V65 Aarhus – 4/6-2024

V65 Tips

V65 Travtips til Aarhus og JVB

Spilstop kl.16:00

Du kan købe en andel til Travklubbens V65 spil, hvor vi har en god statistik med mange gode gevinster:

V65

Dagens V65 Forslag

Til Aarhus - 4/6-2024

Dagens V65 Forslag

V65-1: 6 Daniel Autriche

V65-2: 1,3

V65-3: 1,6,8,12

V65-4: 4,6,8

V65-5: 1,4,5,7,8,10

V65-6: 1,6,8,11

576 Rækker x 1 kr = 576 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

På andelsspillet sætter vi det endelige system op ca. 15 minutter før spilstop, når vi kender vores spilbudget og set de sidste opvarmninger og staldnyt. Det kan derfor sagtens variere fra det der vises her på siden. Ligesom vi ofte spiller flere kuponer/systemer.

Værd at vide

Dagens V65 omgang køres fra Aarhus og JVB. 

Den Blanke: Den oplagte banker i dagens omgang kommer ud i første afdeling, hvor 6 Daniel Autriche (V65-1) kommer ud. Det er en hest som Mikael Poulsen holder højt, og det forstår vi godt, og på en almindelig dag, bør den have en god chance i indledningen på V65. Vil man gardere, da er det fremst 4 Heimdal, der står 20m. bedre til. Vi blanker på vores store system, og prøver nok en fræk gardering på en alternativ kupon/system.

Låsen: 1 Nordic Adventure (V65-2) har kun gået et løb, og da vandt den let på en ren 18-notering på netop JVb. Gik desuden et kval-løb på en ren 17-notering i Aalborg nogle uger forinden, og virker som en hest der har god udvikling i sig. Her lugter det meget af spids, og da kan det række hele venjen. Kan også være en chanceblank. Vi vil og gerne have 3 Timoshak med, som er en hest der også er in fin udvikling, og som udvikler sig fra start til start. Morten Friss udtaler desuden han kommer med sejrsambitioner, og det gør han ikke med mindre der er noget om snakken. Fra et perfekt spor, bør den være at finde på stregen. Tør man ikke låse, så er det fremst 11 Klinton Cloc og 2 Komsålangborg man skal have med.

Fidusen: 6 Gabrial Cross (V65-6) bliver ikke favorit her, og er faktisk langt fra det, og det er også bare en outsider (streget til 3% på nuværende). Men hesten er starthurtig, og vil Birger prøve fra start er det ikke umuligt, at de kan nå spidsen. Gør de det, så kan det sagten række hele vejen, hvis favoritterne ikke har en god dag. Hesten bør desuden være gået frem med løbet i kroppen, og gør det altid godt på JVB. Spil evt. lidt vinder/plads.

Baneprogram m/ spiltips
V65 optakt fra Bet25
2024 JVB

Vind billetter til JVB

Vind Billetter til JVB’s 100-års Jubilæum!

Travtips.dk giver dig nu en enestående mulighed for at vinde billetter til en fantastisk weekend fyldt med hestevæddeløb og festligheder.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere