V5 Århus – 19/4-2024

V5 Tips

V5 Travtips til Århus og JVB.

V5 Spilstop kl.16:07

Spil med på Møllergård’s andelsspil via linket herunder:

V5 Spil

Fredagens V5 Forslag

Til Århus - 19/4-2023

Fredagens V5 Forslag

V5-1: Alle
V5-2: 1,4,8
V5-3: 4,5,7,9
V5-4: 3 Galant Lund
V5-5: 1,2,3,5,8,10

Det viste forslag koster kr. 648,-

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

V5 seedning

V5-1: A: 8,2,9 B: 3,5,1 C: 7,6,4

V5-2: A: 8,1,4 B: 3,5,6,2,7

V5-3: A: 5,4,9 B: 7,6,8,10 C: 3,2,1

V5-4: A: 3,5,4,9 B: 10,9,7,11,6,8,2 C: 1

V5-5: A: 5,3,1,10 B: 2,4,8,6,7,9,12,11

Værd at vide

Forslag og analyse af Steffen Møllergård, tilrettelagt af Steen M. Nielsen, Travtips.dk.

En udfordrende V5 omgang

Fredag byder Jydsk Væddeløbsbane på et V5 spil, som har en høj sværhedsgrad, og man må kunne forvente en 4 cifferet gevinst i spillet. V-spillene i Århus har normalt altid en god omsætning, og ikke mindst derfor er der også en god sandsynlighed for en god gevinst.

April måned er kendetegnet ved, at rigtig mange heste løber ind i halsproblemer, da det kan være koldt om morgenen, og måske +15 grader til middag. Nogle stalde bliver hårdere ramt end andre. Så staldformen på trænerne resten af måneden bliver et afgørende parameter, når man skal udfylde sine V-boner. Har en træner en eller flere heste, som stopper op med 500 meter til mål om fredagen, så er det også meget sandsynligt vedkommende har det om søndagen.

Jeg vil her fokusere mest på de tre V5 afdelinger, hvor dagens sportslige bedste opgør finder sted.

Dagens bedste blankbud i V5 spillet

I fjerde afdeling af V5 spillet finder man vinderhesten 3 Galant Lund, som i karrierens 45 starter har sejret 21 gange (47 %). Den er lynhurtig fra start, og den sidder med ret stor sandsynlighed i spidsen ind i første sving, og på 1800 meter autostart er det en kæmpe fordel i netop Århus. I sin sidste start besøgte den Århus banen for første gang. Derfor var den ikke særligt hårdt spillet, og et vinderodds på 82:10 må i den grad kandidere til årets gaveodds. Den tog med lethed spidsen uden problemer, og den kunne holde hjem til en forholdsvis sikker sejr. Ender det som forventet med spidsen tidligt i løbet, og den ikke får ”dødemandstryk” undervejs, så synes jeg det er hesten de andre skal slå. Jeg er helt med på, at 5 Keystone Cash i dette her løb har fået et markant bedre spor end den havde i dens sidste start, hvor den mødte Galant Lund, som var den første i regi Jan Dahlgaard. Der gik den et nyt topløb, hvor den lå et stykke tilbage, da den gik ind på opløbet. Tog virkeligt mange længder ind, og den afsluttede bedst af alle heste i opløbet. Her er sporet bedre fra start, men jeg kan godt komme i tvivl om kusken vil ofre sin hest udvendigt på Galant Lund. Tager han en rolig start, så ender den nok nede i tredje/fjerde par udvendigt, og så kan den igen få svært ved at nå helt frem til sejr. Men afgjort en hest man følge tæt på dagen. 9 Eddie The Eagle gør her sin sæsondebut, hvor den er havnet i anden række bag bilen, hvilket betyder den ikke er spidsaktuel. Her skal den have en god ryg frem til opløbet før den ender helt fremme. Forventer ikke Micheal Lønborg kører det vilde løb med den her i årets første start. 4 Dan C G har vundet tre sejre i træk, men nu stiger modstanden markant. At heste som 8 Patch Wibb, 10 Raket Brodde, 7 Hollywood Stone og 6 Charlie Game ikke er nævnt tidligt fortæller alt om kvaliteten af dette løb. Dette løb, er det jeg glæder mig mest til at se denne løbsdag.

Skulle jeg spille en V5 bon til cirka 300 kroner selv, så ville jeg blanke Galant Lund. Men på mit andelsspil vil jeg højst sandsynligt gardere den med flere af de hårdeste modbud alt efter puljens størrelse. Dels for at gå efter en højere gevinst, og fordi der vrimler med vinderheste i dette her løb. Men Galant Lunds vindermentalitet og dens gode startspor kan godt forsvare dette her blankbud.

Kan Kalovaja Hindø vinde igen? (V5-3)

Det er ikke altid let for heste, som har søskende der har tjent mange penge, også at skulle leve op til dette. 5 Kalovaja Hindø har jo flere gode søskende, som har tjent mange penge i form af Valokaja Hindø, Brage Hindø og Eik Hindø. Men netop Kalovaja Hindø virker efter man har set dens debut, som en hest der kan lidt mere end gennemsnittet. Der kørte Casper M. Nielsen et helt perfekt løb, hvor den med en omgang til mål kom ud i andet par udvendigt. Ind på opløbet gik den ud i tredje spor og på en god afslutning kunne den vinde en kort men sikker sejr. Måden den ville vinde løbet var jeg ret vild med. Uden kusken forlangte alt fra den, ville den selv afgøre løbet til sejr. Vindertiden på 21 fortæller intet om dens niveau, men mere en spidshest, som fik lov til afvikle de første 1000 meter i 23 fart. I et åbent 3-års løb bliver det min udgangshest. Modbud er der i 4 Keep Up Laser, 9 Kandis Spring og så må en hest som 7 Karisma være en bedre hest end de resultater den viste som 2-års. Ellers havde den sandsynligvis været sendt videre i systemet fra ejerne og trænerens side. 8 Kinella førte løbet, som Kalovaja Hindø vandt. Som løbet blev kørt skulle den vel have holdt hjem til sejr. Anden række bag bilen trækker ned for dens del. Jeg får plads til fire heste på min V5 bon. Man kan godt argumentere for flere heste. Ikke mindst fordi feltets dårligste heste har fået de bedste startspor. Men jeg gemmer lidt krydser til de andre V5 afdelinger.

V5 finalen har samlet masser af vinderheste! (V5-5)

Har man overlevet de fire først V5 afdelinger, så får man spænding for alle pengene her. For der er virkelig samlet masser af gode vinderheste i løbet. Bemærk at distancen i løbet er 2300 meter. Det åbner løbet en smule mere op, da det der ikke er så nødvendigt at sidde i spids eller med fremme undervejs. Der skal man normalt mere søge de heste, som har styrken som sit bedste våben, og heste hvor det ligner de får en god ryg undervejs. 5 Henri Cloc kunne vinde sin sidste start, som var et sprinterløb på Fyn. Den gik den sidste omgang i udvendigt på den førende Go On A P. Men trods det hårde løb kunne den gå kort men sikkert forbi på de sidste meter af løbet. Her ligner den ikke spidshesten, men den kan på styrken afgøre løbet til sin fordel. Min udgangshest i løbet. Der er nu flere gode heste, som kan true den i kampen om sejren. 3 Jacques gør her sin sæsondebut. Det er ikke sæsonens vigtigste løb, men det er en vigtig generalprøve inden årets årgangsløb. Den faldt en smule ud af stilen i fjor, og den har ikke startet siden september måned. Derfor skal man op til løbsdagen søge flere oplysninger på den inden man udfylder sin V5 bon. Men jeg forventer, at Team Juul har den i bedre forfatning til denne her vigtige 4-års sæson.  Ellers kan man fylde det på ens V5 bon, som ens budget tillader. Ikke mindst 10 Gary La Marc, 8 Eye Catcher C, 1 Houston Spring (som dog her møder dens hidtil bedste modstand) og så er jeg meget spændt på, hvad en 4-års hoppe i form af 2 Innocence siger til ”2300 Århus meter”. De to førstnævnte har dårlige startspor, men det tillægger jeg ikke det store på dagens distance. De to sidstnævnte har gode spor, men de søger nok en indvendig rejse i deres hidtil hårdeste modstand. Hullet kommer næsten altid i opløbet på Århus banen. Så måske de kan derfra tage en fremskudt placering, og på de helt store V5 boner kan de trænge sig på.

Første V5 afdeling ligner noget af en rebus. Kun 8 Going Joe er en vinderhest. Men 40 meters tillæg er aldrig let på 1800 meter snorestart. Det kan blive svært, at nå helt frem til en sejr. De to Morten Friis heste 3 Major Love og 5 Casablanca Broline går fine løb, men de skal godt nok snydes til, at løbe først over stregen. Da det bag favoritterne er ret åbent, så giver det bestemt mening, at jeg trykker på ”alle knappen”. I anden V5 afdeling må jeg nøjes med 8 Iena Downs, 1 Iselin og 4 Jessie. Sidstnævnte havde jeg nok givet vindertippet, hvis jeg havde en følelse om, at den kunne gå to gode løb i træk. 5 Ida Toft har skyhøj fart, men det er godt svært, at tro på den kan levere et fejlfrit løb.

Travtips Logo

V75 & GS75

På Travtips.dk kører vi som sædvanligt både et V75 og GS75 spil til weekenden, og du er meget velkommen på holdet. 

Du kan købe en andel via linkene herunder:

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere