V5 Lunden – 3/5-2024

V5 Tips

V5 Travtips til Lunden

V5 Spilstop kl.16:07

Spil med på andelsspillet via linket herunder:

V5 Spil

Fredagens V5 Forslag

Til Charlottenlund - 3/5-2024

Fredagens V5 Forslag

V5-1: 2,4
V5-2: 1,3,4,7
V5-3: 3,4,5,7,8,10
V5-4: 4,5
V5-5:1,4,5,8

Det viste forslag koster kr. 384,-

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

V5 seedning

V5-1: A: 2,4 B: 7,10,8,6,5,9 C: 3,1
V5-2: A: 1,3,4 B: 7,5,2 C: 6
V5-3: A: 8,5 B: 3,10,7,4,9,6,2 C: 1
V5-4: A: 4,5 B: 6,1,2,7 C: 8,3
V5-5: A: 1,8 B: 4,5,3,7 C: 6

Værd at vide

Vores faste travekspert på de danske løb Steffen Møllergård har til denne fredag endnu engang lavet en fyldig analyse og tips til Lundend’s travløb og specielt med fokus på V5.

Forslag og analyse af Steffen Møllergård, tilrettelagt af Steen M. Nielsen, Travtips.dk.

Køb en andel til Møllergård’s V5 spil via linket her.

 

V5 Analyse Lunden 3/5-2024

V5-1 – 2 Løb.
 • Vindertip: 2 Ibrahimovic
 • Modbud: 4 Imagine Shadow
 • Outsider: 7 American Standard

Travtræner Thomas Fischer får her et noget chancebetonet vindertip. Han sidder bag 2 Ibrahimovic, som i sidste uge vandt sin sæsondebut. Både hest og kusk kan være noget af et sats. Thomas Fischer fordi han ikke vinder mange løb. Men når han har noget godt at køre med, så er han en udmærket kusk. Det viste han med sejren sidst med Ibrahimovic, hvor han holdt den i trav hele vejen selvom den løb noget skævt det meste af vejen. Men siden den er meldt til start igen, så er det næppe noget, der er alvorligt og som har krævet en behandling. Måske udstyrsændringer kan hjælpe den bedre på dagen. Var noget langsom i sin sæsondebut fra start, og man må forvente tillægshestene er hurtigt fremme ved den. På den styrke kan den alligevel afgøre dette løb til sejr, men den skal på dagen være bedre i stilen end den var sidste tirsdag. 4 Imagine Shadow har jo gået fra sejr til sejr på det seneste. Mon ikke her Steen Juul satser på en hurtig start, og frem og trykke på Ibrahimovic. Overtager den tidligt spidsen, så bliver den ikke nem at besejre for resten af feltet. De to heste kommer man meget langt med på sin V5 kupon, og de bliver som udgangspunkt mine heste på kuponen. Outsiderbud er der i form af 7 American Standard. Den er på sine bedste dage en fin hest, som hvis den får et optimalt løb ende langt fremme. Men den er noget uens i sine præstationer. 8 My Darling Frasse er den lidt ukendte hest for de danske spillere. Synes den mest hang med i sin sidste start på Halmstad efter et indvendigt løb frem til opløbet, hvor den fik frit frem. Her skal man nok på dagen søge nye oplysninger om den inden man sender sin V5 bon i søen. 10 Jacana tvivler jeg meget på som vinderhest fra lukket spor i volten og 20 meters tillæg. Den virker også klart bedst i spidsen. Men den er bestemt en god triokandidat.

V5-2 – 3 Løb.
 • Vindertip: 1 Caravaggio Jet.
 • Modbud: 3 Every Day.
 • Outsider: 4 Kyrie Eleison

Bemærk, at det løb afvikles over 2500 meter.

Dette løb kan virkelig blive dagens bedste sportslige opgør. For der er virkeligt gode heste samlet i dette løb. Jeg har fået plads til fire heste på min kupon, hvor de tre førstnævnte er dem jeg tror klart mest på. Fra et perfekt startspor har jeg givet vindertippet til 1 Caravaggio Jet. Kan den have held til at svare sit inderspor op, så bør den kunne føre løbet meget længe – måske helt til målstregen er passeret. Kan til tider tabe travet en smule i slutfasen, men det er en ret stærk hest, og får Rene Kjær lov til at stjæle en omgang i lavt tempo, så kan det være genvejen til sejren. Se bort fra dens sidste to starter, hvor den i Sverige har mødt klart bedre heste end i dag fra trælse spor. Modbud er der altid i den brølstærke 3 Every Day, som altid skal regnes med en stor vinderchance, når den kommer med sine store skridt i opløbet. I sin sidste start på Falster så den slået ud rundt sidste sving. Men Max Nielsen er den største vinderkusk, så han fik nyt liv i Every Day og tog længder ind på en hest som Frodo Cash. Så glem ikke den på dagens V5 bon. 4 Kyrie Eleison var den moralske vinder i dens løb, da den i sidste uge besøgte Lunden. Tog spidsen fra start, men den galopperede efter 500 meter. Kom op til feltet, men var klart den sidste hest med 500 meter til mål. Men på en raketafslutning kom den flyvende i opløbet frem til en andenplads bag Muscle Crown. Den bliver sandsynligvis favoritten i løbet efter den præstation. Jeg sætter dog den som outsider, da den trods alt ikke travede perfekt ej heller i opløbet, hvor Flemming Jensen fik den reddet fra en ny galop. 7 Elephant kan være den sjove i løbet, da det er den stabile hest i løbet. Og hvis de tre favoritter fumler for meget i det, så kan den meget nemt slå til ved favoritsvigt. Tag den med på V5 bonen, hvis ens budget tillader dette.

V5-3 – 4 Løb.
 • Vindertip: 8 Jessie.
 • Modbud: 5 Jazz Laser.
 • Outsider: 3 Imagine Light.

8 Jessie kommer til start med to sejre i træk i Århus. Ikke mindst sidste sejr var flot, hvor den skulle lukke hullet, som udbryderen Joline Gardenia skabte i front. Alligevel kunne den tage en sikker sejr for Iena Downs. Her ligner det et godt rygløb frem til opløbet, hvor den bør have en god afslutning i sig de sidste 200 meter. 5 Jazz Laser har altid vist fin fart, men har vel ikke passet bedst til Anders Pedersen i vognen? Med de to sidste starter med Birger Jørgensen i sulkyen har den vist anderledes bedre takter. Først en andenplads bag Ib i Ålborg. Men sidste start i Århus var den virkelig stærk. Endte udvendigt på den førende Initus, men da Birger Jørgensen midt på opløbet forlagte mere af Jazz Laser sprang den frem til sejr. Meget tidligt V5 kryds. Fra spidsvolten ser jeg en god fidus i 3 Imagine Light. Jeg troede en del på den op til dens sidste start på Fyn. Men det endte med et indvendigt løb, og den sad bomfast. Men hullet kom ind på opløbet, og der afsluttede den stærkt med god trækhjælp fra Indy Boy. Gik en 15 tid på sprint i sin forrige start, og kusken Magnus M. Nielsen har været stærkt kørende i den sidste periode. Det kan samlet række til sejr her. Nok en hest mange – ikke mindst de norske spillere ”glemmer” på deres V5 bon. 10 I’am A Tiger kunne man måske godt have nævnt lidt tidligere efter dens sidste flotte præstationer. Men med tillæg og lukket spor kan den med ét få meget langt frem til sejren. Men det er bestemt en hest man må komme på sin V5 bon. 7 Ibiza Garbo kommer til start i sæsondebut. Den var noget ustabil sidste år. Men omvendt kan en god vintertræning have gjort den godt. Man må på dagen søge information om denne da man ikke kender den aktuelle form på pt. Man ved dog som spiller, at Ken Ecce ikke sender nogen hest til start, som ikke er klar direkte. 4 Icebahn prøves denne gang med Steen Juul. Det kan måske være det, som gør den vinderaktuel her i dette løb. Det bliver min sidste hest på V5 bonen selvom der måske er en smule luksuskryds over den.

V5-4 – 5 løb.
 • Vindertip: 4 Pure Atlas.
 • Modbud: 5 Fønix Vang.
 • Outsider: 6 Crono Delleselve

Her i dette løb skiller to heste sig markant ud i forhold til resten af feltet. Vindertippet giver jeg klart til 4 Pure Atlas med Flemming Jensen i vognen. Den har taget to sejre i de sidste tre starter på imponerede vis. Se bort fra forrige start i Århus, hvor den ikke kunne tage nok længder ind i slutfasen fra en position som sidste hest i feltet undervejs. I mine øjne dagens bedste blankforslag i V5 spillet. Jeg vælger dog, at double mit forslag med 5 Fønix Vang. Dette selvom den kommer efter en lille løbspause og en slettet start på Jägersro den 20 april. I sin forrige start på Lunden slog den trods et udvendigt løb heste som Galant Lund og Alvin C G. De ville også pynte i dette her løb. I sin sidste start på Halmstad tog den en tredjeplads efter et fint løb i andet par udvendigt. Kunne ikke true de to forreste heste i mål, men en godkendt præstation. 6 Crono Delleselve har skuffet markant i sine tre første DK starter. Prøves denne gang med Rene Kjær i vognen. Måske han kan få nyt liv i hesten, men at true de to favoritter er vel en smule langsøgt? 1 Patricia Bo har gjort det flot i Sverige i en længere periode. Men den er ret dårligt meldt i dette løb. Og man kan undre sig over, at den i stedet for ikke er meldt i dagens tredje eller ottende løb. Mest en triochance her. Vinderen bør være nævnt med enten programnummer 4 eller 5.

V5-5 – 6 løb.
 • Vindertip: 1 Montgomery M.
 • Modbud: 8 Nova
 • Outsider: 5 Impressive Hancock/4 Nunchaku/3 Cabaret Bi.

Har man overlevet frem til V5 finalen, så er man nu kommet frem til dagens mest åbne V5 afdeling.

2 i Can Win Gardenia er desværre udgået. Så derfor giver jeg vindertippet til 1 Montgomery M, der er blevet en helt anden hest i Dan Friborgs træning og med Jeppe Juel som kusk. Er hurtig fra start, og den kan måske føre løbet meget længe trods sit inderspor. 2 sejre ud af tre starter i år taler sit tydelige sprog om en forvandlet hest i år. Modbuddet bliver 8 Nova som er mest pga. startsporet ikke givet vindertippet. Men den skal bestemt også regnes med en god vinderchance. Den vandt sin første danske start med en fin spidssejr selvom den fik hårdt tryk af Good Together de sidste 500 meter. I sin sidste start på Åby tog fik den et uheldigt løb, da Erik Adielsson blev siddende i andet par udvendigt på den sidste langside og toget kørte for de andre. Skal regnes med stor vinderchance i dette her løb. I Team Juul må de havde nogle årgangsambitioner på 5 Impressive Hancock sammen med dens ejere. Dog havde den ikke den bedste sæsondebut, hvor travet på den ikke var godt, og den sad nogle længder efter feltet efter en lidt kikset start. Gik da okay sidste 500 meter. Men den skal være bedre denne fredag før den er vinderaktuel. Men er der en, som kan forvandle en hest til dens næste start er det netop Steen Juul. Hesten er stærk som en bjørn, og fungerer travet på dagen er den bestemt en chance. 4 Nunchaku tog i sin sidste start den maksimale placering som tredje bag Vamos Flax og Ikon Vang. Den gik stærke sidste 700 meter i tredje spor, og den var ikke stort slået af de to topheste. En præstation, som rækker meget langt her i dette løb. 3 Cabaret Bi er ikke en hest jeg har det store kendskab til. Så den vil jeg følge tæt op til dagen. Den hoppede rundt første sving i sin sidste start. Og man fik ikke en indikation om dens aktuelle form. Kan komme med på andelsspillet på mistanken, men den kommer ikke på mit forslag.

Travtips Logo

Klar til V75?

Er du klar til V75 på Åbytravet på lørdag? Det er vi her på Travtips.dk – Og vi kører selvfølgelig et V75 spil til omgangen og satser på million uddeling.

Kun 50 andele ialt – Så køb allerede nu via linket her:

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere