V86 Xpress Åby & Solvalla – 15/5-2024

V86 Tips

V86 Travtips til Åby & Solvalla

Spilstop kl. 20:30

Spil med os i jagten på V86 gevinsterne. Husk på at der onsdag er Dobbelt-Jackpot, og derfor mange ekstra millioner i 8-puljen. Køb en andel via linket herunder – Kun 75 kr. pr. andel:

V86

Onsdagens V86 Forslag

Til Åby & Solvalla - 15/5-2024

V86 Forslag

V86-1:  1,4,5
V86-2:  1,2,3,4,7,8
V86-3:  1,2,6,9,10
V86-4:  3,6,7,9
V86-5:  1,2,10,11
V86-6:  2 Natural Mine
V86-7:  1,3,5,6,7,9
V86-8:  5 Cameron

7200 Rækker x 0,25 kr = 1.800 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Et par af de hurtige til omgangen
  • Bedste Blankbud: 2 Natural Mine (V86-7) – Har vundet sporlodtrækningen og meget taler for spids og slut her.
  • Fidusen: 9 Kathy Scott (V86-3) – Vinderhest med perfekt smygspor. Har for lidt penge på sig i forhold til kapacitet, så står perfekt inde i løbet.
  • Favorit i fare: 1 Conrads Tyra (V86-3) – Har aldrig vundet løb, behøver jeg at sige så meget mere..

Værd at vide

Dagens V86 omgang deles imellem Åby & Solvalla. Husk på, at der på Åby er dobbelt open-strech til rådighed på opløbet, så det vil ikke være heæt forkert at sidde klar i vinderhullet med en spurtstærk hest. Der er desuden dobbelt-jackpot, så der er ekstra mange millioner grunde til at spille med.

Weekenden blev til en festdag for Travtips.dk

Travtips.dk ramte syv rigtige både på V75 fra Umåker og V75 fra Lunden. Om lørdagen havde vi forudset, at spidsen kunne være guld værd i specielt to løb. Jo mere vi kiggede på løbene, desto mere indså vi, at vi skulle blanke både 2 Grislefaksen G.L. i V75-4 og vores bedste luring, 3 Maybach WF til 11%. Vi havde grundigt analyseret løbene og forventede, at de begge ville tage spidsen, og derfra havde de begge topchance. Maybach WF havde jo aldrig tabt i dens 9 foregående forsøg fra spids – og nu blev det udbygget til 10. Til dem, der havde købt én andel til lørdagen, var der en gevinst på hele 1536 kr. pr. andel.

Lørdag ramte vi endnu engang plet, da der var Copenhagen Cup. Selvom vi havde medtaget garderinger for flere overraskelser, udeblev de, og præmierne blev derefter. Men vi fik 7 rigtige. Vi er klar igen til næste lørdag til V75 fra Gävletravet og GS75 fra Åmål om søndagen. Vi ser desuden meget frem til næste uge, hvor det er Elitloppet-weekend, og vi kommer til at køre V-spil til alle dagene. Så vær klar til når spil åbnes!

God vind herfra!

V86 Gennemgang – Åby & Solvalla 15/5-2024

V86-1 2140m Auto (Åby)

5 Breidabliks Kahlua har nu fået to reelle løb i kroppen efter en lang pause. Hesten er starthurtig, og bør fejlfrit være et godt spidsbud, og derfra skal den have størst chance for sejr i dette løb. Værst imod er 3 Organzza og 1 Garden Leave. Sidstnævnte har ikke rigtigt fået noget ud af sine løb efter en vinterpause, der ellers havde forløbet perfekt. Resultatrækken snyder, og det er ikke en hest man skal glemme her.

Ranking: A:5,1  B:4,10,2,3  C:9,6,7,8,11

V86-2 2140m Auto (Solvalla)

Dette er en af finalerne i Solvalla serien, og der er flere om buddet her. I spidskampen, da holder jeg 3 Graces Bird foran 1 Perfect. Synes 1 Perfect møder hårdere modstand denne gang, og jeg ser faktisk hesten som bedst på 1640m., og spørgsmålet er om de ikke vil være tilfredse med vinderhullet? Men skal selvfølgelig regnes som en outsider her. 8 Önas Rose vandt flot senest, og veksles desuden op i udstyr, da den nu skal gå uden sko og amerikansk sulky. Denne er også starthurtig, og der er vel ikke andet end bare at gasse fra start af og se hvor man havner. Men ellers er det et løb der kræver lidt gardering.

Ranking: A:3,8  B:4,2,7,1,11  C:9,10,6,5

V86-3 2140m Auto (Åby)

Her kommer der meget spil på 1 Conrads Tyra, faktisk 62% (da vi skrev dette). Dette er aldeles for meget, og specielt også på en hest der Aldrig! har vundet. Hesten er ganske rigtig starthurtig, og spidsfavorit, men der er dobbelt open-strech, og det er bestemt ikke en hest jeg ville turde at gå fuldt ud på. 9 Kathy Scott ser jeg som en af rundens mest underspillede (kun 4% da vi lagde dette ud). kan få ryggen på favoritten, og dermed spurte på open-strech. hesten har vundet 8 løb, og været på pallen i 50% af sine løb. Dette er mere en vinderhst, og den har få penge i forhold til kapacitet, da den har gået sine folder i Tyskland.

Ranking: A:9,1  B:6,2,10,11  C:8,7,5,3,4,12

V86-4 1640m Auto (Solvalla)

Her ser det ud til at 9 Pearl Kays bliver storfavorit (68% på nuværende), men bagsporet over den korte distance gør at det kan være en favorit i fare. Skal have en fin chance, hvis ikke sporet driller for meget, men der kan blive for langt frem. Vil bl.a. fremhæve 3 Emah Roc (kun 3% på nuværende), har fået et løb i kroppen i Goop regi, og er min favorit til spidsen, kan lede længe. 7 Eli Jet er en Gocciadoro hest med fine rapporter, skal også tælles meget tidligt her. 6 Beyonce Face kommer nu ud uden sko, og det kan løfte den reelt.

Ranking: A:B:7,6,3,1  C:2,5,4,11,8,10

V86-5 2140 Auto (Åby)

1 Mercury Boko kommer fra en sikker spids sejr på bedste vis. Hesten er starthurtig, og her vil den med stor sandsynlighed have noget at sige med spidskampen igen, men 2 Laban Lagö er nok lidt hurtigere fra start og vil de køre i spidsen, så kan Mercury Boko køres i vinderhullet (open-strech). Mercury Boko Kommer ligesom senest ud uden sko for kun anden gang i karrieren, og dette min knebne førstehest her. Der mangler dog bestemt ikke modstand, og specielt fra bagsporene er der gode heste, specielt 10 Always A Pleasure skal regnes tidligt og kommer ind på min A-rank.

Ranking: A:1,10  B:11,2,6  C:4,5,3,9,8

V86-6 2140m Auto (Solvalla)

Her taler det meste for spids og slut for 2 Natural Mine. Hesten har betsemt “vundet” sporlodtrækningen til denne anden finale af Solvalla-serien. Hesten vil fra sit perfekte spor sidde tidligt i spidsen, og derfra tror jeg ikke den taber dette, hvis alt går vel. 1 Ringo Adore gik et flot løb igen sidst, men bliver over fra start her, og får bedst ryggen til Natural Mine, med mindre de kan komme ud i andetsporet. Ved gardering skal den med, og vil man gardere videre, er det fuldstændig åbent. Nej, jeg foreslå man blanker her.

Ranking: A:B:1,9,8,3,4,7,10,11,5  C:6

V86-7 1640m Auto (Åby)

Her tror jeg på fartfest fra start, da der er flere meget strathurtige heste med fremspor. Specielt 6 So Far Away Ås er hurtig, og min knebne favorit til at tage spidsen, og da det er Åbytravet, kan det være de vil være tilfredse med en ryg på f.eks. 3 Staro Peanut eller en offensiv 7 Ture L.A., sidstnævnte var dog ikke helt jurrant i stilen senest, og var ved flere lejligheder ved at gallopere, men mon ikke de har styr på det igen. 5 Ikaros di Quattro er også starthurtig, og skal ikke nonchaleres fra spids eller vinderhullet. Skulle der være fartfest, så vil det ikke være forkert at komme fra bagspor, og her skal man i første omgang kigge efter 9 Midnight Special.

Ranking: A:6,3,7  B:9,5,1,4,8  C:10,11,12

V86-8 2140m Auto (Solvalla)

Her i V86 afslutningen er det endnu engang en finale i Solvalla serien, som afslutter omgangen. Her ser det oplagt ud for 5 Cameron, da hesten er starthurtig, og nok “får lov” at overtage spidsen fra raketten 2 T.Wall’s Karma. Fra spidsen tror jeg den bliver svær at have med at gøre. Det virker som en hest i rivende udvikling, og nu veksler de op, da de snupper skoene. Fra spidsen skal der en god hest til at knække Cameron. Vil man gardere, da er det først og fremmest 8 Urbina Southwind, men som man kan se på sporet, så er det decideret op ad bakke, og skal nok knække min førstehest fra dødens, hvilket kan blive for meget.

Ranking: A:B:8,7,4,1,9,2,10  C:6,3,12

V75

V75 Gävle

Er du klar til V75 på Gävletravet på lørdag? Det er vi her på Travtips.dk – Og vi kører selvfølgelig et V75 spil til omgangen og satser på million uddeling.

Køb allerede nu via linket her:

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere