V5 Odense – 20/10-2023

V5 Tips

V5 Travtips til Odense og Fyens Væddeløbsbane.

V5 Spilstop kl.16:07

Spil med på andelsspillet via linket herunder:

V5 Spil

Fredagens V5 Forslag

Til Odense - 20/10-2023

Fredagens V5 Forslag

V5-1: 5,6,7,9

V5-2: 1,2,4,5

V5-3: 1,2,3,6,11

V5-4: 3,6

V5-5: 5,6,8,9,10,11

Det viste forslag koster kr. 960,-

Prisen på det viste forslag er 960 kroner. Hvis alle 30 anparter bliver solgt, at er planen at spille dette forslag, og lave en lille ”sidebon” for resten af puljen.

Det viste forslag er også med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Værd at vide

Forslag og analyse af Steffen Møllergård, tilrettelagt af Steen M. Nielsen, Travtips.dk.

Denne fredag prøver jeg samme koncept som i sidste uges analyse i Århus med, at nævne vindertippet i hver V5 afdeling og nævne min favorits hårdeste konkurrenter til sejren.

Spil med på andelsspillet via linket herunder:

V5 Analyse

V5-1 (2. løb)

Vindertippet. Hoppeløb, hvor dem med de højeste programnumre i løbet har markant bedre kvalitet end de fire laveste programnummerer i løbet. Jeg ser størst vinderchance i løbet til 6 Golden Eye S F. Den gjorde sin første danske start på Lunden for et par uger siden i et 5 års løb, hvor hopperne stod fra spids, og hingste/vallakker skulle give 20 meters tillæg. Den var hurtig fra starten af og sad med det samme i spids. Slap denne til Glorius Rain på den første langside. Fra den position blev den trukket med til en flot andenplads. Med det løb i kroppen vil den være markant forbedret til denne her start, da den inden løbet på Lunden havde haft en længere løbspause på 6 mdr. Med 14 sejre i 33 starter er det jo en hest, som kender til at løbe først overmålstregen. Kan dog her mangle en smule hårdhed til flere af konkurrenterne. Derfor vælger jeg også, at gardere Golden Eye S F med et par heste mere.

Outsiderne. 5 Almas Caviar var slettet for et par uger pga. hoste. Men man må forvente, at den er klar til start, når den allerede er meldt til start igen med det samme. Blev i sin sidste start i Skive kørt en smule defensivt som favorit. Så den måtte tage til takke med en tredjeplads. Er her den af favoritterne, som er den som har tjent klart mindst. Men det tillægger jeg ikke den store betydning, da dens spor er godt i forhold til de andre. 7 Gonnabe Shadow er jo en herlig hoppe, som altid løber med frem om de bedste placeringer. Den var også med i samme løb som Golden Eye S F deltog i på Lunden. Birger Jørgensen kørte den fra et perfekt startspor en smule defensivt. Blev sendt i angreb ind på opløbet, og den speedede godt frem til en fjerdeplads. Er en stærk hoppe, som tåler at gå den hårde rejse i sporene, hvis kusken ønsker dette. Sidste hest på min V5 kupon bliver så klart 9 Tour Eiffel. Startsporet er ikke en fordel. Men det er en hård type, som også kan gå fra ryg. Træneren Morten Melin har nævnt, at han forventer den bliver bedre, når vejret bliver en smule koldere. Det er jo årstiden vi går ind i nu. Derfor kan den trænge sig på kuponen. I tilfælde af overpace de første 1000 meter af løbet, så vil den for alvor komme til sin ret i slutfasen. Med de fire på kuponen bør vinderen af løbet være nævnt. 8 Evita er havnet helt ude på vingen, og fra den position får den næppe det nødvendige rygløb, så let som den havde gjort med et bedre startspor. Så den ser jeg bort fra denne fredag.

V5-2 (3. løb)

Vindertippet/Outsiderne. Her vil jeg slå begge kategorier sammen, da der trods seks heste til start virker meget åbent. Og positionerne undervejs bliver meget afgørende for, hvem der vinder løbet. Kun 3 Jack Wee og 6 Jacob Blåbjerg synes jeg løber uden vinderchance, men de kan selvfølgelig sagtens løbe med den sidste trioplads i et lille felt. 4 Ikon Vang vandt Kriterium Consolation efter spids hele vejen. Skulle efter dette løb have startet i Norge. Men pga. af dårligt vejr blev rejsen til Norge aflyst. Men så får vi heldigvis glæde af den her i dette løb. Og den skal være en klar topchance. Men hvordan løbet bliver kørt taktisk er svært at forudsige i et lille felt. Derfor tager jeg tre heste mere med på kuponen. 5 Queens of America har kun startet fem gange, men den har allerede løbet en 12 tid i sin sidste start. Det var godt nok på den hurtige Tingsryd bane. Men vidner alligevel om, at hestene allerede skal være tidligt klar, når de stiller til start første gang. Den har dog også en fantastisk afstamning som ikke fås meget bedre i hele Norden. I den start lå den de første 500 meter i tredje par udvendigt, som gik i 11 fart. Angreb der og satte sig udvendigt på spidshesten Global Election. Kunne ikke gå forbi denne i opløbet, men den gik et topløb og tid denne dag. Kommer til start efter tre måneders løbspause, og den bliver spædende at følge i dette her løb. 1 Vamos Flax har kun startet to gange og har vundet begge sine løb. Første gang slog den sikkert I’m The Frækkert i Ålborg. I sin sidste start på Åby fik den fra anden række bag bilen en pangstart, og den kunne overtage spidsen efter 600 meter af løbet. Derfra var der aldrig tvivl om sejren. Den bliver nok favorit i dette her løb. Men med kun to starter bag sig, kan det blive svært at kunne holde en hest som Ikon Vang bag sig. Men den er et klart kryds på V5 bonen. 2 Imp Epice er en hest som træneren Jeppe Juel taler varmt om, hver eneste gang den starter. Den vandt fra spids foran Jubii Vang, som skulle give den 20 meters tillæg i starten af august måned. I sin sidste start var den anden bag Ikon Vang i Kriterium Consolation. Efter en indvendig rejse hele vejen rundt kunne den speede frem til en andenplads, som den tog kort foran In The Shadow. De fire heste på mit forslag er meget lige og har været meget svære at skille af fra hinanden.  

V5-3 (4. løb)

Vindertippet. Her er jeg ikke i tvivl om vindertippet. Det gives til 3 Highlight D. Den så jeg ved selvsyn ved dens sidste start på FVB. Den varmede perfekt op og den lignede en kejser inden starten gik. Det levede den fint op til i løbet. Den fik først et udvendigt løb og senere ryg på frontrunneren Hands Up Cash. Kom ud i andet spor rundt sidste sving. Satte tryk på Hope Daubjerg, og denne galopperede kort efter. Highlight D havde nok vundet løbet uanset dette skete. Den er starthurtig, og på sprint kan den sagtens sidde i den position tidligt i løbet. Dog er der en risiko for, at kuskene bag 4 Golden Star K J og 5 Calito også har samme ambitioner om dette fra starten af. Derfor kan det hurtigt blive forkert for Highlight D. Men den er også mindst lige så god fra ryg, og måske kusken Casper M. Nielsen måske også foretrækker dette, når det skal komme til stykket? Uanset hvad, så bliver det mit vindertip i løbet. Men tilføjer nogle flere heste på min V5 kupon.

Outsiderne. 2 Ginger Ice troede jeg ind på opløbet i dens sidste start i Århus, at den skulle vinde løbet. Der lå den klinet i ryg på Jackie O H S, men denne var for svær på dagen. Men den leverede et klart godkendt løb. 11 Caravaggio Jet er i forhold til de hårdeste konkurrenter i løbet havnet skidt til med anden række. Men i forhold til sin sidste start i Skive, så får den næppe sådan et hårdt løb igen. Der endte den udvendigt på den førende Hekla, og tempoet var højt undervejs. Så derfor havde den ikke noget modsvar, da Hendrix kom i det åbne spor midt i opløbet. Flot præstation trods den ikke vandt løbet. Vil her have klar fordel af overpace de første 1000 meter af løbet. 1 Vince Q C er ny i Flemming Jensen træning. Det vækker alle advarselslamper for spillerne. Tit er hestene markant forbedret, når de gør første start i hans regi. Den har i den sidste periode haft meget dårlige startspor, og er i sine svenske starter svær at sætte ind i den danske konkurrence. Den kommer med på forslaget på mistanken, men den bliver fulgt tæt på dagen. 6 Humvee med Birger Jørgensen tog i deres sidste start sammen et indvendigt løb. Kom perfekt ud i andet spor ind på opløbet. Så afsluttede den bedst af alle, og tog mange længder ind til en flot andenplads. Vinder snart løb igen. Og det kan sagtens komme her i dette løb.

V5-4 (5. løb)

Vindertippet. Endnu et vindertip gives til Bo Westergaard. Denne gang kører han 6 Amazing Grace E P, som har vundet begge sine to starter. Sidste start i Skive skulle den give 20 meters tillæg. Men trods et udvendigt løb, og flere gode heste i løbet, så var der aldrig tvivl om sejren. Med lukket spor i spidsvolten, så ligner det endnu et løb, hvor den skal gøre det hårde arbejde. Men det ligner endnu en overhest fra Bo W stalden, som stiller til start meget velforberedt. Den mangler rutine i forhold til de andre deltagere i løbet, så derfor er det en hest man kan blive nødt til at gardere. Jeg nøjes med en hest.

Outsideren. Det bliver 3 Happy Ice. Den har virkeligt imponeret i sine fire starter, som har givet to sejre og to andenpladser. I sin sidste start leverede den måske sin hidtil bedste præstation. Fra startspor 8 endte den udvendigt på den førende Hella Shadow. Denne blev knækket ind i sidste sving. Der kom flere heste i angreb, men Happy Ice forsvandt bare væk til en stensikker sejr. Klart modbud til sejren, og det ligner et godt V5 lås med de to heste i dette løb. De spillere som søger mere rutinerede heste i løbet til ens V5 bon skal først kigge på 9 Hercules Act og 5 Hill Torp. 4 Jacks Cross har skyhøj fart, men den er også håbløs ustabil. Derfor ser jeg bort fra den, selvom den fejlfrit kan være med om sejren. Men det er efterhånden meget svært at tro på. 2 Honey Mols kan føre løbet længe, men den er ikke meget for at sætte snuden først på målstregen.

V5-5 (6. løb)

Vindertippet. Her er jeg spændt på om 6 Defender Grif endelig vinder i sin tredje DK-start. I første start i Ålborg blev den bare kørt roligt rundt med feltet, og sluttede på en fjerdeplads i et lille felt på kun seks heste. I sin sidste start på Lunden galopperede den direkte fra start, og den satte mange meter til. Men den kom op til feltet, og på en stærk afslutning og efter slalomkørsel i opløbet var den kun en halv længde efter vinderen fjerdeplads i mål. Med de to løb i kroppen må den snart være moden til sin første DK-sejr.

Outsiderne. Det bliver klart 10 In My Way Damgård, som er det hårdeste modbud til sejren. Den var i sin sidste start femte i Dansk Travkriterium. Fik et fint løb i tredje par udvendigt. Men med 1200 meter til mål angreb Bo W i tredje spor, og han satte sig til rette udvendigt på den førende Just Hans. Det kostede nok et par placeringer højere oppe i triorækken, da et par rygkørte heste løb forbi på de sidste meter af løbet. Men løb et topløb, og jeg kunne godt lide at kusken troede så meget på den i løbet for de bedste i årgangen. Den skal regnes meget tidligt i dette her løb. Og den skal selvfølgelig med på V5 bonen. 5 Go On A P har haft en fin sæson med to sejre og fire andenpladser i denne her sæson. Og de flotte præstationer er taget på det seneste, så det vidner om absolut topform. Efter tre andenpladser i diverse amatør og jockeyløb kunne den vinde sin sidste start i Ålborg. Den tog spidsen fra starten af, men slap denne til Fit For Fight. Hullet kom på bestilling i opløbet. Derfor kunne den let speede forbi de andre i opløbet. Møder her klart bedre heste end de tidligere starter. Men kan den slippe for selv, at skulle skabe løbet, så kan den være den sjove i dette her løb, som vinder til en procent under de 10. Jeg synes, at de 3 nævnte heste bør være selvskreven til alle V5 boner. Ønsker man en bredere gardering, så kan 11 Highfive E M være hesten man skal kigge først på. Den var i sidste start på Falster ude i et lille felt. Den tog spids, og der var aldrig tvivl om sejren. Her er den afhængig af trækhjælp frem til opløbet før den løber med om sejren. Det kan den også sagtens få her i dette løb. 9 Gloria K kan hurtigt blive glemt, at spillerne fra startspor 9. Men det er en rigtig god hest, som bestemt kan løbe med helt frem om sejren. Ikke mindst hvis der kommer toptempo på undervejs. Den vandt flot sin første start i regi Steen Juul på Lunden. I dens sidste start på Fyn fik den positionsproblemer fra starten af og hang i fjerde spor, og sad langt tilbage i feltet. Og da tempoet var lavt fra starten af, og der sad gode heste fremme i feltet, søgte Steen Juul frem indvendigt de sidste 500 meter. Vel vidende, at det ikke var denne dag, at den skulle bruge alle sine kræfter. Løb over målstregen i fuld fart. 8 Petra H har længe gjort det godt, og har været tæt på, at slå flere gode heste. Bla. Cori Gauff og i sin sidste start var den anden bag Gary La Marc efter et indvendigt løb. Den bliver min sidste hest på V5 bonen.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere