V5 Århus – 24/11-2023

V5 Tips

V5 Travtips til JVB Århus

V5 Spilstop kl.16:07

Spil med på andelsspillet via linket herunder:

V5 Spil

Fredagens V5 Forslag

Til Ålborg - 22/11-2023

Fredagens V5 Forslag

V5-1: 2,3,7,10

V5-2: 7,8

V5-3: 1,2,4,5,9,10,11,12

V5-4: 3,9

V5-5:3,4,5,6,7

Det viste forslag koster kr. 640,-

Værd at vide

Forslag og analyse af Steffen Møllergård, tilrettelagt af Steen M. Nielsen, Travtips.dk.

Masser af vinderheste

JVB byder på et V5 spil, hvor der er samlet masser af vinderheste. Derfor vil jeg denne gang fokusere på at skrive mest om hvert vindertip for, at analysen ikke bliver alt for lang. Som jeg ser det er der ikke nogen oplagte V5 blank. Derfor må ens seedning bag de fem vindertip være knivskarp, så prisen på bonen ikke løber løbsk. Man må skære lidt hårdt fra med så åbne løb.

Mit forslag kan ændre sig på mit andelsspil, hvis der kommer programændringer, og når der kommer nyt fra de aktive.

V5 Analysen

V5-1: 2 Heartbeat P H

V5 seedning: A: 2,10,7 B: 3,8,5,6,1 C: 9-4

Det kan synes vildt, at jeg giver et vindertip til 2 Heartbeat P H, som ikke har vundet et væddeløb i sine 24 starter. Men jeg synes den gik et topløb i sin sidste start. Der var den totalt udspillet 20 min før starten gik. Men Michael Lønborg meldte den op til spillerne efter en god opvarmning på tv, så de spillere, som sad hjemme i stuen fik en rigtig god information. Nu vandt den ikke løbet, men det må tilskrives, at Birger Jørgensen havde alt held med storfavoritten Here We Go Cheif, da han efter et defensivt kørt løb fik hullet på bestilling ind på opløbet. Heartbeat P H gik stort set hele løbet udvendigt på den førende Juventus, gik kort forbi denne ind på opløbet, men den kunne fuldt godkendt ikke holde den rygkørte favorit bag sig. Den sejr den lidt ufortjent ikke fik i dens sidste start, kan den i stedet for tage i dette her løb. Lidt tætte starter de sidste 5-6 uger har helt sikkert bragt den frem i form. Ikke mindst dens sidste start. Det der kan forsvare mit vindertip yderligere er det, at flere af hestene fra tillæg ikke viser sig helt fra deres bedste side, trods fin kapacitet indenbords. Hesten med bedst form fra tillæg virker så klart til at være 10 Herbert L M, som løb en 12,7 tid i sin sidste start, hvor den var kort slået af en hest som Gogo Gucci. 3 andenpladser i de sidste 4 starter bekræfter, at formen er god på Herbert L M. Spørgsmålet kan være, hvor den smule sensible vallak klarer spor 6 i volten. 7 Giantstone har det desværre med at falde en smule i af stilen i opløbet. I dens sidste start sad den udvendigt på den førende Jack. Knækkede denne ind på opløbet, men tabte travet kort efter, og mistede mindst en andenplads på dette. 5 Hunky vil jeg se og høre positivt om inden løbet på fredag før jeg tilføjer den min V5 bon. Den er også lidt skidt meldt i dette løb. Så det kan give mere mening, at tilføje 3 Henrik C som på sine bedste dage sagtens kan løbe med helt frem om de bedste placeringer. 8 Hugo Cæsar er for ustabil til, at man kan tro på mindre end en lille outsiderchance. Men det er en hest, som jeg vil følge tæt på dagen.

V5-2: 8 Elegant C N

V5 seedning: A: 8,7 B: 6,2,3,5 C: 1,4

Her er jeg slet ikke i tvivl om, at sejren skal gives til 8 Elegant C N trods det den er den eneste hest, som har fået anden række bag bilen. Den stiller til start med fire sejre i træk, og det er nok mere løbsafviklingen end modstanden, som kan tage sejren fra Elegant C N. Den møder slet ikke dårlige heste, og klassen under 900.000 giver tit spillerne hårde udfordringer. Positionerne undervejs betyder alt for hvem der vinder disse løb. Tit rækker topløb ikke til sejr, hvis de værste modbud har fået et bedre løb. Men mon ikke Bo Westergaard bliver i sit andet spor fra start, og evt. når feltet har sat sig, så kører frem udvendigt på den førende hest? Den har ikke startet meget i Århus på det seneste. Men den viste ikke mindst tidligt i sin karriere, at den fik kunne magte banen fint. Skal man bruge en V5 blank på dagen, så synes jeg Elegant C N er det bedste bud. Værste modbud til Elegant C N kan være hestene 7 Smokin Joe eller 6 Patch Wibb, som også har løbets høje startspor. Heste som 2 Arm Bri og 3 Gonnabe Shadow går altid gode løb i Århus. Smokie Joe gik et stærkt monteløb på Fyn i sin sidste start. Og den har en del starter bag sig i den bedste danske Liga 1 klasse. Det rækker også langt i dette løb, hvor den har tjent dobbelt, så meget som hestene med de gode startspor. Patch Wibb er ikke på samme niveau som sidste vinter/forår pt. Men den løber også i en hårdere klasse nu, så det er fair nok, at sejrene ikke længere kommer på samlebånd.

Elegant C N og Smokin Joe synes jeg selv er selvskrevne på V5 bonen. Hvor mange af outsiderne man ønsker at tilføje sin bon afhænger af ens budget. Det bliver puljens størrelse som afgør om der kan tilføjes flere heste. Og om der kommer opmeldinger fra de aktive på dagen.

V5-3: 1 Ibra

V5 seedning: A: 1,9,12,11,2,5,4,10 B 3,7,6, C: 8

1 Ibra har i sine syv starter vist en uhyggelig fart, som er helt overlegen for klassen. Men den har kun været fejlfri en enkelt gang. I flere af løbene har det nok været sejren den har galopperet væk. Ikke mindst i sin sidste start i Skive galopperede den i føring ud på den sidste omgang, og satte mange meter til. Men den kom stærkt tilbage i løbet, og den var ikke langt fra vinderen Jackson La Marc i mål. Får Jeppe Juel løst de problemer som den har set udefra, og den er fejlfri i dette løb evt. med nogle udstyrsændringer, så tænker jeg det er vinderen i dette løb. Kan måske have fordel af Århus vejen rundt. Der er masser af stærke outsidere i dette løb til Ibra. 9 Ikon Egedal, 11 Initus og 12 Noor Flevo har fået de dårlige startspor, og trods de alle på det seneste har vist absolut vinderform, så kan deres udgangsposition fælde dem alle på dagen. Men de er godt nok meget svære, at se bort fra på ens V5 bon. Fra de bedre startspor så virker 2 Juvelen Shadow, 4 Casablanca Broline og 5 Iconic Flame de næste chancer i løbet. 10 Itsi Bitsi Cash er svær, at køre fejlfri, men har den en plusdag, så tør jeg ikke at spille en V5 bon uden den. Faktisk mener jeg at samtlige 8 nævnte heste skal med på V5 bonen, og så må man spare på hestene i de andre V5 afdelinger.  Når jeg kommer så mange heste på min bon, så er det ikke fordi jeg ikke vil tage stilling til de enkelte heste og deres kvalitet. Men jeg mener virkeligt, at de er så jævne holdt op imod hinanden – ikke mindst fordi flere af de bedste heste i feltet har fået dårlige startspor på 1800 auto.

V5-4: 3 Holachica

V5 seedning: A: 3,9 B: 8,4,6,2 C: 1,5,7

Her skal man lægge mærke til, at det er autostart, og mange af kuskene i løbet, starter for det meste i snorestart. Det kan måske blive afgørende for i, hvilken rækkefølge hestene løber over målstregen. Feltets bedste kusk er i mine øjne Dennis Kristiansen, og hans rutine var afgørende for mit vindertip. For 3 Holachica har ikke de store resultater at henvise til. Men den har startet i langt hårdere konkurrence end der er i dette løb. Den har mange ”bokstaver i resultatrækken”, men den langt blidere konkurrence og sandsynligvis et lavere tempo undervejs, kan være det som giver den et fejlfrit løb. Den var fejlfri i sin sidste start på Fyn. Der tog den spidsen fra start i en hastig åbning, men slap denne til Feluca Shadow efter 500 meter. Viste derefter ikke den bedste form fra den bagerste langside, hvor den var stopklods for de indvendige heste bag denne resten af løbet. Men siden den er meldt til start igen må man forvente, at den stiller forbedret til start denne fredag i Århus. Dens starthurtighed kan være det, som giver den sejren denne fredag? 9 Eros Sisa går også markant ned i konkurrence og den har også en dygtig amatørkusk i Tonny Rasmussen, som har en fin sejrs og præmieprocent efter kvaliteten af de køreture han får. Eros Sisa er bundstabil og den har taget en del trioplaceringer i sin egen klasse. Det niveau rækker langt i dette her løb. Fra et bedre startspor, så havde den også fået vindertippet. 8 Livi Platini H M gik ikke det store i mandagens start på Fyn, hvor den efter et løb i vinderhullet, da kunne den ikke veksle tempo i slutfasen. Men omvendt er konkurrencen her i dette løb en helt anden. Blev måske heller ikke kørt fuldt ud mandag med en ny opgave om fredagen. Har den friske ben her, så er det mindst en god triochance.  4 DJ K K er den hest man tilføjer kuponen selvom den ikke har nogen resultater at henvise til. Man ved den kan bedre end det viste. Tilføjer jeg Livi Platini H M og DJ K K bliver min dobbelt så dyr. Jeg synes måske ikke helt ens bon bliver markant bedre med de to heste ekstra på. Det må jeg overveje helt frem til afleveringen af bonen.

V5-5: 3 Henri Cloc  

V5 seedning: A: 3,4,5 B: 7,6,2 C: 1,9,8

V5 finalen har samlet en del gode heste, som alle oser af klasse. Og som må regnes med absolut vinderchance. Nogle at hestene har god fordel af distancen på 2300 meter snorestart. En af disse er 2 Henri Cloc som har forbedret sig en del de sidste to starter. I sin forrige start vandt den et løb for heste under 500 point på en god måde. I sin sidste start var den anden til Twin Peak. Denne fik lov til at stjæle løbet med et meget langsomt tempo undervejs i 22-23 fart. Min påstand er at Henri Cloc havde vundet løbet, hvis Michael Lønborg havde kørt mere offensivt på dagen for så fanstatisk var storfavoritten ikke på dagen. Men det er også dumt, at ofre sin hest på en storfavorit, og så rygkørte heste løber forbi i opløbet. Men jeg ville gerne have set en hård duel den sidste omgang imellem de to heste. 4 Fox On The Run S har også fordel af både distancen og hjemmebane. Går hele tiden pæne løb uden at være i samme hysteriske form som sidste vinter. Men pengene den tjente der, trykker også på en anden måde nu. 5 Borups Viking skuffede mig helt vildt i dens sidste start, hvor den skulle have vundet løbet, da alle de værste modbud galopperede sig væk fra løbet. Men Martin Andreasen fik aldrig gang i sin hest, og den måtte tage til takke med en tredjeplads. Det var ikke engang de 40 meters tillæg som fældede den, da spidshestene ingenting kørte oppe foran. Kommer den med på bonen i håb om at den havde en enkelt offday. Jeg husker, at den havde en lignede dag på Fyn august 2021, hvor Birger Jørgensen aldrig fik fat i Gibson, hvor den også havde et straffespark uden målmand. 7 Thai Kansas har mest løbet i Norge og Sverige, hvor den har forsøgt sig i diverse storløb uden, at den rakte helt til. Jeg må indrømme, at det ikke er en hest jeg er fuldt opdateret på, så jeg tilføjer den mit forslag, og ser den an på dagen. 2 First Money Day og 6 Harboe er ingen spillere i tvivl om deres høje klasse, hvis de har en plusdag. I første omgang tilføjer jeg Harboe på min bon, og så afventer jeg en udtagelse fra Rene Kjær på dagen om First Money Day før jeg vurderer om den skal på kuponen. Jeg synes den er klart bedre end dens resultatrække.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere