V4 Lunch Århus – 5/2-2024

V4 Tips

V4 Lunch Travtips til JVB Århus

Spilstop kl.12:20 (mandag).

Spil med på Møllergårds andelsspil via linket herunder:

V4 Spil

Mandagens V4 Forslag

Til Jydsk Væddeløbsbane - 5/2-2024

Mandagens Lunch V4 Forslag

V4-1: 3,4,5,6

V4-2: 6 Freiherr Faust

V4-3: 3,6,7,8

V4-4: 1,3,4,5

Det viste forslag koster kr. 128,-

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Forslag og analyse af Steffen Møllergård, tilrettelagt af Steen M. Nielsen, Travtips.dk.

Favoritpræget og få outsiderbud

Prisen på det viste forslag er 128 kroner. Ret til ændringer i andelsspillet, når der kommer information fra de aktive eller der udgår heste i løbet.

V4 omgangen ser en smule favoritpræget ud med få gode outsiderbud. Derfor skal man næppe spille den helt store V4 bon. Alt efter antal solgte anparter, så ligner det her en gangebon, som bliver spillet mandag.

V4-1 – 1 løb. 1800 meter autostart.

V4 seedning: A: 2,4,6 B: 5,7,8,1 C: 2,9

Vindertippet: Her gives vindertippet i løbet til 3 Greenland, som til denne her start er markant kuskeforstærket med Birger Jørgensen. I sin første start galopperede den for Kaj Jensen kort efter starten gik. Satte mange meter til, men kom stærkt op til feltet. Angreb i tredje spor med 500-600 meter til mål, og lignede længe en hest, som kunne vinde løbet trods det store terræntab. Men ”op ad bakken på opløbet” slap kræfterne forståeligt nok op. Det var min helt store fidus på dagen, og uden den startgalop havde den vundet løbet uden problemer. Er den fejlfri så forventer jeg den vinder løbet let. Klart et emne som ugarderet i V4 spillet.

De tre bedste modbud i løbet. I et løb for den laveste klasse er der selvfølgelig flere modbud til favoritten. 4 Tigrettehackstable ja held og lykke til løbsspeakeren, at skulle sige det navn under løbet. Ikke mindst under en hidsig opløbsduel. Men det er en spændende ny hest fra Lillian Uglebjerg, som virkeligt har haft god staldform på sine heste længe. Tigrettehackstable skal selvfølgelig følges tæt på dagen om den kan være aktuel i V4 spillet. Den blev godkendt sidste år i august måned, og den bør nu kunne meget bedre end denne prøveløbstid nu. Her regnes den tidligt på mistanken. 6 Jack Reacher var i sin sidste start ude i samme løb som Greenland, og de to heste løb over målstregen stort set samtidigt. Jeppe Rask kørte et roligt løb med denne hele vejen rundt. Undgik galop i første sving selvom den fik flere galoperede heste i hovedet. Gik gode sidste 500 meter uden kusken forlangte alt fra den. Det løb kan have gavnet den til denne her start. Godt outsiderkryds her. Søger man flere heste som gardering, så skal 5 Ice være bedre end det den viste i mandags i Ålborg. Der travede den topafstammede hest virkeligt skidt, og galopperede ind i sidste sving som en slået hest. Jeppe Juel har ikke fundet nogen fejl på Ice siden den allerede er meldt til start igen. Og den skal også følges tæt på dagen. Måske nogle udstyrsændringer kan gøre den vinderaktuel i dette her løb.

V4-2 – 2 løb. 1800 meter autostart.

V4 seedning: A: 6 B: 3,5,1,4 C: 2

Vindertippet: I et lille felt med kun seks heste til start kommer der en klar favorit i 6 Freiherr Faust, som kommer til start med absolut topform med to sejre i træk. Sidste start på Lunden mødte den heste, som havde tjent langt mere end denne. Men Birger Jørgensen tog spidsen fra starten og det blev helt afgørende for sejren. Her ligner det spids fra starten af. Og derfra skal den blive meget svær at slå for de 5 andre heste i feltet. For ingen vil næppe ofre deres hest udvendigt på favoritten. Så det kan hurtigt blive et løb, hvor hele feltet ligger i indersporet, og så bliver det et speedopgør de sidste 500 meter. Der er vel kun galop eller sygdom imod en sejr, så alt taler her for en V4 blank i form af Freiherr Faust. Bliver mindst en 65-70 procenter i spillet.

Outsiderne: Alle konkurrenterne søger nok ryggen på Freiherr Faust fra starten af, og derved kunne blive suget med hjem til en andenplads. 3 Lady L L ligner bedste modbud til favoritten. Skal i denne her klasse have et rygløb længst muligt. Og er vel sandsynligvis hesten som ender i ryg på Freiherr Faust. 5 Endless Dreams var meget positiv i sin sidste start for Michael Lønborg. Endte udvendigt på Alvin C G. Men trods det hårde løb holdt den mange gode rygkørte heste bag sig som bla. Peakadilly, D J O’kay og Borups Viking. Men det er svært, at tro på mere end en god pladschance for dens del. 1 Hollywood kommer med 2 fine andenpladser i træk. Men den er meget hårdt meldt i dette løb, og er vel kun med her for at være med til at få løbet til at ”gå”, og tjene en god ”madlap”.

V4-3 – 3 løb. 1800 meter autostart.

V4 seedning: A: 6,3,7 B: 8,5,9,2,1,4,

Vindertippet: Endelig et rigtigt godt løb med flere vinderheste til start. Man kan som spiller godt ærgre sig over en hest som Ginger Ice denne her start køres af sin ejer. Havde været en vinderchance med en god professionel kusk i sulkyen. Nu søger den vel mest en præmie? Men jeg ser her alligevel mindst 4 heste, som løber med god vinderchance i dette løb. Og det ene vindertip kan i realiteten være lige så godt som det andet. Positionerne undervejs bliver helt afgørende for hvem der løber med sejren. 6 Ghania Sensei holdt sig akkurat foran Rarely Access den 29. december i Århus så den kunne tage endnu en spidssejr. Så var den efter en lille løbspause en tur på Jägersro den 24 januar. Fik et fint løb i tredje par udvendigt. Men da den første km kun gik i 18 fart havde de forreste heste masser af kræfter i behold, så derfor kunne den fair nok ikke tage nævneværdige meter ind i slutfasen. Vil være forbedret her med det løb i kroppen. 3 I’m Al’s Princess kommer til start med tre flotte sejre i træk. Det taler i sig selv for en ny topplacering. De tre sejre har givet den præcis 40.000 kroner på præmiekontoen. Det gør selvfølgelig, at den er kommet op i en helt ny klasse, og nu møder en langt bedre modstand. Men bestemt et tidligt V4 kryds her. 7 Hardcore Diamond var slettet sin sidste start pga. hoste. Men jeg forventer den er klar igen, når den er meldt til start. Er havnet helt ude på vingen, men den er bestemt spidsaktuel her i dette løb, hvis kusken Jeppe Rask ønsker at køre i den position. Spiller ikke en V4 bon uden den er afkrydset. Er dog også kommet op i en ny klasse efter dens V75 sejr i Skive før nytår, men her er den godt inde i løbet. 8 Elmar Shadow vandt en flot sejr i sin sidste start. Efter et perfekt løb i andet par udvendigt sprang den frem til sejr i opløbet. Dårligt startspor her, men den går også en smule ned i klasse her i forhold til dens sidste start. De fire heste bliver dem jeg går med på min V4 bon.

Skraldbud: Hvis man ser bort fra de 4 favoritter, som bør afgøre løbet imellem sig. Så kan der være et frækt skraldbud i form af 5 Holachica. Den er hurtig fra start, og rammer den ryggen på enten Ghania Sensei eller Hardcore Diamond, så kan den blive suget med i trioen. Men det er svært at tro på den løber med sejren. Så derfor tilføjer jeg den heller ikke V4 bonen. Men det er en langt bedre hest end sin resultatrække.

V4-4 – 4 løb. 1800 meter autostart.

V4 seedning: A: 5,3,4 B: 1,6,8,9,2,7,

Vindertippet: Igen et godt spilleløb med flere gode talenter til start. Martin Hansen på Fyn har et kæmpetalent i form af 5 Keep Dreaming. I dens forrige start vandt den en overlegen sejr på Fyn på trods af en kæmpe galop undervejs. I sin sidste start på Lunden fik den et fint løb undervejs i andet par udvendigt. Lignede måske ikke vinderen rundt sidste sving. Men Steen Juul fik den vækket, og da den fik frit frem i opløbet speedede den kort forbi Harly Derm. Viste et stærkt væddeløbshoved, hvor den bedst af alt viste en utrolig vindermentalitet for klassen. Møder sin hidtil hårdeste modstand, og den skal være på toppen før den kan løbe med sejren. Men et klart vindertip i mine øjne.

De tre bedste modbud: 3 Innovation H vandt sidste start en fin spidssejr, og her ligner den klart spidshesten i løbet. Træneren Henrik Lønborg er inde på, at den stopper en smule op de sidste 100 meter af løbet. Det gjorde den også i dens sidste start. Men klarede sig akkurat i mål, da den rygkørte Hipoulot Shadow fik hullet lidt for sent i opløbet. Men med nu to løb i kroppen er den helt sikkert forbedret til denne her start, og et meget tidligt V4 kryds. 4 Juvelen Shadow indledte karrieren med en fin spidssejr på Fyn. Starten efter I Århus førte den løbet, men den gav sig måske en smule for let i dette løb, og den måtte nøjes med en tredjeplads i en tæt afgørelse med mange heste på målfotoet. Kommer efter en løbspause på mere end to måneder. Men jeg forventer den klar til at løbe med om sejren her med vinderkusken Rene Kjær. Måske det her ligner et løb i ryg på spidshesten. Kommer hullet de sidste 150 meter, så bliver den sejrsfarlig. 1 Jaguaren har aldrig været fejlfri i væddeløb. Men den har vist skyhøj fart imellem sine galopper. Det gør jo, at det er en hest man må tage seriøst, selvom den ikke har de store resultater at henvise til. Det er en hest man skal følge tæt på dagen. Men det bliver her sandsynligvis en lav procenter i spillet i forhold til dens sejrschance på papiret. Derfor synes jeg det giver god mening, at tilføje den på ens V4 bon.

Nu bør vinderen normalt være nævnt i løbet af de fire heste. Selvom en hest som 2 Hipoulot Shadow havde været ret så spændende med professionel kusk i sulkyen. 6 Iphone har vist klar fremgang i dens sidste to starter. Læg mærke til, at den i dens forrige start vandt trods 20 meters tillæg til Innovation H. Nu starter de fra lige start, og frem til løbsdagen er det en hest jeg vil følge ekstra tæt. Kusken Niclas Steinlein kører som en drøm langt de fleste gange, så måske den ender på V4 bonen på mit andelsspil. Det samme kan man sige om 8 Gaja T T. Den har ikke vist den store vindermentalitet i sine 14 starter, men har dog alligevel taget flere flotte trioplaceringer. Trods bagspor, så skal man her lægge mærke til, at den er ekstremt godt inde i dette her løb på sin præmiesum. Det er klart, at de urutinerede heste i løbet er langt større talenter end Iphone og Gaja T T. Men måske deres større løbsrutine kan komme dem til gode her. Helt frem til afleveringen af mit andelsspil vil de begge være med i overvejelserne.

Tilbagebetalingsprocent på mit andelsspil i 2024
  • Antal spil: 5
  • Ramte spil: 4
  • Ramte spil med overskud:2
  • Spillet for: 6200
  • Vundet i alt: 6082
  • Tilbage til spillerne i procent: 98,1

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere