GS75Årjäng – 21/4-2024 (JACKPOT)

GS75 Tips

GS75 Travtips til Årjäng

Spilstop kl.15:00

Du kan spille med Travtips.dk’s andelsspil via Bet25 til på saøndag. Kun 30 andele til salg – Køb en via linket her:

GS75

GS75 Forslag

Til Årjäng - 21/4-2024

GS75 Forslag

GS75-1: 5,6
GS75-2: 5,10
GS75-3: 2,5
GS75-4: 10,11,12
GS75-5: 1,8
GS75-6: 8,15
GS75-7: 4,10

192 Rækker x 1 kr = 192 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Her på travtips.dk holder vi GS75 højt, da præmierne oftes er højere end i flere V75 omgange. Dette skyldes tildels, at rækkeprisen er 1 kr. istedet for 50 øre, og systemerne derfor ofte er mindre. Når en favorit fældes, så ryger præmierne oftest hurtigere i vejret. 

I denne uge er der tilmed jackpot – og pengene her fordeles i alle tre præmiepuljer med 40-20-40% – Derfor giver det i endnu højere grad mening at spille sammen via andelsspil til på søndag.

Spil med på vores GS75 andelsspil via linket her.

På andelsspillet sætter vi det endeligt system op ca. 30 minutter før spilstop, når vi kender vores spilbudget og set de sidste opvarmninger og staldnyt. Husk på, at det viste forslag er lavet allerede torsdag formiddag, så der kan sagtens være ændringer i forhold til det der bliver spillet. 

Kort GS75 gennemgang

GS75-16 Hashtag Simoni har en god opgave foran sig her, da det ligner spids fra springsporet. Og her er det bare at køre så længe lampen lyser i en højt jævnt tempo. 5 Alway a Pleasure er endnu en god hest på første volte, som stort set altid præsterer når den holder travet, og skal bestemt regnes med som favorit her. Synes hestene på 20m. tillæg ikke virker til at have den rette form, og selvom de har tjen 2-3 gange så meget, så skiller der ikke så meget på kapaciteten på nuværende, så tag dem kun med ved gardering.

GS75-2 – Her et koldblodsløb, hvor 10 Remlov på 40m. tillæg senest fik en gennemkøring, som fastlåst hele vejen ind. Jeg må tro på en fin præstation her med den blæser. Det er dog et løb jeg alligevel synes kan kræve lidt garderinger og specielt 5 Lyseng Oskar (som står 20m. bedre til) virker til at være på gang og formen på top. Kan måske blive svær at hente 20m. på. Disse skiller sig en smule ud fra mængden her, men det vil ikke være forkert at gardere videre.

GS75-3 – Her har 5 Max Orlando en på papiret passende opgave foran sig, da denne nok tidligt kan køres til spidsen, med mindre den får svar indenom fra 2 og 3’eren, og så kan det blive dødens hvilket såklart ikke er opitimalt, derfor garderer vi. Netop 2 Iconic skal tidligt med, hesten har døjet lidt med stilen med sko, men nogle heste håndtere det bare bedre uden sko, og hesten er normalt ikke usikker uden sko, da den her har gået syv løb, og kun haft én mindre galop i disse uden sko. Skal derfor tælles tidligt med her.

GS75-4 – Et mere åbent løb, hvor de heste der stikker ud kommer fra bagsporet. Her burde en 10 Funny Money på papiret have en god chance for at sænke dette selskab. Fik dog spoleret efteråret efter tre galopper, og forefindes nu i regi Goop. Oftest kræver Goops heste at skulle have et løb i kroppen inden de præsterer, men modstanden i dag er lempelig, og den skal derfor tælles tidligt. 11 Killer Journey kommer netop med formen på top efter en sikker spidssejr, men behøver selvfølgelig tur herfra. 12 Sara J.E. har vist sig flot frem i årets tre starter, her er sporet dog iskoldt, men kan den få en god ryg når den kommer frem, så er meget vundet.

GS75-58 Daim Brodda er en fin ubesejret hoppe, som vi endnu ikke har set hvad den virkelig kan. Den vandt sæsondebuten den 9. april, og den har gode rapporter i ryggen. Skal stå først her. Spidshesten bliver med størst sandsynlighed 1 Indiana Downs, og skal også regnes herfra. Hvis man skal tage en ekstra garderingshest fra tillæg, da kan en 13 Ina Crown måske overraske, kommer altid med en spurt og har højnet sig på barfods-balancen.

GS75-615 Arding er uden tvivl den hest med bedst kapacitet, men sporet blev det værste her, og derfor skal den garderes. Bagom er det åbent, og det vil ikke være forkert at gardere lidt bredt. Vi tager dog bare to heste med, og den anden er 8 Ask Victor, der måske endda kan køre sig til spids fra spor 8, uanset skal denne regnes bagom favoritten, og tager den med på kuponen, men man kunne godt tage 5-6 stk. for at være sikker, bl.a. 1,2,5,9 og 11 som først.

GS75-7 – Her i Grand Slam afslutningen, tror jeg på en god chance for 4 Frodo de Castella, det er en hest der tidligt viste højt niveau, men har sidenhen skuffet ldt og stagneret i udviklingen, men det virker dog til at den måske er på rette vej igen. Hesten er starthurtig, og her er spidsen indenfor rækkevidde, når den spidsen er det hesten at slå, og en mulig blank at afslutte med her. Men vi tager dog 10 Cash Coming Up med her, som netop kan tage ryggen på 3 og 4, som er starthurtige, og burde sidde godt med fra start. Vil man gardere yderligere, da er der dog flere modbud og åbent. 3 Jackie Jaam er bedre end resultatrækken, og de tidligere spillere synes ikke denne skal med. men hvis du begynder at gardere, så tag den med.

Held og lykke med spillet derude.

Trav ved Hav

Trav ved Hav

Oplev magien ved travsporten som aldrig før, når “Trav ved Hav” forvandler Blokhus Strand til en brusende arena for fællesskab og ægte hestekræfter.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere