V86 Xpress – Solvalla & Jägersro – 10/4-2024

V86 Tips

V86 Travtips til Solvalla & Jägersro

Spilstop kl.20:30 (onsdag)

Spil med på V86 sammen med Travklubben – Sammen kan vi vinde mere. Kun 75 kr. pr. andel:

V86

Dagens V86 Forslag

Til Solvalla & Jägersro - 10/4-2024

Dagens Lille V86 Forslag

V86-1:  7 Landmark River
V86-2:  7 Ironhide Sisu
V86-3:  4 Zipzeronada
V86-4:  1,3,6,10
V86-5:  5 Marla Boko
V86-6:  1,9,10
V86-7:  7,9,11,13
V86-8:  1,4

96 Rækker x 0,25 kr. = 24 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Dagens V86 omgang deles imellem Solvalla & Jägersro.

I søndags sad vores travtips til GS75 lige i skabet, og vores forslag til 270 kr. gav hele 5.878 kr. igen. Vi havde bl.a. 3 Estrella Diamamnte som bedste blankbud, at sagde i den forbindelse: “3 Estrella Diamante er en hest med alt for få penge på kontoen i forhold til sin fine kapacitet og nu står hesten over for en skræddersyet opgave. Hesten vil tidligt sidde i spidsen, og derfra tror jeg den fører fra start til slut.”

Håber du fulgte vores forslag eller var med i Travtips.dk’s andelsspil. Til weekenden køres der endnu engang et GS75 spil (når dette åbnes), samt et V75 andelsspil via Bet25 – husk at vær med inden de er udsolgt!

Vi havde håbet på et par lidt større skræl, så præmierne blev højere, men vi kan jo ikke diktere hvem der vinder. Men bare vælge vinderne;)

På onsdagens V86 er det travklubben som kører et andelsspil, og her er der tilmed Jackpot. Så der er ekstra millioner i 8-puljen.

Du kan købe en andel til Travklubbens V86 spil via linket her.

V86 kort gennemgang

Som sagt, sad vores spiltips til søndagens GS75 lige i skabet og fulgte du vores spiltips her på siden, så ville dine 270 kr. været blevet til 5.878 kr. Nu vender vi blikket mod onsdagens V86 fra Solvalla & Bergsåker.
V86-1 2640m auto – Jägersro
Bedste hest i feltet må være 7 Landmark River, hesten kommer dog ud efter pause, og kan måske have brug for løbet i kroppen, specielt over denne længere distance – Men er stadig førstehest i løbet. Vi må vente og høre staldreporterne inden start. Hesten kan nemlig rimeligt billigt komme til spids her, da der ikke er mange starthurtige konkurrenter indvendigt. Fra spidsen kan Ken Ecce måske “fuske” en del af løbet væk, og dermed have kræfterne til at føre hele vejen ind over mål. Kan derfor være en “værdi banker” da den ikke engang er favorit på nuværende. Ved gardering, da er der flere imod og bred gardering kan være en god idé på større systemer.
 
Ranking: A:7  B:1,2,5,12,9,8,11  C:6,3,10
V86-2 2140m volt – Solvalla
Her gælder det et voltstartsløb, hvor 1 Lion Brodde i øjeblikket er kæmpestor favorit. Den køber jeg dog ikke, da jeg bestemt ikke tror den kan holde spidsen her, og bliver derfor over fra start, og muligvis skal ud og gøre arbejdet fra dødens. Til de nuværende 56% er det i hvert fald overspillet. Min favorit er derimod 7 Ironside Sisu, der er starthurtig, og med volt-eksperten Adielsson i sulkyen, og fra springsporte, der taler alt for spids her. Hesten har fået det berømte løb i kroppen senest, da det også blev til en spidssejr, i sæson-debuten. Med det løb i kroppen kan den være svær at slå fra spidsen her og kan være en frækt blank. Ved gardering, ja da er det såklart 1 Lion Brodde, men også 2 og 3 er tidlige (se ranking).
 
Ranking: A:7  B:1,2,3,4,5  C:6,8
V86-3 2140m – Jägersro

Her tror jeg at 4 Zipzeronada sidder i spidsen, og derfra vil det være hesten at slå. Værst imod er i min bog 9 Global Delightful, der gjorde et godt løb senest, og virkede til at være gået fremad på barfods balancen, og samme her. Spørgsmålet er bare hvor de ender fra bagsporet. Ved fejlfrit, så skal 11 By Credit Hanover tidligt med på bongen.

Ranking: A:4  B:9,11,6,5,2,1,3  C:7,10,8

V86-4 (2640m) volt – Solvalla

En åben fjerde afdeling, hvor jeg sætter 3 Muzzle Keeper som førstehest. Hesten gik en fin årsdebut senest, og formen bør være fremflyttetreelt til denne start. Kommer nu desuden ud uden sko på hovene, og det er endnu et plus. Kan måske trykke sig til spids, men er ikke afhængig af denne. Spidskampen står frems mellem den førstnævnte og 1 Blinding Light og 6 Bravo Amy, som begge også skal tælles tidligt i dette løb. Glem heller ikke skrællen 4 Mayflower. Fra tillæg er 10 Kite Runner bedste bud. Her det værd at tjekke staldnyhederne inden man streger, da flere af tillægshesten kommer med tvivlsomt form og dette skal tages i betragtning når du ser min ranking herunder.

Ranking: A:3,6,1,10  B:4,9,2,5  C:7,8,11

V86-5 1640m – Jägersro

5 Marla Boko er nok hesten der sidder i spidsen, men det er dog ikke helt sikkert. Kommer den til spids er meget vundet over den korte sprinterdistance. Dette må være førstehesten og mulig blank på de mindre systemer. 2 Peak Of Glory, gik et flot løb fra netop spids senest, og bør få et godt løb herfra igen. Der er flere spændende danske kuske og heste med i løbet og ingen er helt uden chance, hvis de får løbet. Men uanset bagved min førstehest er det åbent.

Ranking: A:5  B:2,8,3,9,11,12,6,1,10,7

V86-6 2140m auto – Solvalla
9 Mellby Legacy har kun gjort fire starter, men har vist flot kapacitet og ikke mindst udvikling, sidst blev det til første nederlag, men den gik altså på en 13.6 tid fra dødens, så det er ikke skidt. Her er det bagspor, og ande betingelser. men viser den samme skalle og har lidt løbsheld ude at skulle gå i tredjespor (osv,.), så bør den have en god chance for at runde dette felt. Et godt modbud er dog 1 Tropic Thunder, der med to løb i kroppen nu bør have formen tæt på top. 10 Kismet K. Viste fine farter sidste år, og hvordan har den taget vintetræningen? Har en starthurtig ryg i 3’eren, så børn kunne få en god rejse.
 
Ranking: A:9,1,10  B:11,3,5  C:7,4,2,8,6,12
V86-7 2140m volt – Jägersro

6 Steady Victory gik et flot løb senest, og det virkede til at det at de tog skoenen af, gjorde den godt. Her kan de måske nå spidsen, og bliver det bare ikke dødens igen (som sidst), så skal den have en fin chance  – specielt hvis de kan ramme spidsen. Men kan nok få svar fra 2 Herbie Peak og 6 Herman Hazelar, som de fremstå modbud dertil. Der er dog rigtigt gode heste med fra tillægsvolten, bl.a. 9 Amorcer Levallo og 10 Ture L.A., der fra sit springspor nok er hurtigt fremme ved de forreste heste. Det er dog et løb der skriger på gardering. Og det gør vi.

Ranking: A:13,7,9  B:11,6,2,10,3,4,5,8,14  C:1,12,15

V86-8 2140m auto – Solvalla

Meget afgøres i starten, og her tror jeg mest på 1 Decision Maker, da den er min favorit til at tage spidsen, men det er sikkert at den får kamp fra 4 Felicia Zet, og tager sidstnævnte fusen på 1’eren, så er rollerne byttet om. Kan være en stærk lås, med mindre man går med en af dem som blank. 5 Aurelia Express kan åbne, men som det så ud senest er det ikke sikkert de kører der i dag, og slet ikke på 2140m.

Ranking: A:1,4  B:5,2,7  C:3,6

Travspil

V75 & GS75

På Travtips.dk kører vi som sædvanligt både et V75 og GS75 spil til weekenden, og du er meget velkommen med på holdet. 

Du kan købe en andel via linkene herunder:

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere