V86 Xpress Bergsåker & Jägersro – 22/5-2024

V86 Tips

V86 Travtips til Bergsåker & Jägersro

Spilstop kl.20:30 (onsdag)

Spil sammen med Travklubben til onsdagens V86 JACKPOT – Kun 75 kr. pr. andel:

V86

Dagens V86 Forslag

Til Bergsåker & Jägersro - 22/5-2024

Dagens Lille V86 Forslag

V86-1:  5,9,10
V86-2:  2 Röde Orm
V86-3:  1 Blomsterprinsen
V86-4:  1,2,5
V86-5:  3,8
V86-6:  5 Lady Beluga
V86-7:  3,4,5,6,11
V86-8:  5,8,10,12

360Rækker x 0,25 kr = 90 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Dagens V86 omgang deles imellem Bergsåker & Jägersro. 

Der er endnu engang jackpot på V86… Næsten lidt for meget af den slags lige nu, men denne V86-kupon bliver sandsynligvis mere spilværdig, da de fleste spillere har blikket rettet mod weekendens begivenheder. Bergsåker og Jägersro deler sjældent omgangen, og jeg bemærker blandt andet, at den højkapable 10 Kyrie Eleison (V86-2) vender tilbage på svensk jord, sammen med Flemming Jensen. Daniel Wäjersten er også aktuel denne aften med 8 Global Badman (V86-5), hvor værste modbud er staldkammaraten 3 Night Art.

Vi kører et andelsspil via Bet25, til kun 75 kr. pr. andel. Maks. 50 andele. Du kan købe en eller flere (så længe der ikke er udsolgt!) via linket her.

Vi sætter andelsspillet endeligt op ca. 30 minutter før spilstop, og der kan være ændringer i forhold til det viste forslag her på siden.

Revanche fra Lunden

5 Lady Beluga (V86-6) kan her få sin revanche mod 9 Glorius Rain i dag, da sporlodtrækningen faldt ud til klar fordel for Lady Beluga, men den har dog starthurtige heste indenfor, og det er heller ikke sikkert at den når spidsen her i dag. Men jeg synes dog stadigvæk, at det kan være en blankforslag på de mindre bonger. På de større bonger, da vil jeg have 3 Nugget Zon med, senest spurtede den bedst af alle ind til en 4. plads fra et bagspor (som ikke er d´tild ens fordel), og med det løb i kroppen bør formen være i zenit, og her kan den måske tage spidsen foran favoritten. 4 Thewinnertakeitall, er måske mere en sprintertype, men klarer sig dog fint på de 2140m., undgår Korfitsen bare en startgalop som senest, så kan denne også åbne fra start, og kapacitet er der masser af. Bør kunne få en god rejse fremme. 9 Glorius Rain er svært handicappet af sit bagspor, og er kun en lille outsider her i min bog. Skal kun med ved 4 eller flere krydser på større bonger.

Til dem der har levet under en sten, så blev Lady Beluga påkørt af Glorius Rain og Flemming Jensen på Lunden senest.

Tænk på at

2 Röde Orm (V86-2) tidligt sidder i spidsen og kan lede rundt om, dog er der en lille fordel for tillægshesten, at de kun har to heste at runde foran, og til den nuværende procent, er det en hest jeg vil gardere på de større bonger. Ofte kan de 20m. være hentet hurtigt ind, og flere af hestene fra tillæg kan have siddet i ryg hele vejen, for så at spurte til sidst. 1 Big Little Man, og Svend Dyrberg kan sidde i vinderhullet hele vejen, og med åbning kan den skrælle. Fra tillæg vil jeg fremhæve 10 Kyrie Eleison, der vel er bedste hest i feltet, og får Flemming Jensen bare dirigeret sig nogenlunde igennem, kan den måske gå hele vejen mod favoritten.

1 Blomsterprinsen (V86-3) bliver for stor favorit (nuværende 73%), hvilket ikke er idéel for en hest der ikke har fungeret i de seneste løb. Favorit i fare.. Forstå mig ret. Den skal være førstehesten målt på kapacitet, men er bestemt værd at gardere med det den har viste på det seneste. Og garderer man, så er det måske “alle knappen” man skal trykke på.

 

Elitloppet Fredag

GS75 Solvalla

Elitloppets weekenden starter fredag med en GS75 omgang fra Solvalla, og selvfølgelig er Travtips.dk med. 

Du kan også være med os i jagten på GS75 millionerne via linket herunder. Kun 50 andele til salg:

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere