Vind billetter til Grand Prix-Weekend på Jydsk Væddeløbsbane!

Vind billetter til JVB

Travtips.dk giver dig nu en enestående mulighed for at vinde billetter til en fantastisk weekend fyldt med hestevæddeløb og festligheder.

Jydsk Væddeløbsbane fejrer sit 100-års jubilæum fra den 28. til 30. juni 2024, og vi udlover 2 voksenbilletter til både fredag, lørdag og søndag (3 x 2 billetter). 

2024 JVB

En storslået fejring

Jydsk Væddeløbsbane fejrer 100-års jubilæum hele weekenden fra den 28. til 30. juni 2024.

Tag vennerne eller familien med til en sjov dag med hestevæddeløb, når JVB allerede fredag den 28. juni 2024 inviterer til 100-års jubilæum på Jydsk Væddeløbsbane.

Program:

  • Fredag: Jydsk 4-års Hoppe Grand Prix 🐎 kl. 15.45
  • Lørdag: Jydsk Galop Derby 🏇 kl. 13.45
  • Søndag: Jydsk 4-års Grand Prix 🐎 kl. 13.45

Forvent tre dage fyldt med fart, spænding og hygge.

Tag børnene med og hep på hestene. Der vil være en stor naturlegeplads, børnevenlige retter og drikkevarer. Giv dine børn en sjov og anderledes oplevelse med masser af underholdning og spænding.

Læs mere på jvb-aarhus.dk.

Hvordan vinder du billetterne?

Vi trækker lod om 3 x 2 billetter (fredag, lørdag og søndag). Dvs. der vil være tre vindere.

Sådan deltager du:

  1. Gå ind på vores Facebook-side.
  2. Kommenter vores opslag med hvilken dag du helst vil vinde billetter til: “JVB Fredag”, “JVB Lørdag” eller “JVB Søndag”.

Vi trækker lod søndag den 9. juni og offentliggør vinderne på Facebook. Vinderne bliver kontaktet direkte og får billetterne sendt via e-mail.

Held og lykke! 🎉🐎

Historien om Jydsk Væddeløbsbane

Jydsk Væddeløbsbane har en rig historie, der går tilbage til 1800-tallet, hvor galopløb fandt sted i det midtjyske. Den officielle stiftelse af Jydsk Væddeløbsforening skete i 1898, og siden da har banen udviklet sig til en central del af Aarhus’ sports- og kulturhistorie.

I 1922 blev Jydsk Væddeløbsforening og Foreningen for ædel Hesteavl i Jylland enige om at etablere en permanent galopbane i Aarhus. Efter flere års hårdt arbejde blev banen officielt indviet den 29. juni 1924 med syv væddeløb, herunder det traditionsrige Jyllandsløb.

Travsporten kom først senere til Jydsk Væddeløbsbane, men i 1928 blev en decideret travbane anlagt, hvilket sikrede travhestene bedre betingelser. Gennem årene har banen set mange forbedringer, herunder ny tribune, restaurant og moderne faciliteter, hvilket har gjort JVB til en attraktiv destination for både løb og andre events.

I forbindelse med 100-års jubilæet har Jydsk Væddeløbsbane gennemgået en omfattende renovering af publikumsfaciliteterne for mere end en million kroner. Direktør Anders Ebsen ser frem til at vise resultatet frem for publikum, og håber på tre fantastiske dage både sportsligt og publikumsmæssigt og udtaler “Vi har skabt tidssvarende rammer, som publikum vil elske”.

I forbindelse med jubilæet vil der også være et mini-museum, der udstiller JVB’s rige historie. Dette projekt er et samarbejde med lokale arkiver, som anerkender banens store historiske betydning for Aarhus.

Jubilæumsfejringen – Følg også Fodbold-EM på storskærme

Fejringen starter fredag den 28. juni og fortsætter hele weekenden. Hovedbegivenheden fredag er Jydsk 4-års Hoppe Grand Prix. Lørdagen og søndagen byder også på spændende løb og underholdning for hele familien. 

Banen vil være åben hele dagen, og der arbejdes på at arrangere storskærmsvisninger, så man kan følge med i fodbold-EM sideløbende med væddeløbene.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere