V86 Xpress – Solvalla & Åby – 17/1-2024

V86 Tips

V86 Travtips til Solvalla & Åby

Spilstop kl.20:30

V86

Dagens V86 Forslag

Til Solvalla & Åby - 17/1-2024

Dagens Lille V86 Forslag

V86-1:  1 King Of Greenwood
V86-2:  6 Kelly Smartface
V86-3:  4 Toni Barosso
V86-4:  5 Relevant Stride
V86-5:  2,4,5,6,8,9,10
V86-6:  1,3,10,12,14
V86-7:  1,2,3,5,7,8,9,10,11
V86-8:  3,8,11

945 Rækker x 0,25 kr = 236,25 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Dagens V86 omgang deles imellem Åby & Solvalla. Husk på at der på Åby er dobbelt open-strech til rådighed over opløbet.

Vi foreslår at du spiller med i en af de store spilklubber på Bet25, da man så kan spille lidt større systemer og måske vinde den helt store gevinst.

Anbefalede spilklubber til onsdagens V86, som har åbnet for andelsspil til onsdagens V86 omgang:

Jeg ved om noget hvor langt tid flere af kaptajnerne bruger på at analysere omngangen inden de sætter spillet op. Så husk at køb en andel til én eller flere af klubberne.
Kort om V86 omgangen

Der er flere store favoritter i denne V86 omgang, men jeg tror flere af dem bør trende lidt nedad inden spilstop. Der er dog umiddelbart ingen sorte skyer på himlen i forhold til flere af favoritværdighederne, og det kunne være en god idé at spille dem som stærke U-Heste i et system, og så gardere med lidt skræl.

Dette skriv er lavet allerede tirsdag formiddag, så det skal tages med forbehold, da der kan være ændringer på udstyr, strygninger, staldinfo eller andet som der altid forekommer.

V86-1 – 1 King Of Greenwood er favorit, og vel bedste hest, men kan godt ende lidt nede i køen, da der er flere starthurtige udvendigt. men med både open-strech og fin mulighed for at komme ud i andetsporet, da er de 35% favoritværdighed helt okay. Fin A-Hest, men bør garderes, evt. i system – og så er det vidt åbent.

V86-2 – Her i anden afdeling finder vi en af de favoritter jeg beskrev tidligere, denne er 5 Kelly Smartface, som i mine øjne også er bedste hest her, og kan blankes. Men en gardering af denne kan anbefales på de større bonger eller systemer, da der er lidt modbud i bl.a. 1 Wille’s Shaman og 10 You To Xlnt, som de første garderingstreger.

V86-3 – Her kommer endnu en stærk tipsetter ud i 4 Toni Barosso, der i mine øjne er hesten at slå. Dog er 5 Maldini Pellini et stærkt modbud, og en lås her er ikke helt ved siden af, hvis man ikke går ud og blanker.

V86-4 – En endnu større favorit kommer ud her i fjerde afdeling, og det er 5 Relevant Stride, der pt. er streget på hele 73% – hvilket også er for meget. Kan selvfølgelig blankes, og er retmæssig favorit, men til de høje procenter, så er det en fin idé at prøve at fælde på de større systemer, og håbe på et skræl.

V84-5 – Her bliver 2 Moses Boko favorit, og den kan jeg godt købe, men synes dog stadig at afdelingen er mere åbent end procenterne antyder, og anbefaler bred gardering med mindre du bare tror at favoritten tager dette hjem.

V86-6 – Et hoppeløb med tillæg, og her kan det reelt skrælle, men umiddelbart er der 5 heste som i min bog skiller lidt mere ud end de andre, det er 3 Never To Young, som jeg tror kommer til spids, da 1 Simb Trisha gerne vil have ryg. 10 Vilja T.Y.C. fra springsporet bør sidde godt på det, samt favoritten 12 Furture Sox, der dog har “bagspor” på tillægsvolten og kan få trafikproblem. 14 Crazy Life skal også regnes.

V86-7 – Hvor flere af de andre løb nok er favoritpræget, så kan det nemt skrælle her i de sidste afdelinger. Her i syvende afdeling er der få heste der skiller sig ud, men en knap førstehest er i min bog 9 Rogue Tile, der kommer med fin form fra Norge. 5 Random Tile skal også regnes tidligt her, men bred gardering skal der nok til.

V85-8 – Ja, selvom flere af favoritterne skulle vinde, da vil der kunne komme fine præmier, hvis der skulle komme et par gode skræl i de andre afdelinger. I sidste afdeling står 3 Conrads Palle til at blive favorit, og den kan jeg også købe, dog er der mange stærke modbud over den længere distance her i dag. Værst imod er vel 8 Makian Degato, men sporet trækker en del ned. 11 Mister Jupiter er rykket en tak ind pga. en strygning og bør sidde godt på det fra start. Om du tager flere med end disse tre, så er 2,4,6,7 og 10 alle relevante ved gardering.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere