V86 Xpress Bjerke & Solvalla – 8/5-2024

V86 Tips

V86 Travtips til onsdagens V86 omgang, som deles imellem Bjerke & Solvalla.

Spilstop onsdag kl.20:30

Du kan spille med i Travklubben V86 spil via linket herunder. Kun 75 kr. pr. andel:

V86

V86 Forslag

Til Solvalla & Bjerke - 08/05-2024

Dagens Lille V86 Forslag

V86-1:  1,2,3,5
V86-2:  4 Killiam Fromentro
V86-3:  2,3,5,7,8
V86-4:  7 Phantom Express
V86-5:  3,4,7
V86-6:  3,4
V86-7:  3 The Bandit
V86-8:  3,4

240 Rækker x 0,25 kr = 60 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

 

 

Værd at vide

Fredagens V86 omgang deles imellem Solvalla & Bjerke – Og man må bare konstatere, at der ofte sker lidt småskræl på de norske baner, i hvert fald kan der nogle gange blive kørt med hovedet under armen fra de “mindre gode” kuske, såsom da Henry Rorgemoen smadrede sin 1% hest på Klosterkrogen den 29.marts.

Til dagens andelsspil, da satser vi nok lidt og har en hel del lavprocentere med på kuponen idag, da jeg decideret synes flere er bortglemt af spillerne. Vi håber på et par ordentlige skræller og store gevinster, når vi snupper de 8-rigtige i aften. Køb din andel her.

Vi sætter først spillet op ca. 30 minutter før spilstop når vi kender budgettet, og har fået de sidste nye staldinfo ind. Derfor kan forslag også variere fra det vi viser her på Travtips.dk.

Kort gennemgang af V86

V86-1 1609m Auto – Bjerke:  1 King Of Silver er normalt god fra start, men kan blive over, da 3 Pontiac og 5 Leandro Boko måske er en tand hurtigere. De skal alle regnes, og den der sidder i spids vil have vundet meget. 2 Hardy BR kommer ud uden sko nu, og fra et perfekt spor er den med på målfoto. 10 Odd Viking skuffede senest, da den tabte meget over opløbet, og var da spillet til større favorit en Pontiac, har dog nok heller ikke decidere fordel af distancen, men om det var sygdom eller andet senest ved jeg ikke. men er der fart på feltet derfremme, og den er frisk (bør den jo være når den kommer ud igen), så kan den måske skrælle til 1% (på nuværende). Skal med ved yderligere gardering.

V86-2 2140m Auto – Solvalla: Her er der nok bare en hest, og det er kun galop imod, hvis den præsterer på top. Vi taler om 4 Killiam Fromentro, der kommer fra Gocciadoro’s stald. Hesten er hurtig fra start, og jeg tror at den hurtigt får “lov” at overtage spidsen, og derfra bør det være topchance. Værst imod er 2 Nelson Greenwood, der kan få en perfekt rejse i ryggen på favoritten, og kommer 7 Express Cash fint ned i et andetspor, så er det en god plads chance, men at røre favoritten bliver svært.

V86-3 2100m Auto – Bjerke: Synes at der er fire/fem heste som stikker lidt ud i dette koldblodsløb, og det er 2 Prinsesse Ness Tjo, der bør sidde godt fra start. 8 Bol Lena er meget hurtig fra start, og selvom sporet er helt ude på vingen, er det bestemt ikke umuligt denne sidder i spids. 7 Vega var vel kuldets bedste sidste år, men hesten er ikke så hurtig ud, og kan ende med at skulle ud i andet/tredjespor en del af vejen for at nå frem. 5 Chistina K. er en god spurtstærk hest, og vil man have en skræl med, så tag 3 Frekke Frida med, som nu kommer ud uden sko. Hesten har skuffet lidt i år, i forhold til hvad den viste sidste år, hvor den bl.a. blev treer i det Norske Hope Derby.

V86-4 2140m Auto – Solvalla: 7 Phantom Express er nok den bedste i dette felt. Spørgsmålet er dog om den kommer til spids ude fra vingen, da den nemt kan få svar fra de to Wärjesten heste 1 Lando Mearas og 2 August Zonett. Kommer den til spids, så tror jeg løbet er ovre. men den kan også ende i dødens, og det vil åbne løbet op. Glem da heller ikke 9 Coin Boy og 3 Maker’s Wall Ås.

V86-5 2100m Auto – Bjerke: 4 G.G. Egri bliver hårdt spillet her af de tidligere spillere (61%), og det er for meget, da den nu får sko på igen (den var markant bedre uden), og kan få svar i spidskørslen af 3 Maharani Force. Udfra tror jeg meget på 7 Shahjahan T.H., der er milevidt bedre end resultatrækken, også selvom der er et enkelt 1-tal. Jeg holder denne som min førstehest i løbet, og er kun stregt til 11% på nuværende.

V86-6 2140m Auto Solvalla: Flot indtryk var det senest på 4 S.G. Empress, og med en lignende indsats i dag når det lang. Vi tror faktisk at den sidder i spidsen efter lidt kørsel, og overtager denne fra 3 Dahlia Brodda, der vil være fint tilfreds med ryggen på favoritten. Fra spids bør det være topchance. Garderer man, ja så er det 3 Dahlia Brodda, der er værst imod, og det vil ikke være forkert at lave en lås, hvilket vil være en rigtig stærk en af slagsen.

V86-7 2600m Auto – Bjerke: Førstehest her er 3 The Bandit, vandt senest en flot sejr fra dødens og med en lignende stærk præstation over de 2600m i dag, så er vinderchancerne gode. Garderer man, så er det først og fremmest 5 Pictures King, 4 Burn, 7 Jonas Halbak og 8 King Okay man skal have med. Ja, det er lidt mere åbent der bagom.

V86-8 2140m Auto – Solvalla: 3 Coral Coger kommer nu ud uden sko hvilket er et plus, og dette er en god hest, der med ret rejse vil kunne sænke dette felt. Vandt bl.a. E3 finalen sidste år, og kan det meste på en god dag. 4 Queen Of Power skal også regnes tidligt med Örjan i sulkyen, som er et klart plus. Vi starter med disse på vores lille forslag, men det vil ikke være forkert at gardere videre.

Herunder kan du se nogle af vores fine pletskud fra Travklubben på V86, samt V75 med Travtips.dk’s SpilKlub25:

V86 Gevinst
V86 Gevinst
GS75 Gevinst
Travtips.dk Gevinst

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere