V86 Xpress – Åby & Solvalla – 15/11-2023

V86 Tips

V86 Travtips til Åby & Solvalla

Spilstop kl.20:30

Der er i aften Jackpot, da der i sidste uge ikke var penge til de 6 rigtige. Vi satser bestemt på at tage de 8 rigtige endnu engang, som i sidste uge.

Køb en andel til V86 via linket herunder:

V86

Dagens V86 Forslag

Til Åby & Solvalla - 15/11-2023

Dagens V86 Forslag

V86-1:  2,3,4,6,9
V86-2:  4 Topping Artist
V86-3:  1,5
V86-4:  1 Money Matters
V86-5:  3,6,7,9,11
V86-6:  9,14
V86-7:  1,2,3,6,8,9,10,12
V86-8:  1,5

1600 Rækker x 0,25 kr = 400 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Endnu en V86 gevinst

I sidste uge – Ja da ramte vi de 8 rigtige endnu engang. Desværre gav den ikke så meget selvom vi havde flere skræl med på flere af afdelingerne – og der sad man jo bare og håbede på et par skræl der ikke rigtig kom.

V86 - Onsdag

Flemming Jensen stiller til start med Glorius Rain til dagens V86 – Hesten køres af Peter Untersteiner. Se interview med ham her:

Værd at vide

Dagens V86 omgang deles imellem Åbytravet og Solvalla. Husk på at der er open-strech til rådighed på Åby, og da er det ikke helt galt at sidde klar i vinderhullet.

Jeg når desværre ikke så mange spilforslag i øjeblikket, da tiden desværre er lidt knap. Men har i dag haft god tid til at nærstudere dagens V86 omgang og derfor skrive dette korte forslag.

Kort om omgangen

V86-1 – Mange går nok hen og blankspiller 3 Glorius Rain, men en altid stærk spurtende 9 Olga Utca, bør have åben til en spurt, da den har hurtige startrygge. Og en 4 Bravo Sabotage kan tage spidsen eller vinderhullet, og er ikke tabt her. Glem heller ikke 2 Natorp Bo, der kan få løbet – er nemlig også hurtig fra start og har en stærk spurt.

V86-2 – Ugens bedste spilobjekt og eventuelle blanke kommer her i 4 Topping Artist (kun 10% på nuværende). Blev godt nok disket for pasgang senest, men har godt inden da. Hesten er hurtig fra start, og jeg tror den sidder i spidsen tidligt her, og får 8 Tom’s Got Drive udvendigt. 2 Fossens Wilma vandt fra spids næstsenest, men gallopere altså senest – og Magnus Jakobsson er nok mere forsigt fra start denne gang. Tror på god chance for spids og slut for 4 Topping Artist. Garderer man, da er det 2,5,7,8.

V86-3 – Her synes jeg to heste stikker ud på grund af kapaciteten og sporet. 1 Gunpowder er starthurtig, og min favorit til spidsen og herefter kan den gå der, eller måske overlade til en offensiv 5 Star Cash, der senest gjorde et fantastisk løb. Uanset, så er det disse to der i min bog står sig bedst. Ved gardering, er det 8,10,11 og 12. 

V86-41 Money Matters viste god starthurtighed i sin første autostart fra spor 2, og da der ikke er nogle andre rigtige startkanoner med fremme, så tror jeg på spidsen. Formen bør desuden være endu bedre til denne start., ligesom det ser ud til at være en hest i udvikling. Herfra er der yderst god chance for spids og slut – som i de foregående to starter og vi spiller derefter. Eneste minus er det er første gang på distancen og en urutineret hest kontra mange andre i feltet. Værste modbud er i min bog 2,8,10 og 11.

V86-5 – Et åbent hoppeløb, der køres som en spårtrappa (amerikanerløb). Og her er der i min bog fem heste der stikker ud. Det er: 3,6,7,9 og 11. 3 M.T.Rapunzel sidder nok tidligt i spidsen, men tænker den vil overlade til en mere betroet hest fra spårtrappen. Måske en 9 Carroty kommer fint igennem, og kan tidligt overtage – gør den det – så kan det være en sjov alternativ blank.

V86-6 – Omgangens største favorit kommer ud her, og det er 9 Mellby Jail. Hesten så lidt sej ud i stilen senest, og trængte nok til det løb, selvom den vandt enkelt. Bør have gået frem med denne gennemkøring. Men en hest jeg gerne vil have med er 14 Jimbaran Zon, der står fint til her og hat stor kapacitet. Til kun 15% mod favorittens 69% er denne given på min bon. Garderer man yderligere, da tag 12 Nuzzle’em med og 4 Victory Eagle har set fin ud.

V86-7 – Her kommer 1 Joint Chief nok til at spidse og lede længe, måske rundt om, men jeg tror dog det kan blive svært at holde mod stærk modstand. Der er ikke mange heste på hver volt, og det er derfor nemmere for tillægshestene at komme frem, da de ikke behøver forbi 10-12 heste. Vi gardederer.

V86-8 – Holder 1 Grace Trot spidsen her, så tror jeg chancen for sejr og spids og slut er god. Men dette er dog ikke sikkert, og den kan ende med 2-3 indvendigt, og dermed blive “låst indvendigt”. 5 Global Ducchess har virkelig gjort det godt, og hvis favoritten svigter, så er dette en hest man skal have med sammen med 2,8,9 og 10.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere