V86 Åmål – 5/6-2024

V86 Tips

V86 Travtips til Åmål m/ Jackpot!

Spilstop kl.19:20

Spil med i Travklubbens andelsspil via linket herunder – Kun 75 kr. pr. andel:

V86

V86 Forslag

Til Åmål - 5/6-2024

Onsdagens Lille V86 Forslag

V86-1:  5 Västerbo ImtheMan
V86-2:  5,7
V86-3:  6,7,8
V86-4:  4 Four Guys Dream
V86-5:  4,6,12
V86-6:  2,3,6
V86-7:  1,3,8
V86-8:  2 Hipster K.

216 Rækker x 0,25 kr = 54 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

På andelsspillet sætter vi det endelige system op ca. 15 minutter før spilstop, når vi kender vores spilbudget og set de sidste opvarmninger og staldnyt. Det kan derfor sagtens variere fra det der vises her på siden. Ligesom vi ofte spiller flere kuponer/systemer mm.

Værd at vide

Bemærk! At det kun er Åmåltravet, der er værten for V86 denne onsdag, og spilstop allerede er kl.19:20.

Det er desuden værd at bemærke, at det er en 800m bane, og opløbet er meget kort, kun 105 m. dvs. kommer du ind i sidste sving i spidsen, da vinder du løbet de fleste gange!

Åmålstravet bliver Sveriges tredje bane med open stretch

Som noget nyt fra 1. maj, da er der nu er Open-Strech til rådighed på Åmåltravet, og det tager vi jo med os i vores analyse og spil på søndagens V86, når vi sætter vores andelsspil op.

Men når dette er sagt, så skal man virkelig have en spurtstærk hest for at få noget ud af dette ene spor, da netop opløbet er så kort. Inden kusken får “svinget” sin hest derind, så er opløbet næsten ovre. Så tilægger det derfor stadig ikke det store ud fra de løb jeg har set derfra siden 1. maj.

V86 Åmål – 5/6-2024 – Den hurtige gennemgang

Åmål er et sted vi ofte har scoret fine gevinster, her gælder det fremst om at finde ud af hvem der sidder i spids, og om de/kusken vil køre der, da spidsen er guld værd på den korte 800m. bane, som vi nævnte tidligere. Ikke sagt, at man ikke kan vinde bagfra, men hvis man ikke er mellem de første 4-5 heste ind i sidste sving, så bliver det svært at nå frem. Herunder kommer en kort gennemgang af alle afdelinger.

V86-1 – 2480m Auto

Der er her flere starthurtige heste, men hurtigst ser jeg at 5 Västerbo ImtheMan er, og holder dette stik, da tror jeg denne vinder. Hesten har formen på top, og at Goop sætter sig op bagved er en spændende ændring. Hesten har 9 ud af 9 i spids, så der er kun en vej frem for Goop – at gasse! 

Ranking: A:B:4,1,9,3,2,11  C:10,6,7,8

V86-2 – 2080m Auto

Her holder jeg 5 Leandro Boko som førstehest, dette pga. at dette nok er hesten i spids. Er pt. kun streget til 4% og håber da det holder. Håber at Per Ludvig Nilsen vil køre den i spids, og ikke overlade denne til en mere betroet – for kører han i spids, da kan det sagtens holde hele vejen hjem på denne bane, selvom modstanden er hård. Specielt 7 Jascal er god,og starthurtig og jeg tror at Goop vil prøve fra start og se om de kan overtage spidsen, men det er ikke sikkert de kan det.

Ranking: A:5,7  B:4,9,3,6,1,11,10  C:2,12,8

V86-3 – (2080m) Volt

Her holder jeg 7 Koriander Sisu som min knappe førstehets, først og fremst fordi jeg ser den med god chance til at tage spidsen, ligesom den kommer med formen på top, og virker som en hest i udvikling. Fra spidsen er det hesten at slå. Men skulle 6 Victory Apollo holde sig i skindet, da kan spidsen være optaget, da denne nok er endnu hurtigere, men har bare let til galop. Men både 1,2 og 5 kan også åbne fra start. 8 Sara J.E. skal også regnes tidligt, selvom den har bagsporet på første volte. 9 Rapid Pal er overstreget til 25%, og de tidligere spillere må have tabt sutten, da chancen herfra er minimal… Holder chancevurding som rankingen som mit 7. valg… 

Ranking: A:7,6,8 B:5,2,1,9 C:3,4,10

V86-4 – 1680m Auto

Det var bestemt ikke alle der troede på 2 Sorbet sidste gang (på bl.a. V64), hvor den stod overfor Lozano di Quattro, som var streget til 82%. Men den trodsede dog spillerkollektivet og vandt i sin sæsondebut på imponerende vis, og det var dejligt at se denne hædershest i sit travmæssige-efterår præstere så godt (vi havde luret det og havde Sorbet på Travklubbens kupon). Her er modstanden dog hårdere, og den møder flere heste med formen på top. Vil dog bestemt ikke afskrive den, da sporet er godt, og den er hurtig fra start – skal med som gardering. Dog er vores førstehest 4 Four Guys Dream, der må ses som bedste bud på spidsen, da jeg tror den måske kan tage en længde på Sorbet, eller får lov at overtage (ikke sikkert). Kommer med formen på top, og kommer den til spidsen her, da tror jeg den vinder dette. Fra et spor længere inde, da ville jeg også have startkanonen 7 Chapuy med, men herfra kan det være svært at nå spidsen. Bare outsider.

Ranking: A:B:2,7,5,1,6  C:8,9,3

V86-5 – (2480m) Volt

Førstehesten her er 6 Keiser C.K., dette bygges igen på, at dette med stor sandsynlighed er spidshesten, da den er starthurtig. Kommer desuden med formen på top, og her kan det simple valg være spids og slut. Den møder dog kvalificeret modstand og specielt fra tillægsvolten, hvor 12 Arding befinder sig. Og selvom jeg tidligere snakkede om der kunne være langt frem på Åmål, da ser jeg og´ftere at koldblodstarverne har nemmere ved det. Og at distancen også er 2480m, er bare en fordel for Arding. jeg vil dog også ranke 4 Åsvinn S.K. med inde på A-rankingen, da denne også er starthurtig, og altid gør det godt på 800m. banen.

Ranking: A:6,12,4  B:5,3,11,9,7,1,2  C:10,8

V86-6 – 2480m Auto

Lidt en åben affære her. 2 M.T.Tapdancer er min favorit til at tage spidsen, og bør vel køres der, med mindre de gerne vil slippe over denne distance. Men skal tælles med uanset. 6 Facetime Love er lidt en “snackhest”, som gør det godt, og kan tænkes at blive kørt offensivt her, og kan måske overtage spidsen, men det er langt fra sikkert. 5 Bellfort er også en hurtig starter, og er bedre end resultatrækken, men jeg tror ikke denne har fordel af distancen. 3 Gibraltar er stærk og reelt, og skal tælles med tidligt, og kan også tænkes at blive kørt offensivt her, og bør uanset få en fin rejse fremme. kan tåle at gøre lidt arbejde i sporene.

Ranking: A:2,6,3  B:9,11,5  C:4,7,8,1,10,12

V86-7 – (3280m) Volt

Her holder jeg 3 Ellen Ripley som min knebne førstehest. Hesten er starthurtig, og jeg tror godt den kan komme forbi de indvendige og holde ud de andre. Værst imod i spidskampen er 1 Proud Mary, der uanset spids eller vinderhul, vil få en perfekt rejse. Begge tælles tidligt. 8 Ziva fra 20m. tillæg skal også med tidligt. Spørgsmålet er om de vil prøve fremad tidligt, eller afvente og køre i ryg indtil sidste omgang. da kan det være for sent. men uanset stor denne perfekt inde i løbet. 12 Mahala får mange tilhængere på sig (37% på nuværende), og det er i overkanten. men skal bestemt medtælles som tidlig gardering.

Ranking: A:3,8,1  B:12,13,14,6  C:7,4,10,2,9,5,11

V86-8 – 1680m Auto

Spidskampen bliver nok afgørende her, og da holder jeg 2 Hipster K. som bedste bud på en spidshest, da denne er rygende starthurtig. Den bør kunne kommer forbi indvendige 1 Jo Black og samtidigt holde de udvendige, og fra spidsen over den korte distance er det et oplagt blankbud. Værst imod er naturligvis 5 Natural Mine, men det kan lugte lidt af dødens her, og selvom hesten er stærk, hurtig og reel, da kan det blive for hårdt at knække Hipster K. Men ved gardering, da skal den selvfølgelig tælles.

Ranking: A:B:5,1,6,4,9,11  C:10,8,7,3

>> Husk at køb en anpart til vores V86 andelsspil via Bet25.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere