V4 Århus – 22/1-2024

V4 Tips

V4 Lunch Travtips til Århus

Spilstop kl.12:20 (mandag)

Spil med på Møllergårds andelsspil via linket herunder:

V4 Spil

Mandagens V4 Forslag

Til Århus - 22/1-2024

Dagens Lunch V4 Forslag

V4-1: 6,8,9

V4-2: 1,2,6,9,10

V4-3: 1,4,5,7,8

V4-4: 6,9,10

Det viste forslag koster kr. 450,-

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag skal ses som en ”grundbon”. Flere heste kan tilføjes andelsspillet alt efter puljens størrelse, og hvad der kommer af information fra de aktive op til løbsdagen.

Værd at vide

Forslag og analyse af Steffen Møllergård, tilrettelagt af Steen M. Nielsen, Travtips.dk.

En god mandags udfordring

Jydsk Væddeløbsbane byder på et V4 spil, hvor spillerne bestemt bliver sat på noget af en udfordring. Kan man løse den rebus, så bør der være en god gevinst i sigte.

Banerne har siden december været ret udfordret pga. masser sne, regn og kulde. Det har betydet mange galopperende heste i løbene, og i flere løb har vinderen direkte været afgjort af badeforholdene. Vejrudsigten ser pt. ikke lovende ud søndag/mandag. Så det er nok også noget man skal tage med i sine overvejelser på mandag.  

V4-1 – 1 løb. 1800 meter autostart.

V4 seedning: A: 6,8,9 B: 4,2,7,5,1 C: 3

Vindertip: Et løb for den laveste klasse, og hvor ingen af hestene har vist det helt store, da de kun har få starter bag sig. Men jeg synes, at 6 Innovation H gik en flot debut i midten af december måned. Tog med lethed spidsen i første sving, og fik en ret stor føring undervejs, hvor det nok mere var hesten end kusken, som bestemte farten undervejs. Kræfterne slap forståeligt op de sidste 100 meter, og den langt mere rutinerede IPhone med Jeppe Juel kunne speede forbi den til sejr. Men en klart godkendt præstation. Måske nogle udstyrsændringer til denne her start kan gøre den mere rolig undervejs, og sker dette så bør den være favoritten i dette løb. Spændende hvordan den klarer autostarten. Mange heste vil nok galoppere ind i første sving, når de er gasset op inden startbilen slipper feltet.

Outsiderbud: Her kunne man reelt pege på hele feltet. Men jeg vælger to heste som bedste outsiderbud 8 Joakim Von And og 9 Ice Ice Baby. Joakim Von And har været fejlfri de sidste tre starter, og det kommer den langt på i dette her løb, trods anden række bag bilen. Den var ikke langt efter Innovation H i mål, da de mødte hinanden den 15/12 på JVB. Ice Ice Baby var fejlfri i sin sidste start, hvor den var anden til Eclisse Bi. Men det var et totalt rodet løb, hvor kun de to heste var fejlfri i løbet. Så nogen super præstation var det trods alt ikke. Ens budget afgør antallet af heste på bonen. Reelt kan man lige så godt lukke afdelingen med alle heste. Men så kan man komme til at mangle garderinger i de andre 3 løb.

Skraldbud: Kaj Jensen er ikke en kusk, som vinder mange løb. Han kører heller ikke så mange løb mere, så det er der selvfølgelig en grund til. Han kommer her til start med 2 Greenland, som er ejet og opdrættet af Troels Andersson på Fyn. Han har en tendens til at starte sine heste sent i deres karriere, som man bla. har set det med en hest som Torden. Så det er ikke mærkeligt, at Greenland er 6 år gammel, når den her gør sin første start. Den har helt sikkert inden den kom til Kaj Jensen fået en masse grundtræning hjemme på Fyn. Prøveløbet sagde intet om dens formåen. Den skulle give 20 meters tillæg til heste som Benton Frisco, og den var langt efter de fire forreste heste. Så man så den ikke ret meget i løbsklippet. Hvis man vælger den helt brede gardering i dette her løb, så se op for Greenland.

V4-2 – 2 løb. 1800 meter autostart.            

V4 seedning: A: 2,1,9 B: 6,10,5,8,3 C: 4,7

Vindertip: Her er jeg slet ikke i tvivl om vindertippet skal gives til 2 Hardcore Diamond, som i 9 starter har sejret 5 gange, hvor den også tidligere har sejret i Århus efter spids hele vejen rundt for Henrik Lønborg. Kommer til start med en frisk V75 sejr i Skive til 393:10 efter et løb i ryg på den førende Positano. Dem der havde læst min analyse på dagen fik en 3 procenter i V75 spillet serveret på et sølvfad. Med de samme begrundelser, som ved dens sidste start, giver jeg den her vindertippet. Det ligner her en stensikker spids ud af første sving, og derfra bliver den ikke let at slå for resten af feltet. Det kommer selvfølgelig an på tempoet undervejs, og hvor meget den bliver presset af fx Gambino. Men det er hesten de andre skal slå, selvom den møder bedre heste her i dag.

Outsiderbud. Det gives naturligt nok til 1 Gambino. Det er ingen spillere, som er i tvivl om Gambinos kapacitet. Men den er sin egen værste modstander. Sluttede november af med at vinde en flot sejr i Skive. Kommer nu til start 1,5 måned senere. Pausen er jeg ikke så bekrymeret for. Det er mere det, at man som spiller ikke aner, hvordan den er på dagen, før den løber op til startbilen og starten skal gå. Derfor er den også nærmest et tvunget kryds på ens V4 bon. Kan ikke være med i spidskampen. Jeg forventer her, at Michael Lønborg tager en start på sikkerhed, og sætter sig evt ud i andet spor, når det er muligt. Det er næppe sæsonens vigtigste løb, men det bliver vigtigt, at Gambino får en god oplevelse i dette løb, så der kan bygges videre på den resten af sæsonen. Derfor bliver den nok heller ikke kørt på max. Men mindre kan også gøre det for at vinde dette løb.

Skraldbud: Det gives til 6 Raja Summer som er kommet til Danmark efter den sidste gang har startet i oktober måned I Holland. Den ejes af Team World Wide Trot og trænes af Morten Juul. Det er der normalt ikke meget skraldbud over. Men Raja Summer kommer til start helt uden resultater, så derfor skal den følges tæt på dagen. Heldigvis for spillerne, så er Morten Juul normalt ret præcis i sine udtagelser om sine hestes chancer på dagen. Den har ikke mange starter bag sig de sidste par år, så man er som spiller her dybt afhængig af information fra træneren, før man udfylder sin V4 bon. Men mange vælger nok, at tilføje den som et sikkerhedskryds.

V4-3 – 3 løb. 1800 meter autostart.            

V4 seedning: A: 4,1 B: 7,8,5,9,2 C: 3,6

Vindertip: Det giver jeg til 4 D J O’kay, som er lynhurtig fra start, og den er næsten med sikkerhed spidshesten ud af første sving. Jeppe Rask kører den for første gang, men den virker som en let kørt hest, så kuskeskiftet ville næppe betyde det store på dagen. Den har ikke startet siden ligafinalerne på Fyn den 1 december. Har nok trængt til denne pause, da den blev kørt ret offensivt i flere af løbene op til sidste start. Pausen tillægger jeg ikke den store betydning, da D J O’kay altid er god efter et løbsophold. Så snart feltet har sat sig, så får Jeppe Rask nok til at styre løbet frem til opløbet, så er det spændende der, hvor mange kræfter der så er tilbage i stængerne. Men en ret klar favorit i mine øjne.

Outsiderbud: Selvom en hest, som 2 Benton Frisco også er lynhurtig fra start, så forventer jeg at Morten Friis satser alt på, at ramme ryggen på D J O’kay med 1 Lady L L. Sker dette, så kan den blive sejsfarlig, hvis hullet kommer på bestilling i opløbet – og det gør det næsten altid i Århus til hesten bag den førende. Normalt en stensikker triohest, og den kan vinde med en optimal rejse undervejs. Tåler ikke at skulle skabe løbet selv, så her skal den ramme vinderhullet før den er aktuel.

Skraldbud: Giver jeg til 8 Peakadilly, som altid går fine løb i Århus. Møder også her ret billig konkurrence for den. Sidste start på Lunden fik den, som forventet et roligt løb af Jens De Rosche. Men den leverede en stærk afslutning til en okay tredjeplads bag staldkammeraterne Frodo Cash og Elephant. Nu kan Steen Juul så få glæde af, at den fik et fint løb i kroppen, og de kræfter den ikke brugte i fredags, kan den nu bruge en uges tid senere. Startsporet er dårligt bag bilen, og det er kun en man skal tilføje ens V4 bon, hvis man tager 4 til 5 heste på sin V4 bon. Men de pladsspillere, som leder efter en hest til odds +2,5 kan måske godt læne sig op af Steen Juul.

V4-4 – 4 løb. 1800 meter autostart.

V4 seedning: A: 9,6,10 B: 4,3,8,1,2,5,7

Vindetip: Det er totalt ”vind eller forsvind” med 9 Hands Up Cash, hvor den vinder hver anden gang rundt regnet, og er så væk starten efter med galop. Skal den skabelon følges mandag, så skulle den jo vinde løbet. Men noget sikkert kort er den selvfølgelig ikke. Den gives egentlig kun vindertippet, da man jo ikke er tvivl om dens høje klasse, og med en bror som E Type Cash, så burde den jo kunne meget mere end det den viser. Startsporet kan være en fordel for fejlfri startafgang, så må den på ren styrke mose modstanderne en efter en. Det kan den også uden problemer, hvis den er fejlfri på dagen.

Outsiderbud: 6 Joey Gardenia må jeg blankt erkende jeg havde undervurderet en smule ved dens start i Skive. I starterne op til havde den i mine øjne mest hængt med. Men det gjorde den ikke ved sæsonen første start. Selvom flere andre kuske kørte med hovedet under armen, så skal det ikke tage noget fra en flot sejr, som blev taget trods et hårdt udvendigt løb. Og hvor den hele tiden trykkede på Huxie Sensei, som førte løbet. Det havde de færreste vel troet på inden løbsdagen begyndte det ville være muligt trods alt. Med sådan en præstation, så glemmer man ikke Joey Gardenia på V4 bonen denne mandag.

Skraldbud: Det er ikke noget godt skraldbud i dette løb. Men en hest som storoutsideren 2 Gorm Box er lynhurtig fra start. Og spørgsmålet er selvfølgelig hvad det betyder taktisk for dette løb. For jeg ser ikke hestene med de bedste startspor gå frem og trykke på den. Måske Martin Andreasen også denne gang er klar på et løb i dødens spor. Det gør den selvfølgelig noget udsat i slutfasen, hvis det koster for mange kræfter. Så derfor kan en bred gardering i dette løb være en god ide, da der er mange spørgsmålstegn. Er Hands Up Cash fejlfri og hvem vil ofre sig på spidshesten? Så kan det hurtigt blive forkert med få garderinger alt efter hvordan taktikken bliver i dette løb.

Tilbagebetalingsprocent på mit andelsspil i 2024. (18 januar 2024).

Antal spil: 2

Ramte spil: 1

Ramte spil med overskud: 0

Spillet for: 2210            

Vundet i alt: 314

Tilbage til spillerne i procent: 14,21

En tilbagebetalingsprocent skal man se på over en længere periode før den er relevant. Cirka en gang om måneden vil jeg i mine analyser dele regnskabet med læserne, så kan man se, hvad det er man køber.

Travspil

Genvejen til de gode V-spil gevinster!

Læs artiklen om genvejen til de gode V-spil gevinster af vores trav-ekspert Steffen Møllergård.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere