V86 Lindesberg – 3/7-2024

V86 Tips

V86 Travtips til Lindesberg

Spilstop kl.19:20

Spil med i Travklubbens V86 spil til onsdagens V86 via linket herunder. Kun 75 kr. pr. andel. Maks. 50 til salg:

V86

Dagens V86 Forslag

Til Lindesberg 3/7-2024

Dagens Lille V86 Forslag

V86-1:  15 Relevant Stride
V86-2:  4 Exploy
V86-3:  5 Francesco Zet
V86-4:  1,3,6,10,11,13
V86-5:  1,3,4,6
V86-6:  1,2,3,4,6,9,12,14,15
V86-7:  4,7
V86-8:  1,4,9

1296 Rækker x 0,25 kr = 324 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Dagens V86 omgang køres udelukkende på Lindesberg Travet, og deles dermed ikke med andre baner. Det er derfor ikke en Xpress omgang, og starttidspunktet er allerede kl.19:20 denne onsdag.

Vi vil på andelsspillet som udgangspunkt gå ud fra vores synspunkter her på siden, dog holder vi os ret til at ændre pga. strygninger og andet vigtig staldinfo inden start. Vi det endeligt system op ca. 30 minutter før spilstop, når vi kender vores spilbudget >> Køb en andel her

Kort V86 gennemgang

Vi når ikke den forkromede gennemgang, da tiden er knap. Men vil komme med mine umiddelbare tanker herunder.

V86-1 – Her står 15 Relevant Stride umiddelbart med en fin opgave foran sig. Den er travsikker og hurtig fra volten og bør være oppe ved første volte tidligt, og køres måske endda hele vejen fremad, og er den på top, så vinder den vel dette. men dette er et Diamantstoet-løb, og gardering her vil ikke være en fejl, da det kan skrælle til, hvis de vil køre race imod favoritten, og ikke giver den et for nemt løb.

V86-2 – Et lærlingeløb, hvor 4 Exploy er den store favorit. Dette er også en fuldgod italiener, der har vist flot fart, og kan sagtens være et blank forslag i sin første start på svensk mark. Har dog haft nogle galop tendenser, og vi vil gerne se den i aktion inden vi går ud og blanker en 70-procentere på vores system. Skal dog være favorit fejlfri, og dermed en A-hest.

V86-3 – Her tror jeg en del på 5 Francesco Zet, fra et perfekt spor bag bilen, tror jeg at den overtager spidsen ind i første sving fra 2 Chapuy, der nok er hurtigst fra starten, og fra spidsen bør det være en topchance.

V86-4 – Det kan sagtens være, at vi står her i fjerde afdeling, hvor de tre store favoritter i de første tre løb har vundet, og vi dermed skal have nogle skræl for at værdien ryger i vejret.. Men det kan også sagtens komme her i fjerde afdeling, hvor det er mere lige. 1 Haxo d’Avignere skal tælles med fra spids, mens 11 Winterburn, 10 Chesnut og 13 Rossi Garline skal med fra samme tillæg. 3 Free to Ask og 6 Startstrucked er også tidlige ved gardering.

V86-5 – Her holder jeg 6 Olly Håleryd som min førstehest, bemærk, at den kommer ud i rgi Daniel Redén, og det plejer sjældent at være ringe..;)  Modbud her vil være 1 Gatling, der er favorit til spidsen initielt, og hullet senere, da jeg tror at en offensiv gocciadoro vil tage spidsen med 4 Dilva Jet. 3 Global Caps, kan få et fint løb, og er ikke væk heller i spidskampen.

V86-6 – Et koldblodsløb over tre tillægsvolte, hvor 6 Jävsomalla er den klare spidsfavorit, og køres nok der i dag, da Örjan og hesten sad fast med alt sparet senest efter at have overladt den tidligt. Örjan gør ikke samme fejl her. Om den holder hjem, er så en anden sag. Løbet er ellers meget jævnbyrdigt, og der bør vel garderes bredt.

V86-7 – Det kunne ligne et “italiensk” opgør her med 4 Cosmiv Polare og 7 Evandro Degli Dei, og en lås her vil ikke være helt forkert. Garderer man videre, da er det fremst. 2 Hagrid og 3 Giant Laser er begge starthurtige, og bør få en god rejse fremme, og ved gardering, da tag dem med.

V86-8 – Det kan ligge til at 1 Cameron Hills kan tage spidsen, og køres nok der, fra spidsen vil det være hesten at slå. 4 Macao Keeper har virkelig fundet vinderformen, og vundet to gange i træk på sprint på 12-tider, hvilket er godt i dette selskab. 9 Going Cash kommer ud efter pause, det er en stærk o g reelt hest, og når det er Nurmos, så behøver de tit ikke et løb i kroppen, dette er outsideren her.

Asaa Hestevæddeløb

Asaa Hestevæddeløb

Søndag d. 7. juli inviterer Asaa Borgerforening igen til en spændende eftermiddag med fest, farver og fart over feltet ved det traditionsrige Asaa Hestevæddeløb.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere