/3-2024

V4 Tips

V4 Travtips til Fyens Væddeløbsbane

V4 Spilstop kl.14:10 (torsdag)

Spil med på Møllergårds andelsspil via linket herunder:

V4 Spil

Torsdagens V4 Forslag

Til Odense og Fyens Væddeløbsbane - 28/3-2024

V4 Forslag

V4-1: 1,3,4,5,7

V4-2: 1,2,3,10,12,13

V4-3: 4,8

V4-4: 3,5,6

Det viste forslag koster kr. 360,-

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Forslag og analyse af Steffen Møllergård, tilrettelagt af Steen M. Nielsen, Travtips.dk.

Forslag uden blankbud

Fyens Væddeløbsbane byder på et V4 spil, som bør være til at løse for spillerne. Et forslag uden noget blankbud. 

Vil man have en blank i spillet kan enten Henri Cloc i (V4-3) eller den noget mere chancebetonet General G K i V4 finalen være et godt bud. 

Bedste outsiderbud i spillet kan være Golden Snow S B i første V4 afdeling.

V4 Analyse & Seedning

V4 seedning
 • V4-1: A: 1,4,7 B: 3,5,8,6 C: 2
 • V4-2: A: 12,13,3,2 B: 1,10,8,7,5,9,6 C: 4,11
 • V4-3: A: 4,8 B: 5,2,6,7 C: 1
 • V4-4: A: 5,3 B: 6,4,1,7 C: 2
V4-1 – 4 løb

1 Hillsborough havde jeg vindertippet i dens sidste start i Skive, hvor den var en fin 18 procenter i V4 spillet. Et vigtigt parameter for det vindertip var klart, at Birger Jørgensen var gæstekusk til denne start. Nu er Anders Pedersen tilbage som kusk. Ikke at det er negativt, men han har før kørt den en smule væk. Her giver jeg den et forsigtigt vindertip selvom den ikke har fordel af sprint og inderspor. Men får kusken det løst, så kan den på styrken afgøre løbet til sin fordel. 4 Ginger Ice har ikke vist sig som bedst i sæsonens to starter. Men nu får den Michael Lønborg tilbage i vognen, og den ligner i dette sprinterløb spidshesten i løbet. Billig modstand i dette løb gør den til et tidligt V4 kryds. 7 Hercules Act er pt ikke i samme vinderform, som den var sidste efterår. Men den er jo her fint inde i løbet på sin præmiesum. Forrige gang var den fin anden bag Ghania Sensei i Århus. Sidste start på Fyn skal man bare se bort fra, da den mødte stenhård modstand. Skal sidde hug frem til opløbet før den er vinderaktuel her fra dette spor. 3 Golden Snow S B kan være hesten, som springer V4 værdien op i vejret fra start af. Har flere gange været nævnt som en farlig outsider de sidste starter. Men dels pga. af en uheldig løbsafvikling og for hård modstand har den mest taget de mindre præmier. Her er modstanden til at tale med, og da den er hurtig fra start, så får den et løb fremme i feltet undervejs. Derved kan den være den sjove hest i alle spilformer, hvor mange spillere glemmer den, da den køres af Magnus M. Nielsen. Men han kører nu fine væddeløb i mine øjne. 5 Gia Joint tager jeg med på V4 forslaget, men jeg seeder den en smule lavt i løbet. Dette pga. af at dagens kusk Thomas Demant Andersen ikke har kørt den med samme succes som sin bror og diverse gæstekuske. 8 Calito er vel den eneste hest i løbet, som har fordel af sprint sammen med måske Golden Snow S B. Det er længe siden den har vist det store. Men den skal ses an efter en længere løbspause. Det samme gælder 6 Hit’n Run som har skiftet træningsmiljø siden sidste start i oktober måned.

 • Vindertip: 1 Hillsborough
 • Outsider: Golden Snow S B
 • Spidshesten: 4 Ginger Ice 
V4-2 – 5 løb.

Et amatørløb med 13 heste fra tre volter er i sig selv noget af en rebus for spillerne. Der kan hurtigt også komme et par omstarter, da to af felterne skal føres op af ret urutinerede kuske i volten. 12 Farinelli Hastrup er selvfølgelig klassehesten i løbet. Den har flere gange klaret sådan en udfordring med 40 meters tillæg til spidsvolten, som den også gjorde i dens sidste start. Men det er en sejr, som blev taget i sidste skridt efter en stærk afslutning. Så man er selvfølgelig en smule spændt på om den når helt frem med sit store tillæg. Er ikke i tvivl om, at den skal have vindertippet i løbet, men jeg synes flere heste trænger sig på V4 kuponen. Ikke mindst 13 Daniella Gardenia hvis Martin Andreasen kan ramme ryggen på favoritten. Den hang en smule på trætte heste i dens sidste start. Ellers skal man først og fremmest kigge imod spidsvolten, hvor både 3 Bushwhack P T, 2 Inspector’s Choice og 1 Fidel Castro alle vil være sikret et godt løb fra starten af. Det kan blive afgørende, hvis en de tre heste skal kunne løbe med sejren, at de rammer fronten fra start, og får lov at bestemme tempoet undervejs. Sidstnævnte Fidel Castro er ikke så starthurtig i voltestart, som den er i autostart. Men spor 1 i volten bør være en klar fordel for den. 10 Raja Summer vandt sidste gang et formløb. Nu er hestene her klart bedre. Men den var endelig fejlfri i sin sidste start. Hvis man nu har fundet løsningen på den vanskelige hest, så bør den også være med på stregen her. Det bliver mit sidste V4 kryds. Dog skal man op til løbsdagen søge oplysninger på 8 Catja Mosebo og 7 Farasi Surprise, som her kommer til start efter en meget lang løbspause.

 • Vindertip: 12 Farinelli Hastrup
 • Outsider: 1 Fidel Castro
 • Spidshesten: 1 Fidel Castro
V4-3 – 6 løb.           

Her er jeg slet ikke i tvivl om, at 4 Henri Cloc er klassehesten i løbet. Den vil sandsynligvis også være manges bedste bud på en V4 blank denne her løbsdag. Vindertippet er jeg ikke i tvivl om den skal have. Men jeg vælger nu alligevel, at tilføje en hest mere på V4 kuponen. Henri gjorde for et par uger siden sin sæsondebut i Århus. Den tog spidsen fra start, men den fik på den sidste omgang hårdt tryk af Harboe. Det kostede i slutfasen, men jeg synes nu den gik et okay løb, hvor femtepladsen i resultatrækken lyver en smule. Næppe spidsaktuel i dette her løb, men et godt løb i andet spor, og den kan sagtens runde hele feltet. 8 Fighter K J er havnet helt ude på vingen, men jeg ser den alligevel som den mest sandsynlige spidshest i løbet. Har flere gange taget spidsen fra den position. Jeg ser en smule bort fra de sidste resultater, hvor den har mødt markant bedre heste end dagens modstand, hvis man ser bort fra Henri Cloc. Christian Lindhardt kommer fra Skive til Fyn med kun den ene køretur. Så han kører næppe et ”bluff-løb” denne torsdag. 5 Go ON A P er altid god til at løbe med frem i triorækken. Kan være klar til at slå til ved favoritsvigt. Er hurtig fra starten, og den ender sandsynligvis i ryg på Fighter K J. Kommer hullet i opløbet, så kan den sagtens være med helt fremme. Men den skal køres på chancen, hvis dette skal ske. Morten Juul er en meget undervurderet kusk, og han gør bestemt ikke chancen mindre. 6 Arizona Face aner man aldrig som spiller, om den har top eller øv-dag. I realiteten vil jeg hellere ryge på den end spilde pengene på den ved V-bon efter V-bon. Den var fin i sidste start på tredjepladsen. Andre gange stopper den helt op med 500-600 meter til mål. Bliver meget tit meldt op som en god chance, men det har jeg godt nok svært ved at se til tider.  2 Gaston gik fint i sin sæsondebut på Lunden. Men den var uheldig, at ende i dødens spor. Det løb vil nok have gavnet den til denne her start. Men den er en smule hårdt inde i dette her løb. Triochance som bedst. 7 Ever So Clever har været væk fra væddeløbene i næsten et år. Mon ikke bare den søger et løb i kroppen og en madlap?

 • Vindertip: Henri Cloc
 • Outsider: Fighter K J
 • Spidshesten: Fighter K J
V4-4 – 7 løb.

Sprinterløb med 3 gode vinderchancer, hvor to af dem er meget vinderaktuelle, hvis den rammer spidsen fra start. 5 General G K bliver mit vindertip. Den vandt flot sin sæsondebut efter et løb i ryg bag den førende Eclisse Bi. Hullet kom perfekt ind på opløbet, og den vandt ret sikkert løbet. Sidste start skal man bare se bort fra. Den sad håbløst fast indvendigt, og måtte bakke sig fri i slutfasen. Så løbet har ikke været andet end et træningsarbejde. Den tager store skridt, og kommer den op i fart, så er der ikke mange i dens klasse, som kan følge med, hverken fra start eller i slutfasen. En anden starthurtig hest er 3 Just Magic, som vandt sin forrige start i Ålborg efter spids hele vejen rundt. Starten efter var den noget træg på den sidste langside, men Anders Pedersen fik den op i fart, og den var ikke langt fra Jaguar Dream i mål på andenpladsen. Virker som type måske bedst fra spids, og sidder den i denne position kort efter starten er den en klar vinderchance. 6 Jacks Cross synes jeg virkelig har oppet sig en del. Sidste start gik den vel sit livs bedste løb. Den var ude i et sprinterløb, hvor favoritten Lara Barosso fik lov til at stjæle løbet med lavt tempo undervejs. Gik ude i sporene i slutfasen, og da de kom ind på opløbet viste den klart bedst fart af alle, og den var kun slået med en halv længde. Her vil den kunne have stor fordel af, hvis General G K og Just Magic kører livet af hinanden fra start, så kan den løbe forbi alle i opløbet. 4 Happy L har taget to flotte tredjepladser i træk i klassen til gode modstandere. Jeg tvivler meget på, at den kan vinde løbet, men den er bestemt en god triochance på dens viste form. 1 Hope for More kommer til start efter en meget lang løbspause siden september måned i fjor. I dens sidste tre starter var den ikke som bedst, og den er umulig at sætte ind i dette løb før man har hørt nyt fra træneren. Den skal følges tæt op til løbet, men den er ret hårdt inde i dette løb. 7 Gorm Box vinder jo meget sjældent væddeløb, men den er god til at løbe med i pengene.

 • Vindertip: General G K
 • Outsider: Jacks Cross
 • Spidshesten: General G K
Tilbagebetalingsprocent på mit andelsspil i 2024. (pr 24 marts)
 •  Antal spil: 19
 •  Ramte spil: 15
 •  Ramte spil med overskud:8
 •  Spillet for: 23627
 •  Vundet i alt: 25337
 •  Tilbage til spillerne i procent:107,24

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere