V5 Ålborg – 15/9-2023

V5 Tips

V5 Travtips til Ålborg m/ Ålborg Hoppechampionat 2023/6. løb/V5-5.

V5 Spilstop kl.16:07

Spil med på andelsspillet via linket herunder:

V5 Spil

Fredagens V5 Forslag

Til Ålborg - 15/9-2023

Fredagens V5 Forslag

V5-1: 1,6

V5-2: 3,7,8

V5-3: 6,7

V5-4: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,12

V5-5: 2,3,5,6,8

Det viste forslag koster 600 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Forslag og analyse af Steffen Møllergård, tilrettelagt af Steen M. Nielsen, Travtips.dk.

Du kan spille med på V5 andelsspillet HER.

Husk også at se Møllergårds V65 Analyse til lørdagens omgang fra Ålborg. Du finder den her.

En sand lækkerbisken i vente

Dagens hovedbegivenhed er en sportslig lækkerbisken, og det et rigtigt godt spilleløb, da flere heste løber med en reel vinderchance i løbet. 

H-årgangen for hopperne har været kendetegnet på, at hopperne har været utrolig lige i niveau, hvis man ser bort fra årgangens dronning Halløjsa Vang, som ikke deltager i dagens løb. 

Jeg gør det lidt anderledes end normalt, og skriver lidt om alle deltagerne i dagens hovedløb:

1 Hazy Brogård. Har startet 15 gange i år, hvilket er klart flere end resten af feltet. Har også startet i forskellige sammenhænge med både almindelige klasseløb og amatørløb. Men det har åbenbart været den rigtige opskrift for Hazy Brogård. For den kunne vinde en flot sejr i Hoppe Derby Consolation. Tog spidsen fra start, men slap denne efter 500 meter til Hope Daubjerg. Hullet kom på bestilling i opløbet. Og i sidste skridt kunne den gå forbi Hope Daubjerg til en meget kneben sejr. Er med sin starthurtighed sikret et nyt løb fremme i feltet. Men virker vel mest som en pladschance i dette løb.

2 Herina Sotto. Vinder af Jydsk 4-års Hoppe GP. Indledte året med fire flotte sejre, men har været væk med galop i to af de sidste tre starter. Var dog flot anden i sin hoppederbyprøve bag Harper fra et dårligt startspor. Endte udvendigt på Harper, og på den baggrund har den holdt farten stærkt i opløbet. I selve hoppederbyet galopperede den i første sving, hvor den blev generet en smule af en anden galopperende hest i Hope Never Dies. Rent uheld på dagen. Fra et godt startspor skal den bestemt regnes med en god vinderchance i dette løb. Skal med på V5 bonen uden tvivl.

3 Helena D D. Der var mange, som mente at Helena D D måske skulle være det hotteste bud på en hoppederbysejr. Men efter løbet i Århus d. 24 juni viste det sig efterfølgende, at den var ramt af en alvorlig skade. Så det har været et kapløb med tiden, at få Helena D D klar til resten af årgangens bedste løb. Den galopperede både i sin prøve og i selve derbyet, så der er sandsynligvis noget, som trykker den. Kapasiteten er skyhøj, og det er en hest man skal have på sin V5 bon. Et næsten tvunget kryds med mindre Jeppe Rask selv melder den væk fra løbet. Tænker efter lidt starter med galopper med hårde løb efterfølgende, så tager Jeppe Rask måske en rolig start på sikkerhed.

4 Hillary Hyvsgård. Har ikke vist det store, som gør at man for alvor kan tro på at den løber med om sejren her blandt årgangens bedste hopper. Men med en god kusk i Nicklas Korfitsen kan man selvfølgelig ikke udelukke den fra triorækken. Mindre pladschance med et helt optimalt løb undervejs.

5 Cori Gauff. Synes jeg måske er måske en af de bedste 4-års hopper, som er i dansk træning. Men den er desværre svenskregisteret, men havde den været dansk født, så havde den i mine øjne været en sikker deltager i det danske hoppederby. Har været forsøgt i flere af de svenske prøver til flere af deres bedste hoppeløb. Men der har den ikke rakt til på nogen måde. Men den har været ret overlegen i den danske konkurrence selv fra meget svære startspor. Mit forsigtige vindertip i løbet, da den både kan gå fra spids og ryg. Og jeg forventer, at Jeppe Juel er meget opsat på vise Cori Gauff frem på fineste vis.

6 Harper. Efter en meget lang løbspause fra oktober 2022 til august måned i år har den kun startet to gange i år. Det har givet to sejre i dens hoppederby prøve og ikke mindre imponerende kunne den også vinde hoppederbyet. Begge gange efter spids og slut. Det burde vel ikke kunne lade sig gøre? Skal selvfølgelig med på V5 bonen som en de første heste, men det er ikke sikkert at den kommer igen til spids med flere starthurtige heste indenfor sig. Bliver nok favorit i løbet, men jeg seeder den anden i dette her løb.

7 Hashtag Ostedantik. Er rigtig god til at løbe med frem i trioen eller tage en god præmie. Er dog ikke meget for, at sætte mulen først på målstregen. I hoppederbyet fik den et godt rygløb bag den førende Harper. Og på dette kunne den tage en fin tredjeplads, som var det optimale på dagen. Ny pladschance som bedst. Det skal løse sig fra startspor syv for, at den kan tage en ny trioplads.

8 Heimaey. Den var min vinder af hoppederbyet inden sæsonen gik i gang. Men den har løbet med håndbremsen en smule trukket, og ikke vist det jeg havde forventet af den. Der har dog været klar fremgang de sidste to starter. I sin hoppeprøve var den anden bag Halløjsa Vang. I selve hoppederbyet tog den en ny andenplads. Fik et fint løb i tredje par indvendigt undervejs. Hullet kom på bestilling ind på opløbet, og så var der ikke tvivl om, at den skulle tage andenpladsen. Trods startspor 8 kommer den med på min V5 bon. Jeg tror den går et klart bedre efterår i møde. Så den skal man også holde øje med i resten af sæsonens årgangsløb.

9 Heti. Har jeg altid godt kunne lide som type siden den startede som 2-års. Men den har ikke rigtigt kunnet leve op til sit store talent, og har været en del skadet undervejs. Derfor har den rundet Gitte Madsen i Billund, som har fået den på fode igen. Har høj fart, men virker et lille stykke fra resten af årgangens bedste hopper. Pladschance som bedst.

10 Hertz. Er svenskregisteret, og har ikke været forsøgt i de svenske årgangsløb. Har gjort det okay i de almindelig klasseløb. Men her i dette løb er det svært for alvor, at tro på den store pladschance fra anden række bag bilen.

11 Havanna Banker. Rakte ikke til i sin hoppederbyprøve trods den fik et perfekt løb i andet par udvendigt. Så var den langt efter de forreste heste i mål. I hoppederby Consolation galopperede den ind i første sving. Flemming Jensen skal virkelig trylle, hvis den skal være aktuel for spillerne her dette løb.

12 Hovita. Har haft en fin sæson i år, men det kunne måske godt have blevet til en smule mere? Gjorde det godt i Jydsk 4-års GP både i prøven og finalen. Den vandt prøven efter spids ret enkelt. I finalen kunne den vel godt være strøget helt til tops, hvis der ikke var ringet omstart fordi den (måske) tog en flyvende start. Det var i hvert fald det dommerne dømte. I den gyldige start tog den igen spidsen men fik undervejs hårdt tryk. Så trætheden meldte sig desværre ind på opløbet. I sin hoppederby prøve fik den dødens spor, og løb sig en smule træt på dette. I hoppederbyet var den smule en smule bleg på fjerdepladsen. Fik et fint løb i tredje par udvendigt. Men flækkede vel for alvor ikke vind i opløbet. Fra et bedre startspor havde jeg troet mere på den som vinder af løbet. Men nu er den vel kun en farlig outsider?

Ellers er den måske mest spændende hest i V5 spillet Gary La Marc, som starter i dagens 5 løb med startspor 1. Den kommer til start efter en løbspause på 11 mdr. og gør her sin første start i regi Bo Westergård. I en åben afdeling, så vil det normalt være en af de første heste jeg sætter på min V5 bon pga. dens skyhøje klasse. Men da man ikke kender hestenes aktuelle form, så må man lige afvente udtagelser fra Team Bo W inden man sender sin V5 i totoen.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere