Trav ved Hav

Oplev magien ved travsporten som aldrig før, når “Trav ved Hav” forvandler Blokhus Strand til en brusende arena for fællesskab og ægte hestekræfter.

Trav ved Hav
Billede kreditering: Aalborg Hesteejerforening

Sol, Sand og Hestekræfter

Trav ved Hav forener sport, fællesskab og sommerhygge

Sommeren er tid til udendørs eventyr og nye oplevelser. I denne ånd inviterer Aalborg Hesteejerforening til en unik fejring af travsporten med deres innovative arrangement, “Trav ved Hav”. Dette event er ikke blot en hyldest til sporten, men også til fællesskabet og den danske sommer ved den maleriske Jammerbugt.

Strandens magi som kulisse

Den idylliske Blokhus Strand er udvalgt som epicentrum for dette enestående event. Arrangørerne, anført af den passionerede Julie W. Sørensen fra Aalborg Hesteejerforening, har sat sig for at skabe en dag, hvor både hesteejere og publikum kan nyde travsporten i en afslappet og sommerlig atmosfære. Med Jammerbugt kommunes støtte og erfaring med at huse store events, er scenen sat for en uforglemmelig dag, hvor sport, sjov og fællesskab forenes på stranden.

Sjov, hygge og fælleskab i fokus

Det er ikke kun de sportslige præstationer, der er i centrum ved “Trav ved Hav”. Arrangørerne ønsker at skabe en oplevelsesrig dag, hvor sjov og hygge er nøgleordene. Med initiativer som sms-konkurrencer og et kapløb mellem en galophest og firhjulstrækkere, er der garanti for underholdning for alle aldre. Børnene kan endda deltage i en spring-konkurrence for kæpheste, hvilket lover god stemning og grin langs strandkanten.

Julie W. Sørensen og Marianne Mecklenburg fra Aalborg Hesteejerforening understreger vigtigheden af fællesskab og engagement i travsporten. Med personlige erfaringer og en vision om et inkluderende fællesskab, arbejder de ihærdigt for at gøre “Trav ved Hav” til en begivenhed, hvor alle føler sig velkomne. Dette arrangement er et glimrende eksempel på, hvordan sport kan bringe mennesker sammen og skabe mindeværdige øjeblikke.

En festlig dag ved havet

“Trav ved Hav” er mere end blot et travløb; det er en fejring af sporten, som den aldrig er blevet oplevet før. Med arrangementet ønsker Aalborg Hesteejerforening at vise travsporten fra en ny og mere folkelig side. Med aktiviteter og underholdning planlagt hele dagen, fra kl. 13.00 og frem, er der rig mulighed for at opleve hestesporten tæt på og personligt. Arrangementet er gratis, og der forventes stor opbakning fra både lokale og turister, som vil nyde sporten i den friske havluft.

“Trav ved Hav” er en hyldest til travsporten, fællesskabet og den danske sommer. Med Blokhus Strand som bagtæppe, byder arrangementet på en dag fyldt med spænding, sjov og samhørighed. Sæt et kryds i kalenderen den 16. juni og vær med, når travsporten møder havbrisen i en festlig og familievenlig begivenhed, der vil blive husket længe.

Så pak picnickurven, tag familien under armen, og mød op til en dag, hvor sport, natur og fællesskabsfølelse smelter sammen i en perfekt symfoni ved Jammerbugtens kyster. “Trav ved Hav” venter på dig!

Fakta – Trav ved hav 2024

  • Tid: 16. juni 2024 – kl.13:00-16:00
  • Sted: Stranden i Blokhus
  • Pris: Gratis
Læs mere om arrangementet på Aalborg Hesteejerforening’s Facebook side her.
Trav ved Hav
Billede kreditering: Aalborg Hesteejerforening
Trav ved Hav
Billede kreditering: Aalborg Hesteejerforening

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere