V86 Vaggeryd – 26/6-2024

V86 Tips

V86 Travtips til Vaggeryd

Spilstop kl.19:20

Spil med i Travklubbens V86 spil til onsdagens V86 via linket herunder. Kun 75 kr. pr. andel. Maks. 50 til salg:

V86

V86 Forslag

Til Vaggeryd - 26/6-2024

Det Lille V86 Forslag

V86-1:  13 Gamin Jaba
V86-2:  3,4,6,9,11
V86-3:  1,3,4
V86-4:  2,7
V86-5:  6,9,10,11
V86-6:  5 Holly D.K.
V86-7:  6 Devs Donator
V86-8:  13,15

240 Rækker x 0,25 kr = 60 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Dagens V86 omgang køres udelukkende på Vaggeryd Travet, og deles dermed ikke med andre baner. Det er derfor ikke en Xpress omgang, og starttidspunktet er allerede kl.19:20 denne onsdag.

Vaggeryd er en bane, der i stigende grad bliver brugt til både V86 og GS75 i foråret og sommeren og nu har sin mest intense konkurrenceperiode. Løbene plejer at være lidt ujævne, fordi det er en region med få store stalde, og de, der vælger at sende heste til Vaggeryd, klarer sig ofte også godt. 

Banen måler 1004m. istedet for de klassiske 1000m., derfor de ‘sjove’ længder på flere af løbene.

Dagens løb holder fin klasse uden at være prangende, men der er fine felter i både STL forsøg, Bronsedivisionen og Diamantstoet. Omgangen er tilmed krydret med Jackpot og over 3 mio. Dkr. ekstra i 8-puljen – Så lad os komme igang!

V86 Vaggeryd analyse – 26/6-2024

Vi vil på andelsspillet som udgangspunkt gå ud fra vores synspunkter her på siden, dog holder vi os ret til at ændre pga. strygninger og andet vigtig staldinfo inden start. Vi det endeligt system op ca. 30 minutter før spilstop, når vi kender vores spilbudget >> Køb en andel her

V86-1 – (3654m) Volt

Vi starter med Vaggeryds smålandsStayern på de lidt utraditionelle 3654m. Her er det lidt én eller mange. Førstehest i løbet skal helt klart være 13 Gamin Jaba, og det vil heller ikke være forkert at starte med en blank her. Gik senest flot i Harper Hannover løbet i Elittlop-weekenden, hvor den tilmed gik løbet to gange (pga. omstart sent efter første start blev stoppet pga. ulykke). Går jo flere klasser ned til denne start, og hekser det ikke til fra de 60m. tillæg, så bør den kunne sænke dette selskab på en god dag. Det der taler imod, er dog at det på Vaggerydsbane kræver lidt mere at gå fra køen, og der er mange heste at runde. Skal den ud i tredje/fjerde spor en hel omgang – så kan det blive for langt frem. Der er nemlig mange gode Stayers med i dette løb både på startvolten og de mellemste volte – Og selvom Gamin Jaba og Örjan/Reden “bør” vinde dette, er det ikke ensbetydende med at de gør det – det vil derfor heller ikke være forkert at gardere på et systemspil og håbe på en skræl! Ved gardering er det fremst hestene fra B-gruppen (under ranking), der skal med.

Ranking: A:13  B:8,5,2,14,12,9,6  C:1,7,15,10,11,4,3

V86-2 – 2148m Auto

I dette lærlingeløb holder jeg 4 Carmita Silvio som førstehest. Wilma Karlsson er en god kusk i disse løb, og det er tilmed et løb de har haft i sigte et stykke tid med hesten. De trækker tilmed skoene til denne start for første gang. Hesten er normalt starthurtig, og bør sidde med fremme fra start, måske endda spidsen. Tager de spidsen er meget vundet. Værst i spidskampen er 2 Bellfort, men jeg tror ikke denne vil kunne holde hele vejen hjem derfra og bør slippe, og tage ‘vinderhullet’ og skal være en outsider. En anden god hest og kusk er 11 Sweet Day og Malte Handfast, sporet blev dog ikke det bedste, men kommer de bare igennem nogenlunde herfra, så er denne også tidlig. 6 Global Evergreen kommer med formen på top og skal også tælles som en af A-hestene her. 3 Kaffåchampagne skal også regnes tidligt i dette selskab, og Sebastian Rishovd er en god rutineret Norsk kusk.

Ranking: A:4,11,6,3,9  B:2,1,7,10,12  C:5,8

V86-3 – 1646m Auto

Her kan der blive fart over feltet fra start, da 1 Staro Peanut vil gøre alt for at holde op spidsen, men udefra er 2 Immigrant Am og 4 Heartbeat Julie også hurtige og intresseret af at gå i spidsen, meget afgøres derfor i starten af løbet. Jeg har dog på fornemmelsen at 1 Staro Peanut vil kunne holde spidsen. Og bliver der brugt for meget krudt her, da vil løbet ligge til 3 Ringo Adore, der netop er stærk, og vil kunne gå hele vejen ind og vil måske kunne vinde dette fra dødens om dette kræves. Dette bliver derfor min førstehest, dog vil det være en god idé at tage 1 og 4 med ved gardering, da jeg tror det er en af dem der vil sidde i spidsen. 12 In Love Mearas har trukket nitten i spolodtrækningen, og jeg har svært ved at se denne vinder herfra på sprint. Den sjove kunne være 9 Denarius, der har to hurtige startrygge, og bør hvane godt til i andetsporet direkte.

Ranking: A:3,1,4  B:9,2,12,10  C:5,6,8,11

V86-4 – (1646m) Volt

Her ser det ud til at 2 Casper For Cash bliver stor favorit (54% på nuværende), og det er vel i overkanten. Godt nok er det en hest Unterstainer taler varmt om til denne start, men det bliver højst sandsynligt ingen spids og skal måske vinde dette på den hårde måde, derfor anbefaler vi gardering her. 7 Global Everytime tror jeg nemlig tager spidsen her, og gør den det, så har den vundet 2 ud af 4 fra den position. Går den en 12-tid som de foregående starter, så kan det bestemt holde hele vejen ind til krans og blomster. Låser man ikke på disse to, syntes jeg det ser åbent ud, og i min verden kan alle fra vores B-gruppe vinde på en god dag, og derfor råder jeg også til en bred gardering her hvis der er råd.

Ranking: A:7,2  B:10,9,3,15,4,12,13,1  C:5,8,6,14,11

V86-5 – 2650 Auto

En fint Klass-II løb, hvor favoritskabet bør gå til 10 Quattro Håleryd. Dette er en stærk og solid fireåring, der har gjort det meste rigtigt, har i sine 9 starter vundet de 4 og virker til at være under fortsat flot udvikling. Mødte senest de bedre heste end tidligere, og var flot to’er efter Lexus B.R. I min bog en god førstehest, dog vil jeg gardere på de større bonger/systemspil, da den endnu engang skal ud og møde ligesindede gode heste i udvikling. 11 Kurtz travede i tredjesporet med 700m- tilbage senest på V75 og gjorde det flot. Er som favoritten i flot udvikling, og skal ikke glemmes gher. Det skal 9 Hickory heller ikke, bør kunne holde ryggen på starthurtige heste, og får et perfekt løb i andetsporet. 6 Emirre skal nu gå uden sko for kun anden gang, senest den gjorde dette, da var den foran en så god hest som Herakles Zet.

Ranking: A:10  B:11,9,6,2,1  C:4,5,12,8,7,3

V86-6 – 1646m Auto

Her får 5 Holly D.K. en amerikansk sulky på for første gang, og dette ved vi kan give en hest et ekstra kick, specielt i stratmomentet. Hesten er naturlig hurtig fra start, og med denne ændring kan jeg sagtens se den tage spidsen og holde hele vejen ind til sejr. Der bagom er det mere åbent, og over den korte distance, da er det godt at sidde med fremme. Favorit til hullet er vel 2 Ninepoints Lady, og skal tælles med bagom min favorit. 4 Juicy er også starthurtig og bør være med fremme. 8 Sabasi har elendigt spor  men har form og kapacitet til at blande sig, hvis ikke sporet hekser det til.

Ranking: A:B:2,8,4,10,7,1,9  C:12,6,3,11

V86-7 – 2148m Auto

Her synes jeg at 6 Devs Donator står overfor en passende opgave. Senest på Tingsryd sad hesten fast med alt krudtet sparet, og den fejl gør Gustav Johansson ikke to gange i træk. Her tror jeg på en offensiv styring, og det vil ikke overraske mig, at Devs Donator allerede sidder i spidsen ind i første sving. 4 Nyras Lars R. er nemlig initielt spidshesten, men denne skal gå i rygge, da den er bedst der – og så er det skræddersyet til en sejr for Gus. Joh. Vil man gardere, da er der flere om buddet, men selvfølgelig skal 10 Kipketer Mearas tælles med som førsteudfordre på kapacitet ligesom 3 Rustico er stærk og reel. 2 Landmark River bør kunne få en perfekt rejse, og kan godt skrælle, hvis min favorit skulle have en dårlig dag.

Ranking: A:B:10,3,2,4  C:9,11,7,8,12,1,5

V86-8 – (2650m) Volt

Vi afslutter dagens V86 omgang et fireårings voltstart over de 2650m. og her er det mere åbent. Jeg holder jeg knapt 13 Zebulon som min førstehest. Glem seneste start da den her var syg, skulle nu til dagens start træne godt og der er generelt postive toner fra stalden. Hesten går altid stabile og gode løb, og modstanden i dag er ikke skræmmende. Værst imod er vel 15 Isseymiyake Secret, som er en hest Uhrberg holder højt. Sporet kunne selvfølgelig have været bedre, og kommer nok til at skulle lave noget arbejde undervejs, men det kan denne også. På første volte, tror jeg at 7 Wehadthemall sidder i spidsen og enten køres der, eller tager en ryg. Skal tælles bagom under alle omstændigheder. Havde jeg vidst (jeg har ikke hørt fra stalden endnu, da dette skrives) at 2 Billy the Bronco var i top-skik, så kan dette være en kæmpeskræl, da den har kapacitet til at skrælle – men formen? 6 Arctic Dominant, skal også tælles tidligt. 4 Big Little Man så ud som en million, da den let vandt på Lunden på Copenhagen Cup dagen – Her står den til 1%.

Ranking: A:13,15  B:7,6,9,4,5,1,2  C:12,3,8,10,11

Travtips Logo

Spil med på V75

Sammen står vi stærkere. Spil sammen med Travtips.dk til weekendens V75 omgang fra Färjestad. Køb en andel via linket herunder:

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere