V65 Aalborg – 30/4-2024

V65 Tips

V65 Travtips til Aalborg.

Spilstop kl.16:00

Dansk Super Tirsdag med V65-spil er tilbage! Tirsdag har Spar Nord Arena Aalborg fornøjelsen af at skyde årets anden omgang af Dansk Super Tirsdag i gang.

Du kan købe en andel i Travklubbens andelsspil til eftermiddagens V65 spil via linket herunder:

V65

Dagens V65 Forslag

Til Aalborg - 30/4-2024

V65

Dagens Lille V65 Forslag

V65-1: 8 Ivana Nordic
V65-2: 2,4,5,7,8
V65-3: 5,9,11
V65-4: 3,5
V65-5: 5 Jazzman
V65-6: 3,7,9

90 Rækker x 1 kr = 90 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Dagens V65 omgang køres fra Aalborg.

Du kan følge løbene på Bet25 Live eller på Pluto.tv. direkte fra kl. 15.30.

Dansk Super Tirsdag med V65-spil er tilbage! Tirsdag har Spar Nord Arena Aalborg fornøjelsen af at skyde årets anden omgang af Dansk Super Tirsdag i gang.

Du kan købe en andel i Travklubbens andelsspil til eftermiddagens V65 spil via linket her. Kun 20 andele til salg – så skynd dig! Vi sætter systemet op ca. 20 minutter før spilstop.

Kort om V65 omgangen

V65-1 – 2140m auto: Det er klart at 8 Ivana Nordic er hesten at slå for de andre. Men den har fået et yderligt spor på vingen, og selvom hesten er god fra start kommer den ikke bare til spids og kan godt komme til at hænge lidt i sporene inden den eventuelt vil blive “sluppet” til spidsen. men det afhænger selvfølgelig af hvordan Korfitsen vil køre i sæsondebuten. Skal dog stå klart først på ranken, og som jeg ser det, da kan 6 Foreign Affairs måske være hesten i spids ind i første sving, men jeg tænker de vil være fint tilfredse med et rygløb i vinderhullet på favoritten. 5 Iabella Nordic er staldkammerat med favoritten 8 Ivana Nordic, og den har modsat de andre fået en blæser i kroppen for nyligt, og kan være længere fremme formmæssigt. Outsideren er 7 Isabella C N., der dog ikke fungerede i sæsondebuten og bør vise lidt mere inden denne streges igen.

V65-2 – 2140m auto: Et mere åben anden afdeling, hvor mit knebne førstekryds havner på 5 Havanna Banker, med Mads Henriksen i sulkyen. Denne kan måske køre i spidsen fra sit spor mit i banen. 4 Gibson S H, er ingen raket fra start og kan nemt havne lidt nede fra start. 2 Go On A P har også okay starthurtighed uden at være en raket, og bør få en god tur fremme. 7 Shallow har fået et løb i kroppen og kan overraske på en god dag. 8 Fighter K K har virkelig haft svært ved at trave, og holder den først sammen på benene kan den skrælle til. Dette er outsideren i løbet.

V65-3 – 2140m auto: Et fint 12 heste felt her i tredje afdeling, hvor min knebne førstehest er 9 Houston T T, hesten har vist god form over hele vinteren uden at være blevet kørt “i sænk”, og har bare gået et løb om måneden, og det virker til at den trives med dette interval. Kan her få et fint rygløb bagfra og så spurte til sidst. 5 Just Magic skal også tælles tidligt her, hesten kommer også med mange fine placeringer henover vinteren, og er tilmed okay fra start og kan måske være spidshesten. Synes disse to skal stå først. 11 Ibrahim er en hest Jeppe Juel har haft lidt forhåbninger til, og den er værd at se op efter. 1 Girly Spring virker til at have taget et step op i sin udvikling her som 6 åring, men sporet blev ikke det bedste, da den bestemt ikke er har en sportsvogns acceleration efter bilen, og nærmere er en tankbil’s – så kan blive over og kan nemt ende et stykke nede fra start.

V65-4 – 2140m auto: Denne er en af de mest åbne afdelinger, da flere af hestene har meget bedre form og kapacitet, end hvad man kan aflæse ud fra resultatrækken. At 3 Jack Cross bliver favorit kan diskuteres, har gjort fine løb, men mestendels på 1640m., men det at den pt. står til 54% er decideret vanvittigt. 5 Runs in the Familiy er en fin svensk import, der har gjort det fint, dog har man nok forventet sig mere af den – måske sejren kommer her. Men dette er et løb hvor ingen er helt chanceløse. Måske vi skal trykke på alle knappen og håbe på et kæmpeskræl!

V65-5 – 2140m auto: 5 Jazzman er ny i regi Bo Westergaard, og er en fin hest, der har gjort det godt i Norge på stærke tider. Har dog heller altid været kørbar, men mon ikke en god vintertræning kan have gjort godt og modnet hesten endnu mere i sit nye regi. Holder den travet, ja da tror jeg dette løb er ovre. Vil man gardere, da er det straks mere åbent. En outsider kan være Bjørn Spangenberg’s 8 Lola Vici, der har gjort det hæderligt i Tyskland, dog kunne sporet have været bedre.

V65-6 – (2140m) volt: Vi afslutter dagens V65 omgang med et voltestartsløb, og her er der flere gode heste til start bl.a. fra tillæg, hvor vi finder 7 Harper, der dog ikke rigtigt har fungeret på det seneste, men går vel lidt ned i konkurrence her, og skal tælles tidligt, og det samme skal selvfølgelig Flemming Jensens 3 Glorius Rain, der får sin sæsondebut her. 9 Gabi Kyvsgård kommer fra et par fine indsatser i baggagen, og vandt senest i marts på samme bane. Disse tre heste skiller sig ud i dette løb.

V86

V86 Jackpot

På onsdag er der V86 jackpot, og du kan allerede nu købe en andel til Travklubbens V86 andelsspil. Køb senest kl.12:30 onsdag:

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere