V5 Lunden – 12/1-24

V5 Tips

V5 Travtips til Lunden

V5 Spilstop kl.16:07

Spil med på andelsspillet via linket herunder:

V5 Spil

Fredagens V5 Forslag

Til Lunden - 12/1-2024

Fredagens V5 Forslag

V5-1: 5,6

V5-2: 1,4,7,8

V5-3: 2,4,9

V5-4: 2,3,4,6,8

V5-5: 3,4,5,7

Det viste forslag koster kr. 480,-

Værd at vide

Forslag og analyse af Steffen Møllergård, tilrettelagt af Steen M. Nielsen, Travtips.dk.

Møllergård går efter V5

Charlottenlund Travbane byder på et V5 spil, hvor der er stor forskel på hestenes kvalitet og indtjening i hvert løb. Så det er et V5 spil, hvor man skal passe på med, at bruge for mange garderinger. Ellers er der stor risiko for, at en eventuel gevinst vil være mindre end indsatsen. Men der er dog også heste som Jasp, Hope og Elephant, som kan trække værdien godt op.

Mit andelsspil kan afvige fra det viste forslag, hvis det udgår heste på dagen, og når der kommer kommentarer fra de aktive.

V5 Analaysen

V5-1 – 2 løb. 2000 meter autostart.

V5 seedning: A: 5,6 B: 4,1,2 C: 3

Et løb med kun seks heste til start med et stort spring i hestenes indtjening. Vindertippet gives klart til 5 Hipster, som stiler til start med to sejre i træk. I sin forrige start vandt den foran Cash Heavy efter spids hele vejen rundt. I sin sidste start angreb den med 800 meter til mål, og i en tæt afgørelse kunne den vinde foran Harald Derm og Cash Heavy. Steen Juul satser nok alt på spidsen, og lykkedes det, så bliver den svær at slå for de fem øvrige heste. Da den ikke slog til i sidste sæsons årgangsløb har den nu mange penge ”tilgode”, som den kan samle op de kommende sæsoner. En hest som der kan slå Hipster er selvfølgelig 6 Every Day. Alle spillere kender dens styrker og svagheder. Er den fejlfri, så kan den bestemt byde Hipster op til dans i opløbet, når den kommer med sine store skridt. Nogle spillere vil blanke Hipster. Jeg vil ikke spille en V5 bon uden Every Day. Den sidste trioplads kan 4 Grady Boom Bay og 1 High Class Photo slås om. Sidstnævnte hest er i mine øjne urimeligt hårdt inde i dette løb, og er vel det bedste bevis på, at man ikke skal melde sin hest i et ”amerikanerløb” på Lunden. Sjældent er de løb opdelt fair for de heste med de laveste programnummere. Men jeg synes bestemt, at den her løber med en god triochance, hvis den er fejlfri på dagen.

V5-2 – 3 løb. 2000 meter autostart.

V5 seedning: A: 8 B: 1,7,4,2,6,5,3

I anden V5 afdeling skiller tre heste sig markant ud i forhold til resten af feltet. Vindertippet gives til 8 Hands Up Cash, som hvis den er fejlfri på dagen, så er det bestemt et emne som V5 blank. Men den er ikke til at stole 100% procent på. Resultatrækken vidner også lidt om ”vind eller forsvind”. Men en klar vinderchance – ikke mindst fordi den på sin præmiesum, og endnu bedre på sin høje klasse, er feltets klart bedste hest. Her vil Steen Juul kunne tage det roligt den første omgang, og selvom den skulle arbejde ude i sporene den sidste omgang, så er det noget den stærke hest kan klare. Staldkammeraten 1 Jasp køres denne dag af Ken Ecce, og det kan let vise sig, at være den hotteste outsider i kampen om sejren. Den vandt for tre starter siden på Fyn en flot sejr efter en sidste god omgang. Derefter er der kommet to resultater, som ser dårligere ud på papiret end de gjorde på banen. I sin forrige start endte den indvendigt i tredje par. Fik hullet rundt sidste sving, men der var for langt frem til Hardcore Diamond og Haps. Sidste start hoppede den fra start, men leverede en fin ophentning, og viste alt vel med formen. Den fynske træner Martin Hansen har en fin hest i 7 I’m Al’s Princes, som efter nogle defensive kørte løb i træk klart har vundet dens sidste to starter. Virker som en hest, som bliver rigtigt spændende i fremtiden. Rene Kjær må køre til start med en god tro på sin køreturs chance. Svenske Preben Sövik stiller til start med 4 Emil Vendil, som har startet to gange i december måned på Jägersro efter en løbspause siden i sommers. Den har gjort det hæderligt i to løb, hvor hestene i de to løb ikke viste den store klasse. Men nu har den to løb i kroppen efter sin pause, og den har tidligere på Lunden vist, at den kan løbe med helt frem om de bedste placeringer. Det bliver mine fire heste på V5 kuponen. Outsiderchancer er der i evigt uheldige 2 Homerun, 6 G Work Your Magic og i mindre grad af 5 Itzy Bitzy Cash. De er alle fravalgt fra kuponen selvom man tænker, at på et tidspunkt må heldet vende for Homerun, og at den løber først over stregen. Men jeg vurderer klart de fire øverste heste her bedre end Homerun. Se bort fra dens sidste start i Ålborg juleaften. Banen var helt umulig på dagen. I sin forrige start i Skive hang den på flere trætte heste på den sidste langside. Og en fjerdeplads på dagen var maksimalt udbytte på dagen. Det er en hest som er bedre end resultaterne. Men omvendt har den flere gange ikke kunnet afgøre løbne til dens fordel i opløbet efter optimale løb og i simpel modstand. G Work Your Magic kan der være mere fidus i at tilføje sin V5 bon. Kommer til start efter en lille løbspause. Sad fast med alle kræfter sparet i opløbet efter et indvendigt løb. Så læg ikke det store i den mindre placering. Følger den tæt på dagen, og kan komme på i andelsspillet som et ”sikkerhedskryds”

V5-3 – 4 løb. 2000 meter snorestart.

V5 seedning: A: 9.4 B: 2,5,10,11,1,8,3,6,7

Tredje V5 afdeling er et løb for den laveste klasse. Det er sjældent, at sådan et løb er med i V5 spillet, men med kun 7 løb på dagen, og med 11 heste til start var det næsten nødt til at være en del af både V4 og V5 spillet. Men her synes jeg trods alt, at to heste skiller sig ud.  Nemlig 9 Keep Dreaming og 4 Inter Flamingo. Keep Dreaming er lige blevet 3 år, og har to starter bag sig i fjor. Første start var i sommers, hvor den bla. mødte nogle af årgangens bedste heste i form af Karat C N og Koningin. Trods den hårde modstand tog den en fin fjerdeplads. Næste start var på Fyn i et lidt svagt besat løb, hvor den fik galop på ind i første sving. Men den kom stærkt igen, og forsvandt væk til en overlegen sejr. 20 meters tillæg er aldrig let i den lave klasse. Men uden fejl, så ender den helt fremme i dette løb. Den anden gode Martin Hansen chance på dagen. Inter Flamingo har også kun startet to gange. Men har gået fint i sin første start. Første start var den anden bag Imagine Shadow.  Men foran en så god hest som Ibrahimovic. Starten efter fik den en galop på ind i første sving. Skidt spor i volten, men kommer den glat igennem de første 500 meter, så kan den være største konkurrent til Keep Dreaming. 2 I’m A Tiger har også startet to gange, og den har en meget spændende afstamning med Cindy Tiger som mor, som var et meget stort talent, inden den desværre løb ind i en meget træls skade, før det for alvor skulle blive sjovt for den. I sin første start tog den spidsen, men da kusken kun kørte 28 fart de første 500 meter kom tillægshestene alt for let ind i løbet. Og da den tabte aktionen kort efter, var den med et den sidste hest i løbet, men den kom trods alt fint tilbage i løbet. Men derefter var den meget bedre i sin sidste start. Fik et løb i vinderhullet. Med hul ind på opløbet kunne den tage en fin tredjeplads. Dette løb har helt sikkert bragt den frem i form. Her ligner det et løb i spids eller ryg på den førende hest. Kusken kan have en interesse i, at slippe spidsen til fx Inter Flamingo. Derved kan den blive trukket frem til en fremskudt placering. 5 Kalita Flower har gjort en start i det svenske, hvor den var fjerde i mål. Efter et løb i vinderhullet var den træt ind på opløbet, og gik helt i stå og skuffede vel en smule efter det løb den fik. Er svær at sætte ind i den danske konkurrence. Den skal være forbedret før den kan slå de ovennævnte heste. Men det er en hest som jeg vil følge tæt på dagen. Håber der kommer en udtagelse fra træneren inden V5 bonen skal udfyldes. 10 Jackpot og 11 I’m Jonas Joint er de næste heste. Jackpot har ikke imponeret på nogen måde endnu, men kan bedre end det viste. I’m Jonas Joint seeder jeg lidt lavt, da den køres af amatørkusk, som vinder meget få løb på Lunden hver sæson. Tre garderinger i den laveste klasse kan synes af lidt, men omvendt kan en hest som Keep Dreaming leve op til dens sidste start, så kan det være omgangens bedste V5 blankbud.

V5-4 – 5 løb. 2000 meter autostart.

V5 seedning: A: 4,8,3,2 B: 6,5,7 C: 1

Her har Steen Juul selv valgt, at køre 8 Gorgeous One. Men jeg tror han har valgt forkert ved at overlade køreturen af 4 Imagine Shadow til Ken Ecce. Den er i Micheal Juuls træning, hvor den har taget to flotte sejre i træk. Begge gange på gode afslutninger, og ikke mindst i sin forrige start slog den ret let Inter Flamingo og Ibrahimovic. Virker som en hest, som kommer til at tjene mange penge i den kommende periode. Gorgeous One er næsten et tvunget V5 kryds. Dels fordi den er godt inde i løbet, og måske kan Steen Juul trække de sidste procenter ud af hesten, som ikke altid har løbet sig helt ud. 3 It’s Quite Easy og 2 Jubilee virker også som heste, som går en spædende periode igennem. It¨s Quite Easy var tæt på sejren i sin forrige start, og var også tæt på sejren i sit sidste løb, hvor den efter et spidsløb måtte se sig slået af I’am Al’s Princess og Havana Beach, som havde tjent en del flere penge. Vinder snart sin første sejr. Jubilee vandt endelig sin første sejr efter den mest havde hængt med i sine fire første starter. Men ved sejren var den markant forbedret. Vandt udkørt trods et løb i dødsens spor hele vejen rundt. Nikolaj Andersen sad bare bomstille i opløbet, og lod sin hest gøre arbejdet færdigt. Er den yderligere forbedret her i dette løb, så er den bestemt med på målstregen her. 6 Hope kan være den helt sjove med Max Nielsen. Holdt farten stærkt i deres sidste start sammen i opløbet til en kneben fjerdeplads efter et udvendigt løb. Undgår den dødsens spor her, og Max Nielsen får hevet de sidste procenter ud af den, så kan den godt tage sin anden karrieresejr her denne fredag.

V5-5 – 6 løb. 2000 meter autostart.         

V5 seedning: A: 3,7,4,5 B: 6,2,1

V5 finalen har samlet syv heste, hvor flere af hestene er markant godt inde i dette løb. Ikke mindst heste som 7 Frodo Cash og 6 Peakadilly vil nyde dagens noget blidere modstand. Vindertippet giver jeg dog til 3 Chap A P, som ligner spidshesten i løbet. Vokser mange klasser i den position, og den har måske vist den bedste form på det sidste af de bedste heste i feltet. Kommer til start med en frisk spidssejr fra den 22/12 på Lunden. Men et løb her, hvor positionerne undervejs bliver afgørende for indløbsrækkefølgen. Og hvor nogle heste vil kunne få ”nyt liv” at den blidere modstand. Hestene jeg tilvælger på min kupon bliver udover Chap A P i denne seedningrækkefølge. 7 Frodo Cash som er Steen Juuls valgte køretur på dagen. Og han vælger som regel den køretur han tror mest på. Hvor så den køretur Jens De Rosche har som regel bliver kørt mere defensivt for, at give den løb i kroppen til dens næste start. 4 Cody S har gået flere gode løb på Lunden i spids, hvor den ikke har kæmpet nok de sidste 100 meter i opløbet. Kusken har nok heller ikke altid forlangt alt af den?! Får næppe spids her, men et løb i ryg på Chap A P, så kan den blive farlig, hvis hullet kommer ind på opløbet. Cody S er nok bedre på en kortspeed end ved et spidsløb. 5 Elephant har som de to andre Steen Juul heste, ikke vist det store de sidste mdr. Men måske et kuskeskifte til Ken Ecce kan vække nyt liv i denne på fredag? 6 Peakadilly ser jeg bort fra indtil der evt kommer udtagelser fra Team Steen Juul på Bet25 Live på dagen.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere