GS75 Solvalla – 7/4-2024

GS75 Tips

GS75 Travtips til Solvalla

Spilstop kl.15:00 m/ JACKPOT

Spil med Travtips.dk’s spilklub via linket herunder. Kun 30 andele til salg:

GS75

GS75 Forslag

Til Solvalla - 7/4-2024

GS75 Forslag

GS75-1: 1 Friendsofthephantom
GS75-2: 2,6,7,9,13,15
GS75-3: 2,4,5,6,9
GS75-4: 1 Hot Dansk Dynamite
GS75-5: 1,4,9
GS75-6: 3 Estrella Diamante
GS75-7: 2,3,12

270 Rækker x 1 kr = 270 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Her på travtips.dk holder vi GS75 højt, da præmierne oftes er højere end i flere V75 omgange. Dette skyldes tildels, at rækkeprisen er 1 kr. istedet for 50 øre, og systemerne derfor ofte er mindre. Når en favorit fældes, så ryger præmierne oftest hurtigere i vejret. Derfor giver det i endnu højere grad mening at spille sammen via andelsspil.

Spil med på vores GS75 andelsspil via linket her.

På andelsspillet sætter vi det endeligt system op ca. 30 minutter før spilstop, når vi kender vores spilbudget og set de sidste opvarmninger og staldnyt. Husk på, at det viste forslag er et udkast, så der kan sagtens være ændringer i forhold til det der bliver spillet (som vi også besjkriver i vores gennemgang her på siden.)

GS75 Tips & Gennemgang

En rigtig fin Jackpot omgang fra Solvalla. Jackpotten på Grand Slam 75 fordeles 30-40-30 % til henholdvist 7,6 og 5 rigtige. Dvs. alle puljer få merværdi – ligesom spillet dermed gør det.

Som tildigere nævnt, da går præmierne ofte hurtigere op i værdi på GS75, når en favorit fældes – og det er hvad vi satser på igen i dag. Nå lad os komme i gang.

GS75-1 – (2140m) volt
 Vi starter faktidk med et godt blankbud i 1 Friendofthephantom. Senest gik den en super flot ophentning af en atrtgalop efter bilens vinge, og vandt på flot vis. Her er det voltstart, som den har klaret fint to gange tidligere. Det er ikke sikket det bliver spids her, men den er dog favorit til spidsen i mine øjne, værst imod i spidskampen kan være 3 Bottnas Invit
1 Friendofthephantom kan være en blank på mindre systemer, eller god A-hest i et systemspil. Bagom favoritten må 2 Natalie Coger ses som værste udfordre. Kommer også fra en flot sæsondebut, og bør være rykket yderligere frem formmæssigt, ligesom gfavoritten. Derefter skal 4 Carrera Hall tælles med ved gardering.
 
Ranking: A:B:2,4,3,6,7  C:10,9,8,5
GS75-2 – (2140m) volt
Tænker umiddelbart at 2 Fearless Flier skal være førstehest, da dette er min favorit til at kunne overtage spidsen efter lidt tid, og derfra vil det være hesten at slå. Værst imod kan være 6 Teddy West, der bør kunne komme ned og få fin rejse i andetsporet fra sit springspor. Hesten har ikke været overbevisende på det seneste, men er bedre en rækken. Fra 20m. tillæg må det være 9 Bergsåker W.F. som er værst imod herfra, da de er en god alrround hest i fremgang, men den står dog lidt hårdt til på tillægget.
 
Ranking: A:B:6,9,7,13,15  C:8,4,1,3,10,11,5,12,14
GS75-3 – 2140m auto

Her ser det ud til at 5 Harpos Shakespeare bliver stor favorit (står til 51% på nuværende), og det er alt for meget, og skal gardere. Har gjort to starter og vundet begge, men hesten er urutineret og mere stærk end hurtig, og kan få problemer her. Skal med, men også kun det. Synes i stedet at førstehesten bør være 9 Pearl Silvio, der virker til at være i god udvikling, og mon ikke Goop kan give hesten en perfekt rejse her. 4 Sophie tror jeg kan tage spidsen, men jeg tror de overlader denne og får en rejse i vinderhullet, og måske kan 2 Sartre eller 5 Harpos Shakespeare overtage.

Ranking: A:9,5,2  B:4,6,10,7  C:12,1,11,8

GS75-4 – 2140m auto

Endnu en stor favorit i 1 Hot Dansk Dynamite, og bare bare navnet på hesten gør jo noget 😉 Hesten og samme ksuk vandt let fra spidsen senest, og de vil nok prøve med samme recept denne gang. Kan de holde spidsen, så bør chancen for sejr være god. Dog er det ikke sikkert at de kan holde spidsen, og gør de ikke det, så er det mere åbent. Jeg er nemlig inde på at både 3 Say No More Zaz og 4 Herr Merlin kan være hurtigere ude, og det åbner løbet. 7 Victory Venus er god og kommer fra formstald, og havner de bare ikke ude på vingen og skal bakkes, så skal denne tælles med tidligt. Det er lidt et en eller mange løb, og vi garderer nok på vores andelssystem, da der kan ske en masse i et sådant amatørløb. Men blanker på det viste system her på siden.

Ranking: A:B:7,3,5,4,9,2  C:8,6,12,10,11

GS75-5 – 2140 auto
1 Isabelle Sisu makser de op med, både uden sko og amerikanske sulky, og jeg tror de går all-in på at ramme i spidsen og prøve rundt om, men det er dog ikke sikekrt at det hverken sker, eller holder hele vejen. 4 Bikana Wine skal nu ud imod ældre hestem efter at have prøvet kræfter med sine jævnaldrene kuld-toppe sidste år. Kommer dog ud i første start i år, og der kan mangle det berømte løb i kroppen, lad os høre hvad Untersteiner fortæller inden løbsstart. Fra Bgasporet er 9 Lady Silver eneste hest, og bør kunne finde en god ryug og komme igennem, skal uanset være en god chance i dette løb. Skællen i løbet kan være 5 Over My Shoulder, der er meget bedre en resultatrækken og 7 Caradja, der igen kommer ud uden sko og vandt senest på samme balance.
 
Ranking: A:4,9,1 B:5,7,8,2  C:6,3
GS75-6 – (3140m) volt
3 Estrella Diamante er en hest med alt for få penge på kontoen i forhold til sin fine kapacitet og nu står hesten over for en skræddersyet opgave. Hesten vil tidligt sidde i spidsen, og derfra tror jeg den fører fra start til slut. Vil man gardere, da er det selvfølgelig 7 Starstrucked man skal have med, men spørgsmålet er om de ikke bliver nødt til at gå frem til dødens, for at få fart på løbet, og spørgsmåket er så – er den stærk nok til at pille 3 ned derfra? Gør den det ikke, da kan 3 Estrella Diamante fuske løbet hjem. nej til de nuværende 22% til 3 Estrella Diamante, er dette omgangens bedste blank i forhold til cahnce og værdi (på nuværende).
 
Ranking: A:B:7,1,9,11,10  C:5,2,4,6,8
GS75-7 1640m auto
Vi afslutter GS75 omgangen med et sprinterløb, som er en spårtrappa (amerikanerløb). Bedste hest er derfor også 12 Never Give Up, og det er jo noget der var givet på forhånd. Dog er der kommet en strygning af 11, som hjælper lidt på dette. Førstehest, selvom det er sprint. Jeg holder 2 Victory Poseidon og 3 Global Eye Candy som bedste modbud på første række, da de begge er starthurtige, og jeg tror en af dem tidligt sidder i spidsen, og begge bør få en fin rejse uanset. Der bagom skal 9 og 4 tælles tidligt.
 
Ranking A:12,2,3  B:9,4,10,1  C:5,6,7,8

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere