GS75 Rättvik – 22/6-2024

GS75 Tips

GS75 Travtips til Rättvik

Spilstop kl.15:00

Der er byttet om på V75 og GS75 denne weekend, så vi starter lørdag med en GS75 JACKPOT omgang – og værdien i spillet er stort. Køb en andel via Bet25 via linket herunder:

GS75

GS75 Forslag

Til Rättvik - 22/6-2024

GS75 Lille Forslag

GS75-1: 2,3,4,6
GS75-2: 1 Nickel Occagnes
GS75-3: 1,12
GS75-4: 1,5,9
GS75-5: 2 Steady One
GS75-6: 4 Mister Herkules
GS75-7: 5,6,8,10,11

120 Rækker x 1 kr = 120 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Vi vil på andelsspillet som udgangspunkt gå ud fra vores synspunkter her på siden, dog holder vi os ret til at ændre pga. strygninger og andet vigtig staldinfo inden start.

Værd at vide

Her på travtips.dk holder vi GS75 højt, da præmierne oftes er højere end i flere V75 omgange. Dette skyldes tildels, at rækkeprisen er 1 kr. istedet for 50 øre, og systemerne derfor ofte er mindre. Når en favorit fældes, så ryger præmierne oftest hurtigere i vejret. Derfor giver det i endnu højere grad mening at spille sammen via andelsspil.

Spil med på vores GS75 andelsspil via linket her.

På andelsspillet sætter vi det endeligt system op ca. 30 minutter før spilstop, når vi kender vores spilbudget og set de sidste opvarmninger og staldnyt. Husk på, at det viste forslag er lavet allerede torsdag formiddag, så der kan sagtens være ændringer i forhold til det der bliver spillet. 

GS75 Rättvik gennemgang

En skøn GS75 omgang, med flere topheste som Mister Hercules, Hades de Vandel og menage flere i GS75 6. afdeling. At der så tilmed er JACKPOT med 4 mio svkr. ekstra i puljen gør det hele meget mere værd. Husk at køb en enkelt eller to annparter til vores GS75 andelsspil, og V75 andelsspil til lørdag. Dagens GS75 forslag og analyse er både lavet og tilrettelagt af undertegnet, Steen M. Nielsen.

Info: Alle procenter, som er angivet er fra fredag middag, da dette skrives. Lad os komme i gang;)

GS75-1 1640m. Auto
2 Ace of Marke kan være den sjove her. De makser op til at gå uden sko og med amerikansk sulky. At Magnus A. Djuse tilmed styrker ekvipagen i sulkyen, gør det hele endnu mere interresant. Hesten er også det bedste bud på en spidshest, og på sprint er det vel bare at prøve. Kun 8%. 6 Orlando Viva kan dog tænkes at blive kørt fremad af Andreas Løvdal, og spørgsmålet er selvfølgelig om de “får lov” at overtage. Får de spidsen, er meget vundet. 3 Fossen Wilma ser ud til at komme med fin form, og er tidlig her fra et godt spor. Det samme er 4 Toscana Soutwind, der senest med Trond Andersen i sulkyen vandt er en flot spurt. Disse heste står lidt ud over resten.
GS75-2 2140m. Auto

1 Nickek Occagnes galopperade i sin trav-debut på ovalen, men har derefter vist sig flot frem i to overbevisende sejre. Hesten har vist fin starthurtighed, og bør kunne holde konkurrenterne ud, og når de spidsen, så er Goop en mester i at køre den hjem derfra. Kan være et blankbud. 10 Pedal to d’metal er i min optik værste modbud. Kommer den bare fint afsted fra sit bagspor uden for meget bøvl, så har denne vist fin kapacitet i forhold til den modstand den stilles overfor i dag. Kun 5%. 5 Make it Q.L. er starthurtig, og på en god dag måske snuppe spidsen foran favoritten, jeg er dog ikke sikker på de vil køre der, og spørgsmålet er om de vil satse fra start, umiddelbart favorit til hullet. 6 og 12 skal også tælles med ved yderligere gardering.

GS75-3 2140m Auto

1 King of Cristal har vist en fin starthurtighed, og bør kunne holde op spidsen. Har derfra 1 sejr ud af 1. Galloperede dog senest efter bilen, hvilket vi ikke kan lide på en favorit. Skal dog være førstehest her, specielt pga. sporet. 12 My Star is Born, har højnet sig uden sko på hovene, og kommer fra to relle indsatser, og er tidlig her – og det er ikke en jeg vil spille uden. Vil man have flre heste med, så er det vel fremst 9 Global Easy Going, kommer dog fra en strygning og kan mangle løbet i kroppen. 4 Flys Punk Rocker kommer modsat med formen på top, og selvom den ikke kapacitetsmæssigt nok er ligesågod som 1 og 12. Så kan form nogle gange vinde over klasse. 5 Saint Louis Blues kommer ud uden sko, og kan som sagt højne – og ved yderligere gardering – så tag denne skræl med. 3%.

GS75-4 (2140m) Volt
1 Hagens Ingo kommer ud i sæsondebut, og spørgsmålet er selvfølgelig hvor formen er (vi må tjekke staldinfo inden start). Men står umiddelbart perfekt inde i volten her, og med Goop i sulkyen er det umiddelbart min førstehest her, hvis formen er okay. 
9 Friskan Viljan har ikke den bedste resultatrække, men der lyder positive toner fra stalden, og det er værd at bemærke, at den nok galloperede sejren væk senest, og da stod den f.eks. hele 40m. bagved en 5 Eld Messi – og nu står den 20m. bedre til. 1 og 9, kan være en sjov lås. Men vil man gardere, da er det fremst 5 Eld Messi, 3 Lynet Mcskaane og 6 M.P.Atle fra mellemvolten og 7 Myrs Are fra sidste volt.
GS75-5 2140m Auto

Her er det et ungdomsløb, hvor der er rigtig gode rapporter på 2 Steady One fra stald Jörgen Westholm, fra et perfekt spor, bør Victor S. Sundgren give hesten en perfekt rejse direkte i andetsporet uden at skulle behøve være med i en direkte spidskamp og dermed spare kræfterne. Har før vundet sammen, og Victor har faktisk fine 18% i sejrsprocent i år. Min førstehest her, og kunne være en fræk blank i et ellers åbent løb. Modstanden savnes nemlig ikke, og der bliver tit fart over feltet i disse løb. Spidskampen står nok fremst mellem 4 Hagrid og 5 Björn, med fordel indvendige. 10 Muscadelle har Linus Lönn i sulkyen, og derfor en af de mere erfarne kuske – og bør sidde fint til fra start, og det kan være en fordel at komme bagfra i disse typer af løb. Der bagom er det meget åbent.

GS75-6 2140m Auto

Daniel Redéns Mister Herkules var lidt en ‘snack’ hest i seneste start i Jämtlands Stora Pris, men en startgalop fjernede muligheden for en fremskudt placering. Kom ellers tillbage stærkt som femmer. I dag blev startsporet helt perfekt, og som jeg læser løbet, da sidder 3 Milliondollarhymne nok i spidsen initielt, men jeg tror dog at denne overlader spidsen til 4 Mister Hercules med Réden i sulkyen. Réden kører altid på instiktet, og har derfor nærmest aldrig en valgt taktik inden løbet, men kan han se spidsen, mon han så ikke kører efter den. 5 Queen Belina, synes jeg er overstreget, møder her hingster og vallakker, og selvom den er god, synes jeg den er overstregt til 25% på nuværende (men bør vel falde)… 10 Hades de Vendel føles spændende bagom, og bør kunne komme fint igennem med to hurtige startrygge. 8 Brother Bill har trukket nitten i sporlodtrækningen og er kun en outsider herfra. men ved gardering – så streg den.

GS75-7 (3140m) Volt
6 Mister Jupiter har gået flere fine løb, og kommer nu ud efter en lille pause, jeg tror dog ikke formen fejler noget – Det er jo en Nurmo hest! Så skal med tidligt her. 10 Cab Frontline er også tidlig her, trods 40 meters tillæg, synes jeg den står fint til, og kan den bare få tidligt kontakt til hesten foran, så er meget vundet. Og at feltet kun er 11 heste med istedet for 15 er bare en fordel. Men ellers bør en fejlfri 5 Portofino også være tidlig, den har dog døjet lidt med stilen siden sin imponerende sejr udvendigt om Mellby Knekt tidligere i maj. Finder den tilbage, så kan den meget vel vinde dette. 11 Made of Stars er en hest der dcideret elsker de lange distancer, og kan den bar tage ryggen på Cab Frontline, mens denne går i sporene, så er meget vundet og kan være en storskræl til 2%. Synes hesten på første volte står hårdt til.

V75 Kalmar

M/ kæmpe JACKPOT pulje – Så det er bare om at få købt nogle andele til Travtips.dk’s andelsspil til sønddagens V75.

V75 starter søndag kl.16:20 – Køb gerne andele i god tid.

V75

Rent Trav Podcast

Der er nok at tage fat på i denne uge’s Rent Trav Podcast. Just Hans var tilbage i Jydsk 4-årings Grand Prix, men var langt fra den eneste hest med mersmag. Hør hele podcasten – bare tryk på Play.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere