GS75 Axevalla 2/6-2024

GS75 Tips

GS75 Travtips til Axevalla

Spilstop kl.15:00

Du kan spille sammen med Travtips.dk’s andelsspil til søndagens GS75 (kun 30 andele i alt):

GS75

GS75 Forslag

Til Axevalla - 2/6-2024

GS75 Forslag

GS75-1: 4 Perfect
GS75-2: 7,8,11
GS75-3: 1,5,9,11
GS75-4: 1,3,4,5,6,7
GS75-5: 2,4,6,7
GS75-6: 1,2,8,12
GS75-7: 3 S.G.Empress

1152 Rækker x 1 kr = 1.152 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Axevalla har Sveriges længste opløb på 227m.

Her på travtips.dk holder vi GS75 højt, da præmierne oftes er højere end i flere V75 omgange. Dette skyldes tildels, at rækkeprisen er 1 kr. istedet for 50 øre, og systemerne derfor ofte er mindre. Når en favorit fældes, så ryger præmierne oftest hurtigere i vejret. Derfor giver det i endnu højere grad mening at spille sammen via andelsspil.

Vil du være med? Spil med på vores GS75 andelsspil via linket her.

På andelsspillet sætter vi det endeligt system op ca. 30 minutter før spilstop, når vi kender vores spilbudget og set de sidste opvarmninger og staldnyt. Husk på, at det viste forslag er lavet allerede fredag, så der kan sagtens være ændringer i forhold til det der bliver spillet. 

GS75-1 2140m Auto

Hovedscenariet her er at 4 Perfect kommer til spids, og derfra vil denne selvfølgelig have en god mulighed for at spare rundt om. Så kan godt være et fint blankbud. Men jeg synes dog at Goops’s 5 Emah Roc virker til at være en spændende italiensk hest, der nu har fået tre løb i kroppen, hesten er både stærk og hurtig, og bør få en fin rejse her. Ved gardering, da tag denne med. 1 Blast Past er også hurtig fra start og favorit til hullet, og skal med ved gardering. 

Ranking A:B:5,1,7,2,6  C:8,3

GS75-2 2640m Auto

Et lærlingeløb over den længre distance, jeg synes dog at der nogle heste der stikker lidt ud (og det er ikke favoritten), den nuværende favorit er 6 Romo, men den har mest gået monté og ikke fungeret i sulkyen, så er overstreget pt. (26%). 7 Wulcan Laylock har en god kusk i Malte Handfast, og kapacitet til at vinder, desværre kan det blive lidt vingel risiko herfra, det samme gælder for 8 Knut Rapid, der har Julian Cordeau i sulkyen. 11 Hoohoo Haahaa kommer ud efter pause, men plejer at komme ud i fin forfatning. herfra gælder det bare om at håbe på at komme lidt igennem fra start og få en god postion, for så at køre til sidst. Passer perfekt til distancen.

Ranking: A:7,11,8  B:5,10,3,6  C:9,2,4,1

GS75-3 2140m Auto

I tredje afdelig synes jeg tre heste stikker ud. 1 Jula Menucio med en hvis Örjan i sulkyen, er starthurtig og bør kunne holde op, men 5 Timecatcher har dog også vist starthurtighed i Tyskland. Dette er som sagt en tysk import til stald Goop. Men hesten har pauset længe, og Goop heste har det med at have brug for en udblæser.. 9 Cashew, kan blive fældet af sporet. men kan evt. sidde i andetsporet direkste og håbe de ikke bloiver for langt nede i køren, eller tage  chancen og ryggen på 1, men med risiko for at sidde fast indvendigt. Men mon ikke Jepson finder ud af det. Gjorde senest et kanonløb, og havde den haft fremspor, så kunne den have været en blank. 11 Mooseisloose C.C. er endnu en hest, der senest viste en helt anden form og indsats, og kappede 3 sekunder af sin rekord. Nu med første uden sko foran.

Ranking: A:1,9,11,5  B/C:7,6,12,4,8,2,10,3

GS75-4 2640m Auto

Et lille otte hestes felt på 2640m, og her holde rjeg knapt 4 Staro Railli som førstehest, baseret på at jeg tror dette er spidshesten, og får den fred til at køre sit løb, så kan det række hele vejen hjem. Dog er opløbet langt, og gardering kræves. 5 Käreste Sisu har fået et løb i kroppen, og nu rykker de skoene, er tidlig på kuponen. 7 Loke Sancy Diamond har tjent mest i fletet, og kun sporet trækker lidt ned her, men skal regnes blandt en af favoritterne her. 1 Karma Mearas er også starthurtig, og er min favorit til hullet, og kommer hullet på Axevallas lange oplæb, da kan det række hele vejen. nej, selvom det er et lille felt, er ingen helt chanceløse her.

Ranking:  A:4,5,7,1,6,3  B/C:2,3

GS75-5 1640m Auto

2 Cabaret Bi er starthurtig og hesten jeg forventer sidder i spidsen her, og derfra på den korte distance, er det den korteste vej til målet. Der er dog fin modstand i dag, og bl.a. 4 J.H.Million kan sætte en kæp i hjulet, og tage spidsen, da denne også er starthurtig, og virker tilmed at have findet en god form. 6 K.F.X.Sox, der altid går jævne gode løb, og stadig udvikler sig. 7 Global Everytime er også starthurtig, og i min verden er det bar at prøve sig fremad her og få en fin plads i andetsporet.

Ranking: A:2,4,6,7  B:8,12,9  C:1,10,11,5,12,3

GS75-6 2140m Auto

Scenariet her er nok at 1 Tug of War, ligesom senest tager spidsen, og 2 Wishful Order tager ryggen. Førstnævnte vandt på lignende senest på en-12 tid. 2 Wishful Order har endelig fået et godt spor, går også ned i konkurrence her i forhold til senest, hvor den gik en 10-tid over fuld distance i en Klass-I finale. Synes disse to stikker lidt ud, da de har vundet sporlodtrækningen mod f.eks. en 8 Great Time Trot, der vel fik et af de værst spor her. men vil man  gardere er Great Time Trot selvskreven. Det samme er 12 Global Difference.

Ranking: A:1,2  B:8,12  C:6,9,11,5,4,3,10,7

GS75-7 2140m Auto

3 S.G.Empress har bestemt intet gjort galt i sine hidtil få starter, da den har vundet bekvemt, og hver gang gået hurtigere og bedre. Virker som en hest i udvikling, og som en ukompliceret type, og i hænderne på Örjan Khilström er dette en topchance her i afslutningen af GS75. Hesten er nemlig også starthurtig, og jeg tror den allerede sidder i spidsen ind i første sving, og derfra kan jeg ikke se hvem, som skal pille denne ned derfra, hvis den viser samme niveau som sidst. Modbuddet, og til dem der vil gardere, så tag 4 Arctic Angel med, da denne også er ubesejret, samt 2 Ballerina Girl.

Ranking: A:B:4,2,11  C:1,6,8,7,10,5,9

2024 JVB

Vind billetter til JVB

Vind Billetter til JVB’s 100-års Jubilæum!

Travtips.dk giver dig nu en enestående mulighed for at vinde billetter til en fantastisk weekend fyldt med hestevæddeløb og festligheder.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere