Om Travtips.dk

Travtips.dk er en personlig hjemmeside, drevet af egne midler og en rigtig stor passion for travsporten.

Travtips.dk består af både nye og erfarne travfans, samt gæstetippere, der alle får siden til at køre rundt med deres input.

Travtips.dk

Har vi de bedste travtips?

Har vi de bedste travtips? Det er op til dig at bedømme!

Det nemmeste man som læser kan gøre for at bedømme andres travtips er at gå ind og se de historiske resultater. Vi fjerner ikke vores gamle tips, de er der altid, hvis du vil tage et kig på, hvordan det gik. Siden er en ren hobbyside, lavet af Steen M. Nielsen, som kommer med de fleste daglige spilforslag.

Vi får bl.a. også ekstern hjælp til spilforslag fra flere stærke eksperter, bl.a. Steffen Møllergård.  Vil du gerne være gæstetipper, så er du velkommen til at kontakte Travtips.dk på nedenstående kontakt info. Vi ser frem til samarbejdet.

Vores side tilbyder desuden nyttige trav links og nyheder, der alt sammen hjælper dig med at få de seneste tips og travnyheder – Og så ønsker vi bare at nyde de gode travløb. Trav er sjovt – Vi elsker at spille på trav, at se trav og at tale om trav.

Kontakt Os – Vi håber du får nytte af vores side. Har du input – så kontakt os gerne på info(@)seo-sem.dk eller info(@)travtips.dk

Målet med Travtips.dk?

Målet er naturligvis, at placere vinderhestene, både på dine egne spil og andelsspil. Og dermed hjælpe dig med at vinde på den ene eller anden måde. Men det er mindst lige så vigtigt, at det er sjovt at læse og følge med.

Vi vil løbende få flere features ind på siden, som vil kunne hjælpe dig til at finde de rette nyheder, links og information om trav generelt. Vi arbejder derfor løbende med at optimere vores side, så du kan få den bedste oplevelse. 

Vi håber på at vi kan hjælpe dig, med at gøre det nemmere at finde alle de gode travtips og travlinks.

Vi håber også på, at vi kan få udbredt kendskaben til travsporten – og få flere ud og se løbende og mærke atmosfæren og spændingen.

Med venlig hilsen, 

Steen Møller Nielsen, Medstifter & Redaktør af Travtips.dk

Travtips Logo

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Få de senest travtips og nyheder direkte i din indbakke

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere