GS75 Solvalla – 24/5-2024 – Elitloppet Fredag

GS75 Tips

GS75 Travtips til Solvalla. 

Spilstop kl.15:00.

Elitloppsfredag er der travsport af høj klasse på Solvalla, når der bl.a. skal afgøres Auktionsløb for 3-åringe, Lille Harpers og Speedrace for koldblod.

Spil med i vores GS75 andelsspil til fredagen via link herunder:

Elitloppet Fredag

Fredagens GS75 Forslag

Til Solvalla - 24/5-2024

Fredagens Lille GS75 Forslag

GS75-1: 1 Diva Ek
GS75-2: 3 Fine Manners
GS75-3: 2,5
GS75-4: 2,3,11
GS75-5: 1,4,10,12
GS75-6: 4 Global Caps
GS75-7: 5 Tretiak

24 Rækker x 1 kr = 24 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. Dette forslag er lavet allerede torsdag. Forslaget er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne. 

Værd at vide

Endelig blev det Elitlopps weekend – og vi her på Travtips.dk er så klar. Sidste år blev det bl.a. til 7-rigtige på V75 – så vi er helt klar igen i år til at snuppe de gode gevinster.

Inden weekendens helt store løb, er der fin “fredags-opvarming” denne fredag, når der bl.a. skal afgøres Auktionsløb for 3-åringe, Lille Harpers og Speedrace for koldblod (den sidste dog udenfor GS75).

Vi vil her på Travtips.dk komme med spilforslag til alle omgange inkl. V4 til Solvalla lørdag og søndag. Vi satser på at have dem klar i løbet af aftenen dagen inden, og senest om morgenen på selve dagen – så husk at følg os.

Stærk GS75 på Elitlopps-fredagen – Spil med os i jagten på millionerne

Det er flot omgang med høj klasse denne fredag. Det er dog lidt anderledes i forhold til de seneste år, da der i stedet for den “normale” V65, nu køres en GS75 omgang, hvilket jeg synes er en god idé.

Travtips.dk kører et andelsspil til alle dages store V-spil. Herunder kan du finde links dertil via Bet25. 

Hos Travtips.dk sætter vi de respektive andelsspil op ca. 30 minutter før spilstop, når vi kender budgettet. 

Køb gerne i god tid 😉 Vi indleverer senest 15 minutter før, og er der udsolgt – Så indleverer vi nok lidt tidligere (for at undgå it-fejl fra ATG pga. overbelastning). Så køb en andel allerede nu 😉

GS75 Analyse 24/5-2023

Her på travtips.dk holder vi GS75 højt, da præmierne oftest er højere end i flere V75 omgange. Dette skyldes tildels, at rækkeprisen er 1 kr. i stedet for 50 øre, og systemerne derfor ofte er mindre. Når en favorit fældes, så ryger præmierne oftest hurtigere i vejret. Derfor giver det i endnu højere grad mening at spille sammen via andelsspil. 

Nå nu til dagens GS75 analyse, lad os komme i gang!

GS75-1 2140m Auto

Gocciadoro stiller her til start med 1 Diva Ek, som bliver storfavorit her i den indledende afdeling af GS75, og det er fuldt forståeligt. Hesten møder på papiret overkommelig modtand, og er en hest der er ikke bare en men to klasser bedre end de fleste af dagens modstandere. Ved ved at Gocciadoro altid har hestene i orden til disse dage, og faktisk kan jeg kun se galop imod. Det er ikke sikkert at den kan holde spidsen, da 2 Heavenly May er starthurtig, men det eneste Gocciadoro skal er ikke at sidde fast, da vinder han dette løb nemt. Vil man gardere imod favoritten, hvilket man kan gøre på en alternativ kupon (hvis man satser på denne sidder fast eller galopperer), så er det fremst Kolgjini’s 6 Luxury River der skal regnes. Hesten bør have gået reelt fremad efter sin overståede åsdebut, og er en af de bedre i feltet, ligesom 3 Over My Shoulder, der også er okay fra start, og måske endda kan tage spidsen i anden omgang fra Heavenly May.

Ranking: A:B:6,3,9  C:2,5,10,8,7,4

GS75-2 2140m Auto

Magnus A. Djuse fortæller om 3 Fine Manners, at dette er hans bedste chance under hele Elitlopps weekenden, men når det er sagt, så er det også mere outsidere han generelt kører under lørdag/søndagen, mens han jo faktisk ranker den højere end sin favorit i femte afdeling (Never Give Up). Men jeg vil give ham ret i at det er en fin hest, og Fine Manners skal være førstehest her og mulig blank på de mindre bonger – eller A-hest på systemer. Som jeg læser løbet, da kommer 3 Fine Manners dog måske til at gå i dødens på 5 Cleveland Broline eller 6 Spirit of Love, og begge disse heste er starthurtige og kommer med formen på top og i fin udvikling. 4 King of Cristal er en lille outsider og den sad senest fast på en god tid. 10 Ready West og 11 Festival kan begge skrælle, hvis der skulle være tempo på forestillingen. 10 Ready West holdt senest flot fra spidsen mod Tretiak, der bliver storfavorit i sidste afdeling. 

Ranking: A: B:5,6,10,11,4,1  C:9,2,7,8,12

GS75-3 2140m Auto

Her skal vi til Trottex Auktionslopp for treåringer. Synes her at 2 Conrads Åke skal være førstehesten. Senest var den ude i en 1.06 åbning, og havde alligevel kræfter til en 11-spurt de sidste 400m. Hesten er som tallene fortæller allrpund og starthurtig, om det bliver spids i dag eller ej er ikke så afgørende, men mon ikke de prøver at holde 5 Limoncello Boko udvendig for sig for at køre i spidsen. Netop 5 Limoncello Boko er nemlig også starthurtig, og kna måske nappe spidsen ind i svinget. Netop Limoncello Boko har været bland de to første i 5 af sine 6 starter, og det fortæller også at det er en jævn god hest vi har at gøre med her. Men uanset, så skal begge tælles tidligt. 4 Speed Change har Rick Ebbinge en masse lovord for, og den har da også gjort det godt i sine to første starter, men nu er modstanden stærkere og er kun en garderingstreg her, det samme gælder 1 Valnes Phenix.

Ranking: A:2,5  B:4,1  C:7,3,8

GS75-4 2140m Auto

Endnu et Trottex Auktionslopp for treåringer, men denne gang er det hoppernes tur. Her ser 11 Scarfo Pellini til at blive relativ stor favorit, og selvom det er bagspor – så køber jeg det, da det virker til at være en “lækker” traver. Kommer de bare nogenlunde igennem, ud at skulle gå i tredjespor en masse, så er det en fin chance. Men netop pga. bagsporet er det en hest jeg vil rekommendere at man garderer. Spidskampen står nok fremst mellem 2, 3 og 5 – og faktisk med en lille fordel for 5 Arigato, der er naturlig starthurtig, og makses i udrustning her. Om de vil køre i spiden eller overlade til en af de mere betroede er et godt spørgsmål. Og ellers tror jeg at 3 Zucchini C.D. er spidshesten, hvis de holder 5 udenfor sig. 2 Just for Show, bør få en god rejse her fra et perfekt andetspor, og dette er normalt en stærk spurtere. 8 Dahlia Broode har sporet imod sig, men målt på kapacitet er hun en af de bedre. Rankes først i B-gruppen.

Ranking: A:11,3,2  B:8,4,1,5  C:9,6,7,10

GS75-5 1640m Auto

1 Never Give Up bliver hårdt streget af spillerne (36% på nuværende), og det er nok i overkanten. Hesten og Magnus skal nok gøre et forsøg på at holde spidsen her, og værst imod er vel 6 Expelled, der måske kan være først til planken på en god dag nu når de sætter den amerikanske sulky på, tænker de giver det et godt forsøg. Kommer 1 Never Give Up til spids, så tror jeg den vil kunne gå en lav 13-tid eller høj 12-tid, hvilket burde række langt. Dog kan netop spidskørslen trække tænder ud, og det vil give stor fordel bagspor hestene, bl.a. 10 Kendall Sisu og 12 Evandro Degli Dei, der begge har høj kapacitet og skal tælles tidligt. 4 K.F.C.Sox gør stort set altid gode løb, og bør herfra kunne få et fint løb i andetsporet. Hesten bør desuden være gået fremad formmæssigt. 2 Patton tror jeg ikke kan tage en længde på 1, og er dog favorit til hullet. Kommer åbningen på opløbet kan den skrælle. 9 Efrem er også tidlig, da den har to gode startrygge, og bør få en god rejse i andetsporet direkte.

Ranking: A:1,10,12,4  B:9,6,5,2  C:3,7,8,11

GS75-6 1640m Auto
Her bliver 4 Global Caps relativ stor favorit (58% på nuværende), og selvfølgelig kan vi købe dette, da dette er en vinderhest. Den har dog ikke vundet i de seneste starter, og skal reelt hæve sig for at vinde her, og dette er derfor en lidt for stor favorit, selvom det er den rette. Som vi læser løbet, så sidder 1 Extremely Sweet i spidsen her, og det er ikke sikkert de vil slippe over den korte distance her, og så sidder favoritten pludselig i dødens, hvis ikke de “får lov” til at overtage – Og gør de det sidste så bør chancen for sejr være god. Bliver der lidt temp på grejerne, så se op for hestene fra bagsporet, både 9 Shejk, 10 Chimi og 11 Destiny Effe er kapable udfordrere på en god dag. 3 Oh Cean kan måske skrælle – formen er her på top. 2 Valmar E.W. bliver bortglemt og kan være millionskrællen fra et perfekt spor.
 
Ranking: A:B:11,1,10,3,2,9  C:7,8,6,5,12
GS75-7 (3140m) Volt

Her er det Lilla Harpers, der skal afgøres, og her bliver 5 Tretiak også relativ stor favorit (53% på nuværende). Her tror jeg dog ikke det bliver spids fra et snævt femtespor, da jeg ser en 6 Tyson Renegade fra springsporet være først til planken og køre der, da hesten går bedst og mere sikkert uden heste foran sig (så taktikken er jo klar for Ander Eriksson). Skulle favoritten, som jeg tror få svar så åbner det reelt løbet op, så selvom det på papiret ser ud til at være en perfekt opgave, kan den nemt blive sværere for 5 Tretiak. 1 Indigo Brick kan også åbne, og holder de spidsen tor jeg de vil køre der, men vinderhullet vil de også være tilfredse med forlyder det fra træner og kusk Peter G. Norman. Fra tillæg forlyder det dog, at 10 Haxo D’Avignere nok vil prøve fremad fra start og prøve at gå efter spidsen. det kan blive 5 Tretiaks fordel, da han så kan tage ryggen på 10 i andetsporet. Fra 40m. da skal man tælle 13 Battusta Face med, der altid har en god polet til slut, og holder de farten godt oppe i løbet kan det være en fordel for tillægshestene. Men alt i alt har 5 Tretiak størst sejrschance, men jeg råder til gardering på systemer eller større bonger.

Ranking: A:B:6,13,1,10,11,15,3,7,9,14  C:2,4,12,8

Husk at få købt andele til fredagens GS75 – sidste chance er kl. 14:45! 

Travtips.dk er også klar til resten af Elitlopps-weekenden med andelsspil/spilforslag til V75 og V4. Deltag i vores andelsspil og vær med i jagten på de store gevinster. Køb dine andele i god tid, så vi sammen kan indlevere vinderkuponer!

Reprise – Elitloppet 2023. Her kan du se en reprise af sidste års Elitlopp finale, hvor Honneck vandt.

V75 - Elitloppet

Spil med på de to gange V75 fra Solvalla på Elitlopppet weekenden. Du kan købe en andel til lørdagens og søndagens V75 via link herunder:

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere