V86 Åby & Solvalla – 21/2-2024

V86 Tips

V86 Travtips til Åby & Solvalla

Spilstop kl.20:30

Stor V86 Jackpot omgang – Du kan spille med i Travklubbens andelsspil (så længe der er andele ledige) via linket herunder:

V86

Onsdagens V86 Forslag

Til Åby & Solvalla - 21/2-2024

Onsdagens V86 Forslag

V86-1:  2 Lafferari Dimache
V86-2:  1,2,6,9
V86-3:  2,4,5,10
V86-4:  2,4,6,7
V86-5:  5 Winner Brodde
V86-6:  7,9
V86-7:  1,2,4,7,8,9
V86-8:  4 Spike M.M.

768 Rækker x 0,25 kr = 192 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Her ses Spike M.M. i sit seneste løb (spor 1). Hesten kommer ud i sidste afdeling af ugens V86, og vi ser denne som et fint alternativt blankbud til kun 17% på stregen lige nu, i et løb mange kommer til at garderer.

Værd at vide

Dagens V86 omgang deles imellem Åbytravet og Solvalla. Husk på, at der er dobbelt open-strech til rådighed på Åbytravet.

V86 Jackpot & Open-Strech = Stor uddeling?

Denne uges V86 byder på en stor Jackpot-pulje! Sidste uges konkurrencer bød nemlig ikke på nogen større overraskelser, hvilket resulterede i forholdsvis beskedne gevinster. Og da der derfor ikke blev uddelt præmiertil hverken 6 eller 7 rigtige, betyder at disse midler nu overføres til denne uges pulje, skabende en betydelig jackpot for dem, der rammer de 8 rigtige.

Får vi høje gevinster i denne uge? Ja, det satser vi da på. Vi så jo næstsenest på V75 da en outsider, med kun 0,3% streget, udnyttede Åby-banens open-stretch til at sikre en uventet sejr. Dette understreger open-stretch banens unikke dynamik og dens indflydelse på løbsresultaterne, hvilket er en vigtig faktor at inddrage i dine spilstrategier på Åbytravet.

Anbefalede spilklubber til onsdagens V86, som har åbnet for andelsspil til onsdagens V86 omgang:

Jeg ved om noget hvor langt tid flere af kaptajnerne bruger på at analysere omgangen inden de sætter spillet op. Så husk at køb en andel til én eller flere af klubberne.
 
Har du en andelsspilklub du gerne vil have fremhævet, eller ønsker du at hjælpe os med spiltips, så kontakt os gerne på info@travtips.dk.

Kort V86 gennemgang

Redaktion & tips af Steen M. Nielsen.

Bemærk, at denne analyse/gennemgang er lavet allerede mandag. Skal derfor tages med forbehold for seneste ny staldinfo og udgåede heste mm.

V86-1 – 1640m auto (Åby)1 Hertz er inge raket fra start, og kan derfor ende lidt nede i indersporet, heldigt for denne at der er open-strech, og formen er bedre end resultatrækken, skal have det til at klappe for at være med om sejren her. 2 Lafferrari Dimache kommer derfor nemt forbi, og bør have chance for at holde de udvendige heste, og derfra tage spidsen – Fra spids vil dette såklart være hesten at slå. Hesten har desuden vist god form på det seneste og er derfor klart førstehest her. Andre starthurtige heste er vel 3 Jelly Bean Mearas, der kan åbne over middel, men vil nok være tilfreds med ryggen på favoritten, hvis denne skulle sidde i spids. 6 Primadonne Tile kan også åbne fra start, men bør vel bare komme ned i andetsporet og få en god ryg indtil opløbet. 7 Special Topsecret er normalt også starthurtig, men bliver sjældent trykket af ude på vingen, og har generelt haft svært ved at hævde sig i sin klasse det seneste halve år. 9 Marvellous Steel er eneste hest med bagspor her, og det er bestemt et handicap, da hesten er starthurtig. Kan dog prøve at følge favoritten i andetsporet direkte, og derfra bør den kunne få en fin rejse.

V86-2 – 1640m auto (Solvalla)1 Max Håleryd er hurtig fra start, og har en fin mulighed for at tage spidsen her, og vil derfra såklart være hesten at slå, da den er stærk og reelt og går hele vejen ind. Kun 12%. 2 Baroncini Jet fik et løb i kroppen senest efter en lang pause, og gik godt. Bør derfor også være gået yderligere frem, og fra et perfekt andetspor skal den regnes med chance her. 6 Daytona Roc med Goop skal også regnes, har en god starthurtighed også, og bør komme fint ned i andetsporet her. 8 Roemary Tile leverer altid fine løb, men at den skal være så klar favorit på nuværende 31% forstår jeg ikke, da den skal have noget held med løbsforløbet yderst på vingen. Nej den er overspillet – og har derfor ingen spilværdi overhovedet. 9 Soutwind Boko bør være en af favoritterne her, selv om det selvfølgelig skal klappe lidt fra bagsporet på sprint. Men hesten er vel den med bedste kapacitet.

V86-3 – 2640m auto (Åby)10 Börtas Ankare er pt. favorit, og det forstår jeg da det er en god stayer hest, og bagsporet er nok bare en fordel. Hesten har tidligere været meget ustabil, men de må have fundet fejlen og rettet til, da den har været stabil i de seneste 5 starter. Men at den skal være favorit til 40% er dog en smule i overkanten, og bør vel dykke lidt mod spilstop. Hesten var ude i Sylvesterløbet senest, og går derfor reelt ned i klasse fra senest, så forstår godt favoritskabet. Da det er Åby, da er spidskampen og specielt vinderhullet også meget vigtigt her, og jeg ser dette er en kamp imellem 2 Dear Wise As og 4 All The Way Cal, dog er jeg inde på at de begge vil være godt tilfredse med en et rygløb, og dermed vinderhullet, hvorefter at en 5 Allan Zonett måske tager over. Jeg holder 2 Dear Wise As, som bedste modbud til favoritten.

V86-4 – 2140m auto (Solvalla) – Jeg synes det skiller noget på en del af hestene her. 5 Love Gun er en raket ud fra startbilsvingen, men hvad den har i starthastighed synes jeg den mangler i kapacitet, og rækker ikke mod de bedste her, dog favorit til vinderhullet. Favorit er 4 Hackels Humlan, og det er forståeligt, det virker som en hest i udvikling. Køres normalt rimeligt offensivt, og er okay fra start, og kan de overtage spidsen fra Love Gun, så er meget vundet. 6 Peak Of Glory er en vinderhest, har vundet 4 af sine 7 starter, og skal tælles tidligt med her. 2 Bold Heart er også okay fra start, og bør få en perfekt rejse i andetsporet, og vil helt sikkert være med fremme i dette felt. Med der er gjort meget store fremskridt med 3 Sparkling Tile, så kan jeg ikke se den vinde her. Har endnu ikke vist noget i sine Sverige-starter, og i den seneste start kunne den ikke engang følge ryggen på vinderhesten og sagtede bagud på en elendig tid. 7 Global Empress nu med Adielsson i sulkyen skal også regnes.

V86-5 – (2140m) volt (Åby) – Efter en strygning, da står 2 Global Enjoy som eneste hest på første volte, og den tager naturligvis spidsen, dog tror jeg at 5 Winner Brodde fra 20m. tillæg hurtigt er fremme for at overtage. Hesten kommer i topform og var nummer to efter Danao Degli Dei senest. Hesten er normalt hurtig bag bilen og også ret kvik ud af volten så jeg tror du får en god start. Modstanden er bestemt ikke skræmmende, og det er selvfølgelig et lille minus, at han skal gå med en almindelig vogn (da han er bedre i den amerikanske), men det er jo fælles betingelser for alle. Ved gardering, da bør man i første omgang tage 7 Nugget Zon med.

V86-6 – (2140m) volt (Solvalla) – Her kommer et sprinterløb med tillæg. Normal set er det altsi svært at tage 20m. på tillæg over sprint, men oftest handler det meget om starten. Nogle gange prikker tillægsheste starten perfekt og er oppe ved de første heste i løbet af 200m. og andre gange kæmper de med det hele vejen ind, hvis de har fået en elendig start. Der er dog kun tre heste i tillægsvolten og 6 på forreste volte, og det er en fordel til tillægshestene. At der så desuden skiller en hel del på kapaciteten fra første volte til tillæg gør at jeg regner med at en af tillægshesten vinder dette, og her skiller to heste ud, nemlig 7 Decision Maker og 9 Aurelia Express. Vil man have en hest med fra første volte, så bør det vel være 6 Penthouse, der står som eneste hest på springsporet, og dermed må være favorit til spidsen.

V86-7 – 1640m auto (Åby)2 Fabulicious er starthurtig og bør vel tage spidsen her, og derfra vil det såklart være hesten at slå over den korte distance. Sveg dog som favorit senest da den blev plukket ned fra spidsen, og burde kunne bedre. har nu fået to løb i kroppen efter pause, og bør være forbedret til denne start. Skrællen i løbet kan være 4 And Away We Go, der også er hurtig fra start, og jeg tror de håber at kunne sidder i vinderhullet, og så spurte på open-strech kun 4%. 7 Random Tile er en af de bedste heste i feltet, og skal regnes tidligt her også. 8 Havana Banker kunne have ønsket sig et bedre spor, men det er spændende med kusk-talentet Gustav Johansson i sulkyen. 9 Sunshine Avenue og endnu et dansk islæt, og virker til at være helt glemt af spillerne til kun 1% – hvilket er en skændsel. Jeppe Juel bør prøve at følge 2 Fabulicious i starten, og derfra få et perfekt løb i andetsporet, og er derfor ikke ude af kampen her hvis den taktik følges. Følger de istedet 1 Holly DK, som senest vandt på en fin måde, og som faktisk er okay starthurtig, da vil det givne scenarie være at man i bedste fald vil sidde tredje-indvendigt, og mest sandsynlig fjerde-indvendigt, og selv fra open-strech vil dette ikke give nogen sejr, men bare en fin præmie. 1 Holly DK, kan også være et skrælbud via open-strech, da den nok sidder i enten vinderhullet eller som tredje hest indvendigt.

V86-8 – 2140m auto (Solvalla) – En relativ åben sidste afdeling. Førstehest må i første omgang være 4 Spike M.M., da jeg tror denne har god chance for at tage spidsen og derfra har den vist at den kæmper hele vejen ind i mål. Senest vandt den overbevisende med masser tilbage i tanken. Man kunne her se at Anders Erikkson, bare lige gjorde hvad der skulle til for at vinde. Forrige gang var den ude på 2640m. og her overtog de også styringen tidligt, og holdt hele vejen ind. Det virker som en hest med både fin kapacitet og vinderskalle. Kan være et frækt blankbud i en eller åben sidste afdeling, da der bagom er mere åbent. Til kun 17% er den sjov. Værst imod i spidskampen er 5 Quattro Håleryd og 7 Global Edge, men jeg tror næppe de kan tage en længde på 4 Spike M.M. Spændende er det igen at se 2 Beyonce Face, der har tre starter og tre sejre, og hurtigt indtjente hele 200.000 sidste år, men kommer nu ud i comeback og møder her mere rutinerede heste. Men det er altid spændende at se ubesejrede heste.

Håber du kan bruge vores spiltips, og hvis du ønsker, så kan du også være med i vores Spilklub25 -Travklubben, der kører et V86 andelsspil til på onsdag, men skynd dig, andelene plejer at være udsolgt hurtigt. Link til andelsspil er her. Kun 75 kr. pr. andel.

Held og lykke med spillet derude.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere