V86 Solänget – 10/7-2024

V86 Tips

V86 Travtips til Solänget

Spilstop kl.19:20

Spil med i Travklubbens V86 spil til onsdagens V86 via linket herunder. Kun 75 kr. pr. andel. Maks. 50 til salg:

V86

Dagens V86 Forslag

Til Solänget - 10/7-2024

Dagens Lille V86 Forslag

V86-1:  2 Ajlexis Hans
V86-2:  5 Eld Prinsen
V86-3:  1,3,4,6,11
V86-4:  2,5,6,7
V86-5:  4,9,10,13
V86-6:  5,6,11,12
V86-7:  6,7
V86-8:  4 Mirzai

640 Rækker x 0,25 kr = 160 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Dagens V86 omgang køres denne dag på Solänget, som byder på en af årets største travdage på denne bane, som ikke bruges så ofte på de største V-spil.

Løbene holder fin klasse denne onsdag, og selvom datoen varsler sommer, så siler regnen ned her i Danmark, og det er lidt samme vise fra Solänget, da der kan komme regn i løbet af dagen, men dog ikke de store mængder.

Vi tror på fin uddeling i aften, så husk at spil med i vores andelsspil. Vi vil på andelsspillet som udgangspunkt gå ud fra vores synspunkter her på siden, dog holder vi os ret til at ændre pga. strygninger og andet vigtig staldinfo inden start. Vi det endeligt system op ca. 30 minutter før spilstop, når vi kender vores spilbudget >> Køb en andel her

Til Info – Henover sommeren vil vi komme med færre travtips, da vi og flere af vores faste tippere holder en velfortjent ferie, og derfor ikke får tiden til at analysere og udgive det her på Travtips.dk, da det er en tidsrøver. 😉

Kort V86 gennemgang

V86-1 – Vi starter med et STL Bronsdivision forsøg, hvor jeg er temmelig sikker på at 2 Ajlexes Hans tager en længde på indvendige 1 Global Crusader, og dermed sidder i spidsen. Fra spidsen vil Ajlexis Hans være hesten at slå. Det er her værd at notere, at hesten faktisk er ubesejret i spidsen, og tror man det holder ved, ja så er det jo bare at blanke! Modstanden savnes dog ikke, og skulle 1 Global Crusader kunne holde spidsen i starten, så åbnes løbet op, og hvem siger at denne ikke kan holde hele vejen i så fald? Værst imod er 6 B.Sacamano som nærmest kun gør gode løb, og holder god form. Kan dog risikere at skulle gøre arbejdet fra dødens i dag, hvilket kan blive for hårdt – da hesten trives bedst med rygløb eller spids. Bagspors hestene 10 No Limit Express og 12 Kingslayer Pellini bliver bortglemt af de tidlige spillere, og kan skrælle hvis der bliver tempo, da de kapacitetsmæssigt er nogle af de bedre i feltet.

Ranking: A:B:6,10,12,4,1,8  C:5,7,3,11,9

V86-2 – Et fint koldblodsløb, hvor 5 Eld Prinsen bliver storfavorit – og det er fuldt forståeligt, da det er bedste hest med god chance for at overtage spidsen efter den indledende spidskørsel, derfra er chancen stor. Der bagom er det åbent, og blanker man ikke, så skal man nok tage hele paletten med. Men værst imod er hestene i min B-ranking – men jeg kan kun se favoritten tabe, hvis den er under vanlig standart eller galopperer…

Ranking: A:B:7,10,11,2,3  C:9,1,8,4,12,6

V86-3 – En afdeling, hvor mange nok kommer til at gå med 3 Punchboard, der har fået to løb i kroppen efter en lang pause (2022) og formen bør blive fremflytte for hver start, samt staldkammeraten 6 Easter Egg fra springsporet og en lås her er heller ikke helt hen i vejret, da jeg tror en af disse kommer til at sidde i spidsen. Jeg synes dog ikke der mangler modstand her, ligesom distancen kan gøre flere byder sig ind – derfor er det mere åbent end som så. 1 Ninepoints Winner er min favorit til vinderhullet, og derfra skal den ikke glemmes. 4 S.G.Dangerous har aldrig været dårligere end 3., hvilket siger at dette er en hest med kontinuerlig god form og udvikling, og må ikke glemmes her. Den sjove og meget lidt spillede 11 I.D.Gasolin komme nu ud uden sko for første gang ligesom Örjan sætter sig i sulkyen – må ikke glemmes heller.

Ranking: A:3,6,4,1,11  B:12,2,8,10  C:7,5,9

V86-4 – Ikke det stærkeste Guldivisionsløb her, og et lille felt, men derfor er det åbent alligevel. Her tror jeg at 2 Dundee As sidder i spidsen, med mindre de overlader denne til 6 Rome Pays Off, som også er starthurtig (jeg tror dog de vil køre der). Begge heste skal tælles med her, ligesom 7 Bengan der har givet et godt indtryk i sine starter efter en Frankrig eventyr i vinters. 5 Versace Face gik flot til en fjerdeplads i Nordbottens Stora Pris senest og det var mere end godkendt, og Redén lyder opad på denne inden denne start, og de ændrer også lidt på udstyret (vognen) som skulle virke bedre til hesten.

Ranking: A:2,6,7,5  B/C:8,3,1,4

V86-5 – Så er vi nået til den klassiske Diamantstoet afdeling, som næsten altid byder på skræl. Om det også sker i dag, er et godt spørgsmål, men jeg synes dog at en hest som 13 Dino Cream står fint til, og kan få et perfekt løb fra sit springspor på tillæg. Bør derfra kunne komme frem og få et rygløb og vi ved denne har en god polét til slut, hvis den har siddet i rygge. Går desuden ned i modstand til denne start kontra senest. 10 Mellby Lion var senest ude i et forsøg til Stosprinten, og gjorde det okay fra et vanskeligt bagspor (dog uden at kvalificere sig videre), nu er modstanden mere håndgribelig, og går den bare fejlfrit i volten, så bør denne være at finde på målfotoet. På forreste volte har jeg et godt blik til 4 Asap Annie, der senest gik med et punkteret hjul, hvilket gjorde at kuske reelt stoppede med at køre – så glem dette løb. Hesten er strathurtig, og det vil ikke være overraskende, hvis denne sidder i spidsen ind i første sving, og så kan den måske føre hele vejen ind.

Ranking: A:13,10,4,9  B:7,8,15,2,6,14  C:3,5,1,11,12

V86-6 – Et nyt flot koldblodsløb med voltstart med fine 220 tusind til vinderen. Her sidder 3 Brageson i spidsen fra forreste volte, og køres nok der, med mindre der kommer en fra tillæg og vil overtage – sikkert 5 Arding eller 6 Ulvsåsen der begge plejer at være okay fra volt. Fra 40m. tillæg finder vi flere vinderkandidater, men specielt 11 Månlykke Am, der igen får Magnus A. Djuse i sulkyen skal regnes med tidligt, samt 12 Tekno Jerven, der ved fejlfrit løb nok er bedste hest – men er den fejlfri? 10 Soldhöjdens Drake kommer også med formen på top, og skal ikke helt glemmes til lav procent.

Rankíng: A:6,11,12,5  B:10,3,2  C:7,4,9,1,8

V86-7 – Her bliver min førstehest 7 Cherokee Face, der har højnet sig i år, specielt med den amerikanske sulky og uden sko. Fra et syvende spor bagom vingen bliver det ikke spids, men nok nærmere dødens, og spørgsmålet er så om den er stærk nok til at pille 6 Cash Back Bi ned derfra, da denne højst sandsynlig får lov at overtage spidsen fra hestene på indern. Cash Back Bi, har dog døjet lidt med stilen, og virker nogle gange tæt på galop, og spørgsmålet er om den kan blive presset til galop her hvis den får for meget pres udvendigt? Men fejlfri skal den dog tælles med. Bagved disse er det mere åbent, men ved lidt tempo, så skal 10 Kiwi Sisu og en fejlfri 12 Nikylon tælles med tidligt – sidstnævne står til kun 1% – hvilket er alt for lidt.

Ranking: A:7,6  B:10,12,1,9,4  C:8,3,5,11

V86-8 – Her bliver spidskampen afgørende, da der er flere startkanoner. Kan 4 Mirzai dog komme forbi de indvendige (de indvendige spor er ikke optimalt på 1640m), så er meget vundet, og derfor er dette min førstehest her. Vil den dog få svar, da åbner det selvfølgelig løbet op. 1 Capital Gain C.C. og 2 King of Jazz er nemlig meget starthurtige, og begge er interesserede at køre der på den korte distance. Spændende at se 3 Grand Ready Cash, der gik ny rekord sidst fra et svært spor, og fra et perfekt tredjespor denne gang kan det række hele vejen. 9 Maybach W.F. blankede vi da den senest vandt på Umåker, da den gik flot fra spids – her har den to starthurtige rygge, og bør sidder perfekt i andetsporet direkte, og kan derfra få løbet serveret. 8 Mellby Joker og 12 Hankypanky Pinkman har begge “tabt” sporlodtrækningen her, og få det derfra svært på sprint – selvom de matcher de bedste her. 

Ranking A:B:3,2,1,9,8,6,12,10  C:5,7

Travtips Logo

V75 Årjäng

Spil med i Travtips.dk’s V75 spil til lørdagens V75 via linket herunder. Maks. 50 anparter til salg:

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere