V86 Xpress Bergsåker & Solvalla – 31/1-2024

V86 Tips

V86 Travtips til Bergsåker & Solvalla

Spilstop 20:30 (onsdag)

Du kan spille med os her i jagten på V86 millionerne, kun 75 kr. pr. andel:

V86

Onsdagens V86 Forslag

Til Bergsåker & Solvalla - 31/1-2024

Det lille V86 Forslag

V86-1:  5,10
V86-2:  6 Jerka Sting
V86-3:  2,4,6
V86-4:  7 Relvant Stride
V86-5:  2,4,10,11
V86-6:  5,6,7
V86-7:  2,5
V86-8:  2,4,5

432 Rækker x 0,25 kr = 108 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. 

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Onsdagens V86 omgang deles imellem Bergsåker & Solvalla, og der er tilmed Jackpot i omgangen med lidt ekstra gysser til de 8 rigtige.

Det er en rigtig god omgang med høj spilværdi, og vi satser på at kunne køre lidt penge ind via vores andelsspil her den sidste dag i januar.

Vi har haft lidt blandede uger med både fine gevinster og kuponer der sad helt ved siden af, men synes egentligt vi har haft godt styr på løbene generelt, så vi går ind til denne onsdag med stor tiltro på gevinst. Du kan spille med i vores andelsspil via Bet25 linket herunder:

V86 Tips & Forslag

V86-1 – 1640m Auto (Bergsåker)

Autostart på sprint, og her sætter de igen den amerikanske sulky på 5 Solöns Skrammel, som den også havde på ved sejren næst senest på Romme, og de satser nok på en gentagelse og spids og slut her. Men indvendigt finder vi dog 4 Kontur, der kun for anden gang får den amerikanske sulky på, og det tyder vel også på de vil satse fremad, for 4 Kontur er også god fra start – og det kan sætte en kæp i hjulet for førstnævnte. Men det kan dog godt tænkes at de vil slippe til netop 5 Solöns Skrammel, da Kontur jo kommer ud efter en længere pause. 10 Timeless Sunset bør sidde fint til det, selv fra bagspor, da den kan tage Konturs ryg. Robert Dunder har to heste til start denne dag på V86, og begge har fine hancer, han udtaler at de begge kommer med formen på top, og de begge skal streges – vi giver ham ret. 

V86-2 – 2140m Auto (Solvalla)

Som jeg læser løbet, så kører 5 Parveny i spids her, men som ved Parveny’s seneste sejr (fra ryg lederen) så slipper de nok spidsen til 6 Jerka Sting. Netop 6 Jerka Sting kommer til denne start med sin amerikanske sulky på for første gang efter sin pause, og det er alstå med denne den har gjort sine bedste løb. Fra spidsen bør chancerne for sejr være gode, og den vinder vel dette løb en ud af to gange, så procenten på de 49% nu er ikke helt ved siden af. Værst imod er 5 Parveny, hvis den får åbningen over opløbet, samt 9 Aragorn Ås, der kommer ud efter en lille pause, men Nurmos heste er altid klar efter pause. Denne er dog betinget af, at der skal være højt tempo for at komme ind i kampen herfra, og hvem skal sætte tempoet op udvendigt på 6 Jerka Sting? Måske Magnus A. Djuse vil søge fremad tidligt med Aragorn Ås, men skal da slå Jerka Sting fra dødens – fint blankforslag synes jeg på 6 Jerka Sting.

V86-3 – 2140m Auto (Bergsåker)

Et koldblodsløb med få startende heste. Førstehesten i løbet bør være 2 Wolt, hesten med den flotte lyse manke gør det altid godt, den galloperede dog lidt umotiveret senest efter pause, og derfor vil jeg gerne se den gå hele vejen inden jeg vil gå ugarderet på denne. Værst imod er 6 Ängsborken, der kommer ud efter en lang pause fra travovalen. Hesten gik et fint kval-løb i december og skulle træne godt ifølge stalden. Har tidligere vist virkelig god kapacitet, og dette forgår aldrig helt. Men spørgsmålet er om de bare vil give hesten et fint løb, uden at gå i bund, nu når den har været væk så længe? Men den bør vel findes på målfotoet uanset. 4 Källsjöviking kommer nu ud på “almindelig grund”, efter at have kørt to isbane løb hjemme i Umåker. Hesten bør tælles tidligt i denne konkurrence.

V86-4 – 2140m Auto (Solvalla)
Muligt omgangen største favorit, der kommer ud her. Vi taler om 7 Relevant Stride, og det er også en fin sejrschance. Men at den næsten skal streges til Jävsöfaks procenter, den køber jeg ikke (er streget til 76% på nuværende). Modstanden er nemlig blivet en takt bedre, og selvom jeg tænker den så fuldstændig ukørt ud i sidste løb, og den kan vel gå en lav 14-tid, hvis den vil. Så bør man gardere den på de større bonger, da procenten er stukket af. Jeg vil nævne et par mulige skræld her (alle andre heste står jo pt. til under 5%). Førstudfordrer ser jeg i 5 Global Edge, hesten kommer ud efter pause, men selvom den kun er 4 år har denne mere erfaring fra travovalen. Hesten er okay fra start, og mon ikke de sikter efter vinderhullet bagved favoritten, der nok køres fremad direkte. Mattias Djuse har desuden også super form på staldens heste, og det vil undre mig om ikke denne kommer ud i god form. Målt på nuværende kapacitet, da bør den være streget til mere end de ynkelige 0,9% WOW – Kæmpeskræl i vente. Den bør dog stige opå imod onsdagens, med mindre folk har mistet deres hoved. Skal bestemt med ved gardering! 10 Victory Venus kommer med formen på top, og står perfekt inde i løbet og kan få et fint løb her bagfra. Hesten har en fin spurt at tilgå, og kan måske få det syet perfekt op her med rygløb indtil opløbet. Kun 4% på nuværende.
V86-5 – (2140m) Volt (Bergsåker)

Et af de mere åbne hoppeløb kommer her. Og det vil bestemt ikke være forkert bar at trykke på “VÆLG ALLE” knappen. Men skal jeg nævne nogle stykker, så er det 2 Olivia S.H. der før har vist god kapacitet, men blev senest kørt utroligt passivt, og minus for samme kusk her. Men skal bestemt ikke nonchaleres hvis han giver hesten et bedre løb og chancen på opløbet. Er kun stregt til 4%. 11 Digtal Literacy går ned i klasse her i forhold til sine seneste starter, og giver Wärjesten bare hesten et fint rygløb ind til opløbet, så bør chancen for sejr være fine, og bestemt lidt større end de 6% som den er streget til på nuværende. 13 Alexi Quick ser umiddelbart ud til at være overstreget til 20%. Vil skulle ud i tredjespor meget af vejen, da jeg her tror mange heste vil ligge i andetsporet – og at den bare skal runde disse fra sit enlige 40m tillæg, det tror jeg ikke på. Skal kun ses som garderingshest.

V86-6 – 2140m Volt (Solvalla)

5 Sandokan er måske feltets bedste hest målt på kapacitet, og hesten var bedre senest end jeg havde forventet, efter den kom ud efter pause. Bør have rykket hesten en del fremad. Sporet her blev dog ikke det bedste i volten, ligesom konkurrencen er bedre nu end senest. 6 Haitkin Am skal tælles tidlit fra springsporet med Örjan i sulkyen, det samme skal 7 Shehuntyoudown, som står godt inde på pengene her, som hoppe. 3 Drizzle får Björn Goop i sulkyen, og de bør få en fin rejse herfra, men hesten virker dog til at være en del bedre med den amerikanske sulky og uden sko, derfor er den kun et garderingstreg i min bog bagom de førstnævnte heste.

V86-7 – 2140m Auto (Bergsåker)

5 Ice Cold Kent ser ud til at blive favorit her (51% på nuværende), og den køber jeg. Hesten har gået fint over længere tid, og i de seneste starter har den vundet på is-banen på Umåker. Hesten har haft vattet siddende klar, men har ikke behøvet at rykke det i disse sejre. Hesten kommer med fuld form og er både stærk og hurtig, og ifølge Robert Dunder, så skal det at rive vattet have en stor effekt på hesten. Jeg takserer chancen som meget fin, og procenterne er derfor ikke helt ved siden af. Hesten møder dog hårdere modstand i dag, og værst imod er 6 A Fish og 2 Luca di Quattro. 2 Luca di Quattro kan måske tage spidsen, og gør den det foran Ice Cold Kent, så er meget vundet. Synes disse tre heste stikker ud i dettet felt. Jokeren i løbet kan være 3 Kingen Meartas, der kommer ud efter længere pause, hesten har bl.a. været ude i E3 Finalen, uden at slå til, men bør ahve fået lidt hårdhed derfra i sådan selskab, og går jo ned i klasse her i forhold til det.

V86-8 – 1640m Auto (Solvalla)

Her er 5 Ebullent rimelig stor favorit lige nu til over 55% – Men dette er alt for meget. Kan nemt få svar indvendigt i forhold til spidsen, og kan ende i dødens istedet. Den er også anmeldt med almindelig vogn, hvilket er et minus, da den har gået de bedste løb med den amerikanske sulky. Indvendigt er 2 Bowling Orlando også hurtig fra start, og den sad fast med kræfter sparede senest og bør være klar til et godt løb her fra et perfekt spor – det bliver enten spids eller vinderhullet. 4 Conrads Palle kommer ud på sprinten for første gang siden sin debut på travovalen, og er vel nok også mere en stærk diesel hest end hurtigt, men den er faktisk okay fra start og bør få en fin rejse, og går altid hele vejen ind.

 

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere