V4 Lunch Aalborg – 12/2-2024

V4 Tips

V4 Travtips til Ålborg.

Spilstop kl.12:20 (mandag).

Spil med på Møllergårds andelsspil via linket herunder:

V4 Spil

Mandagens V4 Forslag

Til Ålborg - 12/2-2024

Mandagens V4 Lunch Forslag

V4-1: 5,6,8,10

V4-2: 1,4,5,6

V4-3: 1,3,7

V4-4: 2,7,10

Det viste forslag koster kr. 288,-

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Forslag og analyse af Steffen Møllergård, tilrettelagt af Steen M. Nielsen, Travtips.dk.

En spændende V4 Lunch fra Ålborg

Prisen på det viste forslag er 288 kroner. På mit andelsspil vil jeg højst sandsynligt tilføje flere heste, når der kommer nyt fra de aktive. Så dette V4 forslag skal mest ses som en grundbon med de heste man ikke kan undvære.

Ålborg Væddeløbsbane byder på en spændende V4 Lunch. Der er meget jævne felter uden den helt oplagte V4 blanke på dagen. Det bør kunne give en god V4 gevinst til de spillere, som kan løse V4 gåden. Ikke mindst første og sidste V4 afdeling kan give spillerne grå hår i hovedet.

Link til andelsspillet her (via Bet25).

V4-1 – 1 Løb. 2140 meter autostart.

V4 seedningen: A: 8,6,5,10 B: 7,9,1,12,3,2,11 C: 4

V4 spillet indledes med et åbent løb, hvor de 12 startende heste virker meget jævne og ens i niveau. 8 Igor Nordic har været hårdt spillet i alle sine tre starter uden den har imponeret det helt store endnu. Men jeg har en følelse af den kan bedre end det viste. I sin sidste start var den ude i et stærkt besat løb med Idolez Moi, Julius og Ebberhard Truppo. Kom slet ikke med i starten og tabte mange længder. Men kom frem til feltet i tredje par udvendigt. Galopperede dog da tempoet blev sat op rundt sidste sving. Skidt startspor her, men den bliver min udgangshest i dette løb. 6 Eric Banker var forbedret og vandt sin forrige start. Men i sin sidste start var den tilbage på sit tidligere niveau. Mads Henriksen tog en rolig start med Eric Banker, og fik et løb i fjerde par udvendigt. Galoperrede dog med 600 meter til mål, men jeg tvivler på, at den havde været med fremme om de bedste placeringer som løbet blev kørt. Men det er trods alt modstand her, som er til at tale med i dette løb. Med Flemming Jensen i vognen, så må den regnes tidligt. 5 Jack Of Hearts D C er hurtig fra start, og den kan ligne spidshesten i løbet. Tog spidsen i sin sidste start, hvor den dog galopperede under tryk fra Julius ind i første sving. Løb sidste år to gange 16 tider. Er det dens niveau på en sommerbane, så må den kunne gå en 17 tid på mandag. Med den fart skal den også regnes med vinderchance i dette løb. 10 Innovation H skal efter tre Århus starter for første gang højrevejen rundt. Har taget en andenplads og en sejr efter to spidsløb, og så endte det med en øv-dag sidste mandag i Århus. Fik en galop ind i første sving i en meget trang situation. Så det var ikke hestens egen skyld. Fra anden række bag bilen skal den nu ud og skabe løbet selv. Men det virker også til, at være en hest som kan dette. Har i sine to spidsløb stoppet en smule op til sidst i slutfasen. Derfor tror jeg faktisk, at den kan være bedre med et rygløb frem til opløbet. Efter disse fire heste er der en del halve vinderchancer, hvor 7 Ihop og 9 Hannah virker som de bedste outsiderbud, da 12 Herbie Gin køres af Kaj Jensen, og har fået et meget dårligt startspor. 1 Ice Ice Baby er meget sjældent fejlfri. 3 Hugo Boss har skyhøj fart, men den er ikke let at køre for en urutineret amatørkusk. Havde der været en professionel kusk i vognen, så havde jeg regnet den som en vinderchance.

V4-2 – 2 løb. 1640 meter autostart.

V4 seedningen: A: 5,6 B: 1,4,2 C: 3,7

Dette sprinterløb bliver sandsynligvis afgjort af, hvem der får spidsen og ikke mindst af tempoet de første 500 meter. Hestene i denne her klasse har mødt hinanden uge efter uge de sidste par måneder, men alligevel kan løbet her godt kræve en halvbred gardering. Vindertippet giver jeg til 5 Fighter K J i hård kamp med 6 Geo. For mig er der ingen tvivl om, at spidskampen står imellem de to heste. Sidste gang de to heste mødte hinanden var det Geo, som vandt spidskampen. Men det er bestemt ikke givet det ender sådan på mandag. Det bliver afgjort på millimeter, når startbilen slipper feltet. Det er de to heste, som jeg tror mest på i dette løb. Men kører deres kuske med ”hovedet under armen” de første 500 meter, så kan det åbne løbet for andre heste i feltet. De bliver seedet som A-chancer, da de har mest fordel af sprint. Men jeg synes man står lidt tyndt i dette her løb med kun de heste på selvom de har vist absolut topform på det seneste. Jeg ser tre heste som kan udfordrer de to favoritter om sejren. 1 Heimdahl har jeg længe troet mere på end det den har vist. Jeppe Juel har været inde på, at ejeren nok ikke har trænet Heimdahl hårdt nok. Derfor har han nok også kørt en smule opbyggende med Heimdahl de sidste starter. Men nu må den efterhånden også have løbet sig i form. Når man mindst venter det, så kan Heimdahl med et være markant forbedret i form, og så skal den også regnes som vinderchance i dette løb. Kan måske godt ramme ryggen på spidshesten fra start. Kommer hullet i opløbet, så har den før udnyttet dette til sejr. 4 Havanna Banker har høj klasse, men der var godt nok ikke meget piv i den i dens sidste start i Ålborg d. 15 januar. Fik et perfekt løb i andet par udvendigt. Men den holdt kun farten i opløbet. Kan dog bedre end det den viste der, og med Flemming Jensen tilbage i sulkyen må man kunne forvente noget mere. 2 Giovanna har længe har gjort det flot uden det er endt med sejr. Har leveret gode afslutninger efter rygløb, hvor den har siddet langt tilbage i feltet. Har ikke den store fordel af sprint, og det kan blive svært at komme helt frem til sejr, hvis den sidder langt tilbage i feltet undervejs. Kommer ikke på analysens V4 forslag. Men det er en hest jeg vil følge tæt helt frem til afleveringen af mit andelsspil. Puljens størrelse kan også afgøre om der bliver plads til den.

V4-3 – 3 løb. 1640 meter autostart.

V4 seedningen: A: 4,7,1 B: 8,2,4,9 C: 6,5

Tredje V4 afdeling ser ud til, at man kan løse den med relativt få garderinger. Jeg synes tre heste skiller sig markant ud i forhold til resten af feltet. Vindertippet giver jeg til 4 Huxie Sensei som er hurtig fra start og den har et godt startspor. Kommer til start med en frisk sejr i Skive. Efter lidt positionsproblemer endte den udvendigt på den førende Jeantoutstart. Denne galopperede i føring midt på opløbet under pres fra Huxie Sensei. Men jeg er sikker på, at Huxie Sensei havde vundet løbet alligevel. Både hest og kusk viser god form for tiden. Vigtigt parameter. 7 Hillary Kyvsgård gør her sin første start for Flemming Jensen efter en løbspause siden oktober måned. Så ringer alle alarmklokker hos spillerne. Den har bestemt også gjort det flot i sit tidligere regi hos Bo Westergaard, så spørgsmålet er vel kun om, hvilken form den møder frem i på dagen. Men Flemming Jensen plejer aldrig at starte en hest, som ikke er klar direkte til at leverer en god præstation. Tidligt V4 kryds. 1 Jeantoutstart har normalt ikke fordel af sprint. Men den gjorde det flot i dens sidste start i Skive. Tog spidsen ud af første sving, og forsvarede sig fint i opløbet, men under pres fra Huxie Sensei slog den på en galop, og mistede en andenplads på dette. Galoppen var nok banens skyld, som var meget løs og ujævn i opløbet. Viste sig der mere starthurtig end ved tidligere starter. Kan komme den til gavn her i dette løb. I resten af feltet er der kun to heste, som jeg ser løbe med en outsiderchance. 8 Elmar Shadow vandt sin forrige start i Århus efter en stærk præstation. Sidste mandag måtte den gå den sidste omgang udvendigt på spidshesten Ghania Sensei. Det blev for hårdt og kræfterne slap op de sidste 100 meter. Dårligt startspor her, men kan den gemmes i ryg frem til opløbet, så kan den blive farlig i kampen om sejren. 2 Hyrdehøj Hurricane kan være den sjove luring denne mandag. Leverede en god afslutning i opløbet ved dens sidste start efter et indvendigt løb. Vinder sjældent væddeløb. Men køres løbet ned i halsen på den er den ikke helt væk. 4 Filippa B taler Henrik Lønborg pænt om. Men det er vel mere en plads end en vinderhest. Så den ser jeg bort fra på dagen. Nu bør vinderen være nævnt.

V4-4 – 4 løb. 1640 meter autostart.

V4 seedningen: A: 10,7,2 B: 3,8,1,9,6,4,5

V4 finalen er bestemt noget af en rebus. Havde man en uendelig pengepung, så kunne man bestemt godt blive fristet af, at trykke på ”alle knappen”. Men jeg vil forsøge, at indfange vinderen af løbet med de heste jeg tror mest på i dette løb. 10 Senator Flax er der noget vind eller forsvind over. Den har galopperet fra start de sidste par starter. Derfor kan startsporet med anden række bag bilen være en stor fordel for dens del. Det er jo bestemt ikke noget sikkert vindertip. Men er den fejlfri, så bør den være med på målfotoet. Er en stærk type, så vil kunne vinde dette løb trods det den evt skulle ende udvendigt på førende hest med en omgang til mål. 7 Thai Tyrell har ikke imponeret det store i sine starter hos Flemming Jensen. Men her er konkurrencen dog bestemt til at tale med. Så den må bestemt regnes tidligt i dette her løb. Galopperede rundt sidste sving ved dens sidste start i Ålborg for Christian Lindhardt som en slået hest. Men heste som Haps og Gilberto var dominerende i det løb. Sådanne heste er ikke med i dette løb. 2 Il Capitano har endnu ikke vundet en sejr i sine fem starter. Men sejren er lige rundt om hjørnet. Sidste start endte den ret uheldigt i tredje par indvendigt. Sad fast meget længe, men fik hullet rundt sidste sving. Trods en stærk afslutning, så var vinderen Just Magic stukket af ind på opløbet. Denne gang må man håbe Henrik Lønborg kører lidt mere offensivt med Il Capitano og tror lidt mere på sin hest. Disse tre heste er dem jeg klart tror mest på kan løbe med sejren. Begynder man at gardere løbet med flere heste, så må alle syv heste løb tages med i betragtning. Ingen af hestene har dog vist form, som normalt gør dem til vinderheste. Bedste hest af resten ligner 3 Hoska. Men det er længe siden den har gjort spillerne glade. 8 Infinitive har skuffet markant den seneste periode, men den er ret godt inde i dette her løb. Skal følges tæt på dagen. 1 Humphrey var god i sin forrige start i monté. Men der var ikke meget piv i den ved dens sidste start, som var et sulkyløb efter et indvendigt løb. 9 Gåsen kommer ikke til front fra bagspor. Viste heller ikke noget i sin sidste start. Så den er også svær at tro det store på. Så det bedste råd må være, at fylde på V4 kuponen med så mange heste som ens budget tillader, hvis man ikke stoler nok på de 3 favoritter.

Tilbagebetalingsprocent på mit andelsspil i 2024.

 * Antal spil: 6

 * Ramte spil: 5

 * Ramte spil med overskud:3

 * Spillet for: 7482

 * Vundet i alt: 8468

 * Tilbage til spillerne i procent: 113,18

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere