V65 Aarhus – 21/5-2024

V65 Tips

V65 Travtips til Aarhus.

Spilstop kl.16:00

Du kan købe en andel i Møllergårds andelsspil til tirsdagens V65 spil via linket herunder:

V65

Tirsdagens V65 Forslag

Til Aarhus - 21/5-2024

Tirsdagens V65 Forslag

V65-1: 1,2,5,6
V65-2: 2,3,4,5,6,7,8
V65-3: 1,2,6,7,9
V65-4: 1 J C
V65-5: 7 Jigger
V65-6: 2,4,5,8

560 Rækker x 1 kr = 560 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

V65 Seedning

V65-1: A: 5,2,1,6 B: 7,8,9 C: 4
V65-2: A: 7,8,6,4,1 B: 3,2,5 C: 1
V65-3: A: 1,6,7,2,9,3 B: 5,8,4
V65-4: A: 1 B: 8,4,3,2,5,9,6 C: 7
V65-5: A: 7 B: 6,3,2,1,4,5
V65-6: A: 2,4,5,8 B: 3,6,1 C: 7,9

Værd at vide

Tirsdagens V65 omgang køres fra Aarhus og JVB.

Du kan følge løbene på Bet25 Live eller på Pluto.tv. direkte fra kl. 15.30.

Forslag og analyse af Steffen Møllergård, tilrettelagt af Steen M. Nielsen, Travtips.dk.

Spænding i V65: Kan Jigger levere i sæsondebuten?

I denne uges V65-løb er der stor forventning til Jigger, der gør sin sæsondebut. Efter en stærk træningsperiode, peger meget på, at Jigger kan være en oplagt V65-blank. Samtidig byder løbet på flere hårde modstandere, herunder Joy Me og Moses di Quattro, som kan gøre konkurrencen tæt. Det bliver spændende at se, om Jigger lever op til forventningerne.

Ret til ændring i andelsspillet, hvis der udgår heste eller der kommer afgørende nyt fra de aktive på dagen. I sidste uges spil holdt jeg set i bakspejlet for meget fast i min grundbon selvom der i 2 V65 afdelinger udgik der to favoritter i hver afdeling. Den fejl laver jeg forhåbentlig ikke igen. 

Link til andelsspil her.

Er den sæsondebuterende Jigger den blanke i V65 spillet? (V65-5)

Så blev det endelig tid til, at 7 Jigger gør sin sæsondebut. Det sker i dette 4-års løb, som er optakten til Jydsk 4-års GP. Sidste år startede Jigger kun ni gange, hvor den vandt de syv, og kun tabte til Just Hans i de to store 3-års løb. Dansk Travkriterium og Jydsk 3-års GP. Gik meget tidligt på vinterferie i den bedste ”Jørgen Varnæs stil”. Men jeg forventer, at det har gjort den rigtigt godt med en lang træningsperiode. Steen Juul er da også flere gange i år blevet spurgt om, hvordan Jigger har trænet i vinters. Og han har alle gange meldt, at den har trænet stærkt. Så jeg forventer det er en yderligere forbedret hest, som kommer til start. Man skal selvfølgelig lytte til, hvad Team Juul siger op til løbet. Men det er klart et emne om V65 blank. Det forventer jeg også den bliver på mit andelsspil. Eneste faremoment jeg kan se for spillerne er, at dagens distance er 1800 meter. Og vil Steen Juul forlanger alt fra den denne tirsdag i en evt. udvendig position, hvis der er en spidshest, som har ”ambitioner” på dagen? Hårdeste modbud er selvfølgelig 6 Joy Me som har overstået sin sæsondebut i Odense i et meget mærkeligt løb. Men den gik et klart godkendt løb. Den præstation blev fuldt fint op med en fjerdeplads på Musketerdagen i Skive og en ny godkendt præstation. Her kan man godt komme i tvivl om, hvor meget Jeppe Rask vil forlange af den på dagen her før de vigtige prøver og finalen til Jydsk 4-års GP. 3 Jomo Cash og 2 Itsgottobeperfect har begge to gjort det rigtigt flot i år. De møder selvfølgelig begge to deres hidtil klart hårdeste modstand. Men jeg er sikker på, at de ikke falder igennem i dette løb. Og det er heste som jeg forventer bliver endnu bedre sidst på sæsonen for årets årgangsløb. Men det er svært, at se dem her som andet end en god triochance efter de to favoritter.

Er J C den alternative eller den anden V65 blanke? (V65-4)

Kusken Nicklas Korfitsen vinder for tiden løb på samlebånd. Jeg synes også han en stor vinderchance med 1 J C, som har et perfekt spor i volten til, at prikke starten til en føring hele vejen rundt på distancens 1800 meter. Klarede flot sin første Århus start ved dens sidste start. Den tog føringen fra start, og da den fik lov til at dæmpe tempoet til det rene ingenting undervejs blev det et speedopgør i slutfasen. Men selvom at J C måtte dele sejren med Isotope d’Am, så gik den virkeligt et stærkt løb. Her er distancen 500 meter kortere, hvilket er er en klar fordel for J C. De forsigtige spillere tager 8 Twin Peak og 4 Conair M med på kuponen. De har begge to styrken som sit bedste våben, men de havde nok haft fordel af hvis distancen havde været en smule længere. Hvis J C får kørt et friskt tempo de første 1000 meter, så får de svært ved at komme ind i legen. Stilen på Twin Peak er til tider en smule anstrengt, og nogle gange hæmmer det den mere end andre gange. De spillere som har mulighed for, at følge opvarmningen på Twin Peak i løbene begynder har helt sikkert en god fordel inden kuponerne udfyldes. Fra spidsvolten er 2 Ibrahim og 3 Haps klart bedre heste end deres resultater har vist på det seneste – ikke mindst for Haps’s vedkommende. Men det er vel mest sandsynligt, at de begge to bliver kørt en anelse defensivt og opbyggende til de kommende starter, da de har skuffet de sidste starter.

Spændende V65 finale med mange vinderheste. (V65-6)

Heste som 2 Moses di Quattro, 4 Jackie O H S, 5 Ghania Sensei og 8 Isotope d’Am er alle heste som ofte løber med sejren, så der er lagt op til et seværdigt løb. Bemærk, at distancen i løbet er 2300 meter, og det betyder jeg kigger mere på heste som Moses di Quattro og Jackie O H S som tidlige V65 kryds, der begge to er meget stærke typer. Moses di Quattro blev kørt for offensivt fra start for en uge siden i Skive. Men det er en god hest de dage stilen på den står knivskarpt. Jackie O H S har været forsøgt de sidste par gange i Sverige uden den har leveret på top. Men den er nu tilbage i Danmark og på hjemmebanen i Århus må den regnes meget tidligt. Vil nok sammen med Moses di Quattro gemme kræfterne til slutfasen. Vinderen af de to kan være den, som undervejs har siddet i den bedste ryg undervejs. Ghania Sensei har de sidste par starter vist lidt svaghedstegn. I sin forrige start kunne den akkurat holde hjem til sejr på trætte ben. Sidste start måtte den se sig slået af Marilyn efter et spidsløb, hvor den fik lov til at bestemme alt undervejs. Men selvom den skuffede en del, så er det nok for tidligt at stå af på den som vinder. Det kan også virke for hårdt, at jeg mener en hest har skuffet efter en sejr og en andenplads. Men der kræves en bedre indsats før den kan vinde dette her løb. Men Michael Lønborg havde ikke meldt den så hurtigt igen, hvis han var i tvivl om dens aktuelle form. Den har dog næppe fordel af de 2300 meter, men kan den evt. få lov til at stjæle de første 1000 meter fremme i spidsen i et lavt tempo, så er det måske det der gør den kan holde hele vejen hjem. Isotope d’Am vandt for 3 starter siden en delesejr med J C. Siden har den været på to svære opgaver, med tillæg sidste gang til Moni Talks på Fyn, og forrige start var den ude på Musketerdagen i Skive, hvor den fra anden række mødte hård modstand. Anden række bag bilen behøver ikke, at være den store ulempe på den lange distance. Den kan godt skabe løbet selv. 3 Triple Thobo kan være den sjove i løbet. Men den skal vel i denne her konkurrence, nok have det serveret en smule før den vinder dette her løb. Derfor er det også mest sandsynligt, at den ikke kommer på min V65 bon.

Vildt spændende 3-års løb med mange talenter (V65-2)

Hvilket godt 3-års løb, hvor mange heste kan vinde løbet. Efter en mislykket debut på Fyn for 7 Klinton, hvor den som førende ind på opløbet blev bange for et eller andet, så den galopperede ud af banen. Men i dens sidste start i Ålborg var der ingen problemer med at vinde løbet. Den fik et fint løb i ryg på den førende hest. Kom ud i andet spor med 600 til mål, og selvom den fik pres af Keystone i slutfasen forsvandt den væk fra denne til en sikker sejr. Ingen tvivl om Klinton er et kæmpe talent, og klarer den Århus banen uden problemer så kan den blive svær at slå. Men jeg synes den skal garderes med mange heste. 8 Komsålangborg gik et fantastisk prøveløb i Århus, og jeg troede ret meget på den i dens debut på Fyn. Men det endte med galop på den første langside. Men mon ikke Knud Mønster er opsat på revanche her? Seeder den som anden, da den i prøveløbet viste, at den nemt klarede Århusbanen. Et vigtigt parameter i et løb, hvor hestene i den grad mangler rutine. 6 Flintstones Jet tog en flot tredjeplads i sin sidste start, hvor den var ude i stenhårdt selskab efter et løb i ryg på Here’s Dares The Devil hele vejen rundt. Skal helt sikkert på V65 kuponen. 4 Kalypso Cæcar vandt sin debut på Fyn efter spids hele vejen rundt efter en god præstation godt hjulpet af Birger Jørgensen. 3 Kalovaja Hindø vandt flot sin debut, men blot efter 14 dage blev den slettet dens næste start pga. dårlige blodværdier. Men det er nok ikke noget, som har sat den meget tilbage i form. Spændende køretur for Mathias Jensen, som kører på et professionelt niveau. 2 Kardial Flame var endelig fejlfri i sin sidste start. Og det var lige med en klart forbedret præstation. Den førte løbet frem til midten af opløbet. Men så kom Kong Sebastian forbi i opløbet med kanonfart. Så helt okay, at den ikke kunne svare den til sidst. Kunne have seedet den højere, men dens tidligere ustabilitet har trukket ned. Men den fortjener en plads på V65 bonen på dens sidste løb. 5 Kilkenny er en hest, som har gjort det fint i sine to starter, måske også er seedet for lavt. Vandt efter spids i sin sidste start, hvor Michael Lønborg fik lov til at bestemme tempoet undervejs. Derfor havde den heller ikke problemer med at holde hjem til sejr. Så let bliver det ikke denne her gang. Men syv ud af otte heste kommer med på V65 forslaget. Mest fordi man som spiller har få starter, at vurdere hestene på op imod hinanden.

Kort om de sidste to V65 afdelinger

I V65-1/1 løb virker det til et opgør imellem 5 Square Tile og 2 Jam In Laser. Med et par farlige outsidere i løbet med 1 Just A Star og 6 Klinton Cloc med på V65 kuponen, så bør man kunne komme sikkert videre til næste afdeling. I V65-3/3 løb virker 7 Heylo Vacation helt glemt i baneprogrammet. Jeg er med på, at den ikke er godt meldt i løbet. Men er den fejlfri, så er det den hest i feltet, som har bedst fart af hestene i løbet. Jeg vil ikke give den vindertippet, men jeg synes klart det er en ”A-chance”. Men klart at 1 Olivera Bros er den største vinderchance i løbet fra sit perfekte startspor i volten. Dog kan løbet godt blive lidt en af en rebus for spillerne, da de fleste deltagere ikke er meget for at stikke mulen først på målstregen.

2024 JVB

Vind billetter til JVB

Vind Billetter til JVB’s 100-års Jubilæum!

Travtips.dk giver dig nu en enestående mulighed for at vinde billetter til en fantastisk weekend fyldt med hestevæddeløb og festligheder.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere