V86 Xpress Åby & Solvalla – 20/3-2024

V86 Tips

V86 Travtips til Åby & Solvalla

Spilstop kl.20:30

Du kan købe en andel til Travklubbens V86 spil via linket herunder. Kun 75 kr. pr. andel.

V86

Dagens V86 Forslag

Til Åby & Solvalla - 20/3-2024

Dagens Lille V86 Forslag

V86-1: 4 Kong Du Dalm
V86-2: 5 Önas Rose
V86-3: 4 Con Padre
V86-4: 9,10
V86-5: 2,8
V86-6: 1,2,3,6,7,9,10
V86-7: 2,4,5,8,10
V86-8: 1,4

280 Rækker x 0,25 kr = 70 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Dagens V86 omgang deles imellem Åby og Solvalla. Husk på, at der på Åbytravet er dobbelt open-strech til rådighed over opløbet.

Dagens omgang starter pænt med et par favoritter, som også skal være det. Holder de alle hjem, så kan det sagten blive en “billig” omgang med lave præmiepenge.

Er man lidt cool, så går man rakt ud og blanker i de to første afdelinger.

Vi håber dog på at fælde nogle af favoritterne på vores andelsspil. Der er flere gode blankmuligheder generelt, og flere rette favoritter i min bog. Og det kan være oplagt til er systemspil med favoritterne som gode A-heste, hvis man f.eks. vi spille et system med garderinger via Jokersystemet eller Totopro, for at fælde en enkelt eller to.

Kort V86 Gennemgang

V86-1 2140m Auto

4 Kong Du Dalm er en norsk gæst, der sidste år havde et rigtig godt år som treåring med over 570.000 SEK i indtjening. I år har hesten taget endnu et skridt i sin udvikling og har taget to sejre og to tredjepladser i fem starter. Fra et godt startspor har kusken Björn Steine flere taktiske muligheder, da der er open-strech på Åby-travet, og står bedre til end den værste konkurrent 5 I Am Don Max. Denne har siden han kom til sin nye træner Tomas Malmqvists stald i efteråret udviklet sig på en rigtig flot måde og har taget to sejre og en andenplads på fem starter for stalden. Sidste gang galloperede han dog fra et inderspor bag startbilen, og den dag var ødelagt. Her starter den fireårige fra en bane lidt længere ude, hvilket formentlig er bedre for hesten. Tror man når langt med en lås. Ved gardering af favoritten, da skal denne med. Vil man gardere videre, da er det 8 Global Enjoy, der også er hurtig fra start og 6 Fusion Eagra, der bl.a. var femmer i Kriteriet i fjor, men nok ikke har topform endnu.

V86-2 2140m Auto

5 Önas Rose står fint til i dette felt, fik årsdebut på absolut bedste vis i slutningen af februar med en sejr via en solid afslutning, og formen er nok rykket yderligere frem til denne start. Udgangsporet er optimal da hun er hurtig fra start sigtetkornet er sat på spidsen fra kusken og træneren Oskar Kylin Blom og i den position er Önas Rose hesten at slå for de andre. 7 Kendall Sisu er også god i denne klasse og kommer med to sejre i træk, sporer er lidt langt ude, men hvis der ikke er for meget ballade med positionen, skal hun bestemt tælles med i kampen ved gardering. Ved yderligere gardering, så glem ikke 3 Perfect, der altid gør pæne præstationer, men dog sjældent vinder og velstammede 10 Epsom Kronos, den sidstnævnte er nok den jeg vil tage med ved gardering i forhold til nr. 3. 

V86-3 2140m Volt

4 Con Padre forsøgte de sig med på V75 senest i en hårdere konkurrence, hvor han hang flot med på en syvendeplads. Nu går han ned i klassen igen og så er muligheden for endnu en sejr gode. Dette er en hest der ved hvor målstregen er og har vundet ca. en tredjedel af sine karrierestarter. Fra et flot startspor her på 20m. tillæg skulle den femårige ende ret godt på det fra satrt og Con Padre burde være den givne førstehest i dette felt med det han har vist indtil videre. Og mulig blank. Det skal dog noteres, at denne helst går i amerikansk sulky, og minus med alm. vogn her i volten. På tillæg (40m) kommer 11 Townshend Broline ud i nyt regi, og kommer uden sko tilmed. Hvordan er formen? Kan være en skræl hvis formen sidder der. På første volte holder jeg 2 King Of Sand som bedste bud derfra, da den er kommet godt fra start i år med et par fine indsatser, der har resulteret i én sejr og to andenpladser i fire starter. Her vil de nok gå efter spidsen og køre der så længe lampen lyser, men kunne måske også overlade den til 4 Con Padre, og så spurte via open-strech.

V86-4 2140m Auto

10 Kipketer Mearas har gjort det godt i årets to starter, hvor han bl.a. vandt årets debut næstsidst på Solvalla fra spidsen og i sin sidste start, som var på V75, holdt han godt til en femteplads. Ifølge stalden føler han sig rigtig god i træningen efter sidste start og burde være i ret god form, og hvis kusken Peter Zadel kun kan finde de rigtige rygge her til Kipketer Mearas, synes jeg han er den bedste hest i feltet og skal ses med en udemærket chance for at vinde – og det kan være en blank på systemerne. Men det er dog ikke en jeg vil gå ret ud på. 9 Even Younger vender nu tilbage efter mere end elleve måneders fravær fra konkurrencen, hvilket efterlader nogle spørgsmålstegn. Han skal dog ifølge stalden være velforberedt og med rygge på starthurtige heste her, så burde kusk Jennie Ek kunne komme ganske anstændigt igennem her med Even Younger, og skal med på sin gode grundkapacitet. Da dette er et lærlingeløb, da skal man nogle gange forvente det uventede og yderligere gardering tilrådes herfra 😉

V86-5 2140m Auto

8 Made For Metalimo er startet godt i år i sine to starter, da han har taget en sejr og en tredjeplads og virker generelt til at have udviklet sig. Tredjepladsen kom i den sidste start, som var på V75, hvor han fik et ret hårdt løb, og han holdt godt tempoet hele vejen til mål. Han starter fra et kedelig startspor denne gang, hvilket kan betyde en smule ballade på vejen, men hvis køreren og træneren Adrian Kolgjini kan flette sin adept ind til et fint andetspor, uden at skulle bakke eller ende i tredjespor, så synes jeg, det ligner en rimelig passende opgave. Dog vil jeg ikke lave et system uden 2 Peak Princess, som gjorde et stort indtryk med sejren sidst, da hun gik fra spidsen i et ret højt tempo og var udsat for et stort pres under sidste omgang, men kunne alligevel holde hjem og vinde ret så nemt. Nu kommer der tætte starter, hvilket ikke burde være et problem for den seksårige, der fra en flot udgangspor her igen har sigtet rettet mod føringen, og først på den position fører Peak Princess dette løb i meget lang tid. 

V86-6 2640m Volt

6 Mellby Kaliber har siden han kom til sin nye træner Daniel Wäjersten startet to gange i år og tog senest den første sejr i sit nye regi. Efter en rolig start blev han så kørt til dødens med kun en omgang tilbage og koblede grebet 150 meter før mål og vandt derefter let. Han burde være kommet længere i form forud for denne start. Stalden har gode forhåbninger til Mellby Kaliber her og det deler jeg. Førstehest. 7 Micke Sting havde en klart godkendt første sæson på banen sidste år, da han i tolv starter var blandt de tre bedste i syv af disse og tog tre sejre. Han blev til tider matchet mod temmelig hård modstand, og det var derfor en passende sæson debut seenst mod noget simplere selskab, som han meget let besejrede efter at være kørt i spidsen efter en halv omgang. Han er det givne modbud her, men vi garderer dog videre og tager fem yderligere heste med på vores forslag.

V86-7 1640m Auto

5 Jo Black er i topform for dagen, da han kommer med tre sejre i træk. Forholdene ser også denne gang rigtig gode ud med et godt startspor lige bag startbilen og da han starter hurtigt, vil kører Malte Handfast helt sikkert gøre et seriøst forsøg på at komme i spidsen. På Åbytravet er der dog flere taktiske muligheder med et dobbelt open-strech. Derudover bliver det uden sko denne gang, hvilket er optimal balance. Der er dog flere modbud, og faktisk er alle den fem inderste heste hurtige startere, og der kan nemt være rigtig høj fart de første 500 m. her, og trætte ben til sidst for nogle af hestene. Men en hest som 2 Dencos Galliano, skal også regnes tidligt her. hesten havde et godt år sidste år, da han var i top tre i halvdelen af sine fjorten starter og tog fire sejre. Har nu haft en pause på 2,5 måned og træner godt ifølge stalden. 4 Mysterious Lucifer skal også tælles tidligt, ligesom 8 Staro Peanut og 10 Kadabra Dream for at nævne de bedste bud på en sejrsherre.

V86-8 1640m Auto

Jeg tro meget afgøres i straten her, da 1 Ringo Adore nok vil gøre alt for at holde spidsen her. Gør den det, så er meget vundet over sprinten her, men det er dog ikke sikkert den gør det. Uanset er dette er en meget fin hest, der har vundet fem af elleve karrierestarter. Han starter her for første gang for sin nye træner Ulf Stenströmer, som har forberedt sin femåring til årets debut og håber på en god præstation med det samme, men kan dog ende med at skulle vinde dette den svære vej. Spidskampen er nemlig afgørende her, og jeg tror 4 Frazze kan nappe spidsen, eller i hvert fald have en bedre mulighed en Ringo Adore. Dette er nemlig en rapfodet hest, der havde et rigtig godt år sidste år med syv podieplaceringer i tretten starter, heribalndt tre sejre. Han får sin sæsondebut her og ifølge stalden har hesten trænet rigtig godt i løbet af vinteren og kommer velforberedt til denne opgave selvom den ikke er i topform. 

Travtips Logo

V75 & GS75

På Travtips.dk kører vi som sædvanligt både et V75 og GS75 spil til weekenden, og du er meget velkommen med på holdet. 

Du kan købe en andel via linkene herunder:

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere