V5 Odense – 26/4-2024

V5 Tips

V5 Travtips til Odense

V5 Spilstop kl.16:07

Spil med på Møllergård’s andelsspil via linket herunder. Kun 50 kr. pr. andel:

V5 Spil

Fredagens V5 Forslag

Til Odense - 26/4-2024

Fredagens V5 Forslag

V5-1: 2,3,7,10
V5-2: 4,5,6
V5-3: 2,6,7
V5-4: 2,4,7,9
V5-5: 1,3,6,7,10,11

Det viste forslag koster kr. 864,-

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

V5 seedning

V5-1: A: 7,2,3 B: 10,4,9,1 C: 5,8,6,11
V5-2: A: 5,6 B: 4,2,3,1 C: –
V5-3: A: 6,2 B: 7,5,10,2 C: 4,9,8,1
V5-4: A: 7,4 B: 9,2,6,5,1 C: 3,8
V5-5: A: 6,7 B: 10,11,3,1,5,9,4,1 C: 8,2

Værd at vide

Vores faste travekspert på de danske løb Steffen Møllergård har til denne fredag endnu engang lavet en fyldig analyse og tips til Fyens Væddeløbsbane’s travløb og specielt med fokus på V5.

Forslag og analyse af Steffen Møllergård, tilrettelagt af Steen M. Nielsen, Travtips.dk.

Køb gerne en andel til Møllergård’s V5 spil

Jeg håber min V5 analyse kan give inspiration til ens eget spil, og kan man følge mine tanker om spillet, så er man velkommen til at købe en anpart på Bet25.

Alt efter puljens størrelse, heste der udgår osv. kan der komme ændringer i andelsspillet. Decini Langborg (V5-3) og Zodiacale (V5-4) er heste, som kan trænge sig på kuponen, hvis puljen i andelspuljen tillader dette.

V5 Analyse – 26/4-2024

V5-1/ 2 løb.
 • Vindertip: 7 Ragazzo Zon.
 • Modbud: 2 Chico Rapido/3Karola Shadow.
 • Outsider: 10 Ideal Egedal/4 Jay Jay.

7 Ragazzo Zon gik en fin sæsondebut foran Vertinnen og Kong Sebastian på Lunden, hvor den efter et fint løb i andet par udvendigt viste fin fart i opløbet på afstand af de to nævnte heste. Dog skulle han også give de to gode heste 20 meters tillæg. Vil være gået frem med det løb i kroppen. Sporet er langt ude på vingen, men den bliver min udgangshest i løbet. 2 Chico Rapido vandt et meget billigt løb sidste gang på Fyn. Bedre modstand her, men kusken har en god vindermentalitet, og den skal bestemt på V5 bonen. 3 Karola Shadow viste klar fremgang i sin sidste start i Århus, hvor den var meget kort slået efter et spidsløb af Iena Downs. Den har tidligere været lidt ustabil, men træneren meldte at den havde trænet stærkt op til dens sidste start. Derfor kan man håbe på en yderligere forbedring her til denne start. 10 Ideal Egedal var ret uheldig i sin sidste start, hvor den lå i vinderhullet rundt sidste sving. Spidshesten blev groft kørt ned, og det gik gevaldigt ud over Ideal Egedal, men den tog trods alt den sidste trioplads på afstand. Det skal løse sig fra startspor 10, men med dens sæsondebut i kroppen bør den regnes tidligt i dette løb. 4 Jay Jay gør her sin sæsondebut. Jeg havde forventet en smule mere af den i fjor, men det er en hest man skal følge meget nøje i denne her sæson. Kusken Bjarke Christensen kører aldrig sine heste på det maksimale i deres sæsondebut. Derfor er det også mest en triochance her i dette løb. Men der findes virkeligt ”vinderblod” i denne hest fra mor/mormor.

V5-2/ 3 løb.
 • Vindertip: 5 Imagine Shadow.
 • Modbud: 6 Love Lii.
 • Outsider: 4 Maj Hackstable.

Her i anden V5 afdeling kan det på papiret ligne et godt V5 lås med 5 Imagine Shadow, der i de sidste fem starter er løbet med fire sejre. Og med det andet klare modbud i 6 Love Lii. Imagine Shadow gik et topløb i sin sidste start på Lunden, hvor den gik et ugunstigt løb efter lidt defensiv kørsel. Det betød, at den skulle tage mange længder ind på en så god hest som Toogoodtoulouse. Men alligevel var den sejr aldrig i fare.  Topchance i løbet. Og den kan være den blanke i V5 spillet for mange. Love Lii gik en fin sæsondebut i Skive. Der var den ude i et amatørløb, hvor den var ude på 2550 meter snorestart. Var i spids hen til midten af opløbet. Men den måtte se sig slået af Isle, som havde siddet og lunet sig i ryggen undervejs. Love Lii var den hest, som skabte løbet med et hårdt tempo undervejs. 4 Maj Hackstable har lige slået Houston T T i sin forrige start på Fyn, og i sin sidste start i Århus var den anden til Here We Go Chief. Så man kunne godt argumentere for den også på V5 bonen. De forsigtige spillere tager den på V5 kuponen, hvis ens budget tillader dette. Det kan også hurtigt blive et mærkeligt løb taktisk med kun 6 heste til start. Morten Friis har også indledt dette år flot med en sejrsprocent på 10 for hans vedkommende.

V5-3/ 4 løb.
 • Vindertip: 6 Jefferson.
 • Modbud: 2 Givemeachance.
 • Outsider: 7 Here’s Johnny/10 Decini Langborg/5 Hit’n Run.

Er 6 Jefferson fejlfri denne her fredag, så bør den vinde dette løb ret nemt. Den var ude i sin sæsondebut på Fyn. Men efter to trælse omstarter, så galopperede halvdelen af 14 heste i løbet. Der i blandt også Jefferson. Det er uden tvivl klassehesten i løbet, men om det er nok til sejr kan man godt nok komme i tvivl om med dens sidste start på nethinden. Men omvendt er den klart bedre end den præstation. Der skal man virkelig følge Team Juul på Facebook, hvor de vurderer hestens chancer og på Bet 25 Live. 2 Givemeachance har gjort det fint i diverse amatørløb. Var dog ude i klassen i sin sidste start, hvor den førte løbet længe i hård konkurrence. Gik klart godkendt løb, og den bør være en stor triochance med Birger Jørgensen i vognen. 7 Here’s Johnny kunne vinde sin sidste start i Århus. Med til historien hører, at de tre favoritter galopperede sig væk i løbet. Men det skal ikke tage noget fra sejren. Men man kan sige det er en hest i sin nuværende klasse altid skal regnes med chance, men den skal også som regel have løbsheldet før det sker trods en fin sejrsprocent på 25. 10 Decini Langborg har klar fordel af, at den er jockeykørt. Så derfor er den nemlig rigtigt godt inde i løbet på sin præmiesum. Alligevel kommer den kun på observationslisten frem til på fredag, når der kommer kommentarer fra stalden på dagen. 5 Hit’n Run viste klar fremgang i sin sidste start, som var den anden i dens nye regi. Men jeg ser den i dette løb mest som en triochance.

V5-4/ 5 løb.
 • Vindertip: 7 Ginai.
 • Modbud: 4 Cardolan Byd.
 • Outsider: 9 Arizona Face/2 Sunshine Avenue/6 Zodiacale.

7 Ginai har trods startspor langt ude på vingen, perfekte udsætninger her med sprint. Kommer den til spids, så skal den bestemt regnes som en stor vinderchance, hvis tempoet undervejs ikke bliver for hårdt. 4 Cardolan Byd kommer her i sin sæsondebut efter tre flotte starter i sit nye regi i fjor. Skal følges tæt på dagen, men Henrik Lund har aldrig sendt noget til start, som ikke er klar direkte til en god præstation, hverken som professionel eller amatørtræner. Stærk type som vil have fordel af overpace. 9 Arizona Face er godt inde i dette løb. Den bliver tit nævnt, som en god chance uden den lever op til dette. Men omvendt kan den på sine bedste dage sagtens vinde et løb som dette her. Derfor kommer jeg den på V5 bonen sammen med 2 Sunshine Avenue, som er en klart bedre hest ens den resultatliste. 6 Zodiacale kan trænge sig på bonen, hvis der kommer afgørende nyt på dagen om denne. 5 Gizmo Hyrdehøj og 1 Greenday Tir kan også være gode triochancer i et åbent løb bag favoritten.

V5-5/ 6 løb.
 • Vindertip: 7 Ikon Egedal.
 • Modbud: 6 Justgivemeareason.
 • Outsider: 10 Indy Boy.

7 Ikon Egedal indledte flot med to sejre i dens første starter. Siden blev den pga. en omstart i Århus så ilter, at den måtte slettes fra starten. Kort efter startede den på Fyn på en slem vinterbane, og den fandt aldrig fodfæste i løbet, og den var tidligt væk. Nu er det sæsondebut, og mon ikke den er markant bedre her denne fredag? Den bliver min udgangshest i løbet. Men den skal selvfølgelig følges tæt på dagen. 6 Justgivemeareason køres af dygtige Peter Ø. Andersen, som dog mærkeligt nok kører sine bedste løb hjemme i Skive. Det er selvfølgelig også der han kører flest løb. Men jeg synes, at der er forskel set fra rækværket. Den var anden bag Donna Barrosso i dens sidste start i Skive i en tæt afgørelse. Skal på dette regnes meget tidligt i dette her løb. 10 Indy Boy spiller jeg ingen V5 boner uden. Den har en uhyggelig fart, men var meget uheldig sidste år. Nu kommer den efter en lang løbspause. Men det ser jeg ikke som et problem. For er den fejlfri på dagen, så har den en fart som ingen andre heste i feltet. Er klart min bedste fidus på dagen. Bag de tre favoritter er der flere gode heste, som sagtens kan trænge sig på V5 kuponen. 11 James Cook virker klart bedst i spids. Men den er fint inde i dette løb, så med en god ryg frem til opløbet, så kan den speede forbi mange. 3 Raggazzaccio vandt en flot spidssejr i sin forrige start i Århus. Godt startspor her kan bringe den langt i dette løb. 1 Imagine Light løb en 15 tid i sin sidste start. Godt nok på sprint, men den er klart feltets hurtigste hest indtil videre, trods sine kun tre starter. Lidt længere nede i seedningen finder jeg plads til 5 Jeteye Boom Bay, 9 If og 4 Jason Crump. Så det er en afdeling, hvor der kan kræves en meget bred gardering af løbet.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere