V5 Odense – 6/10-2023

V5 Tips

V5 Travtips til Odense og Fyens Væddeløbsbane.

V5 Spilstop kl.16:07

Spil med på andelsspillet via linket herunder:

V5 Spil

Fredagens V5 Forslag

Til Odense - 6/10-2023 - v/ Steffen Møllergård

Fredagens V5 Forslag

V5-1: 3,5

V5-2: 1,2,3,5,6

V5-3: 1,4,7,8,9

V5-4: 1,3,8,9,11,12

V5-5: 4 Thewinnertakeitall

Det viste forslag koster kr. 300,-

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Forslag og analyse af Steffen Møllergård, tilrettelagt af Steen M. Nielsen, Travtips.dk.

Op på hesten igen
Så er det vist på tide, at jeg kommer op på hesten igen efter en periode med stolpe ud med de sidste andelspil! Men som man siger ”nye løb – nye indsatser”. Satser alt på en revanche på min ”hjemmebane” FVB fredag. 

Mit andelspil kan blive anderledes end dette forslag, hvis der kommer udtagelser fra de aktive, som man som spiller må tage seriøst. Alt efter antallet af solgte anparter, så vil dette forslag nok blive spillet, og derefter spillet en større bon, hvor der bliver tilføjet heste i første og/eller den sidste V5 afdeling.

V5 Analyse – 6/10

V5-1: 

V5 spillet indledes med et løb, hvor to heste skiller sig markant ud i forhold til de øvrige heste. 3 Hope Daugbjerg har længe været en kanonform, og de gange den sidder i spids, så ender den helt fremme i kamp om de bedste placeringer. Får Jeppe Juel spidsen, så vokser den mange klasser, og den bliver ikke nem at besejre i den position. Var i sin forrige start anden i hoppederby consolation, hvor Hazy Brogaard slog den på stregen. I sin sidste start var den ude i et stærkt besat løb i Ålborg. Kunne ikke være med i spidskampen, men fik et godt løb i andet par udvendigt. Leverede en fin afslutning på afstand af Hurricane K K og var tæt på Go Fast Shadow. På løbets grundlag er den godt inde i løbet, og med et godt startspor, så er jeg ikke i tvivl om vindertippet på nogen måde.  Men jeg vælger alligevel at double min bon med 5 Highlight D som også har vist topform den seneste periode. I sin forrige start på Fyn slap Casper M. Nielsen lidt overraskende spidsen, men var fin tredje bag Hurricane K K og Humwee. Sidste start i Ålborg var den ude i et meget stærkt besat løb med bla. Thewinnertakeitall, Hans Reerstrup og Houdini Shadow. Så på den baggrund var det en flot præstation med en femteplads efter et indvendigt løb undervejs. Spændende at følge Casper M. Nielsen taktiske valg fra start, da den også er lynhurtig fra start.  Men kusken elsker jo at køre et løb i vinderhullet undervejs. 8 Hand Up Cash er jo en klassehest på sin kapacitet, men den hopper alt for meget i væddeløb til, at jeg tror på den i dette her løb. Den har det med at brænde sammen op til startbilen når starten går. Den skulle måske mere meldes i snorestartsløb. 2 Kathy Dragon kommer efter en løbspause siden maj måned, og den skal vel lige ses an inden man tilføjer den ens V5 bon. 4 Hyrdehøj Hurricane har endelig fået et godt startspor, og må være en god triochance. Sluttede fint af i sin sidste start, men den er ikke meget for, at sætte mulen først på stregen.

V5-2:

Liga 1 løb uden de allerbedste heste i klassen skal ud og sprinte de 1640 meter. 2 Andre Ward har ikke fordel af sprint. Men jeg giver den alligevel vindertippet, da den har vist den bedste form på det seneste. Var flot anden i stayerløbet på derbysøndagen bag Glad Nock. Derefter var den ude i Ålborg, hvor Ken Ecce tog en rolig start, men den gik stærke sidste 700 meter, og var ikke langt fra de tre forreste heste i mål. I sin sidste start på Åby mødte den, den danske hest Emoji og de skar målstregen millimeter fra hinanden. En præstation som rækker langt i dette her løb. Skal den vinde løbet, så skal kusken Steen Juul være villig til, at lade hesten gøre det grove job, da den ikke er så hurtig fra start. Men flere af modstanderne er gode på sprint, så derfor skal man gardere Andre Ward med flere heste. 3 Zaffiro Jet er en topsprinter, som både kan gå fra spids og ryg, men her i dette løb forventer jeg, at Bo Westergaard vil satse alt på spidsen fra start, og får den bare en smule fred i spidsen, så bliver den ikke nem at knække. 6 Eenymeenyminymoe er bedre end resultatrækken, som er meget dunkel. Jeg tør ikke at udelukke den fra min V5 bon, da klassen på den er skyhøj på sine bedste dage. Et godt rygløb frem til opløbet, så bliver den farlig de sidste 150 meter. Men den skal også snart til at vise klassen, hvis den skal på bonerne i fremtiden. 1 Grazi B R og 5 Floris Baldwin bliver de sidste krydser på min V5 bon. Der er lidt luksuskryds over dem, men som jeg har skrevet i tidligere analyser, så bliver de Liga 1 og 2 løb afgjort på de små marginaler, og positionerne undervejs. 4 Frodo Cash tror jeg ikke på som vinder, men den kan sagtens løbe med i trioen. 7 Red Bar er hurtig fra start, men det er jo et år siden den har været i trioen selvom der tit er meget små felter i de Liga 1 løb. Søger en ny præmie.

V5-3:

Hoppesprintermesteren på Fyn ligner en opgave for 9 Halløjsa Vang trods den har fået anden række bag bilen. Den har været lidt uheldig på det seneste. I hoppederbyet hoppede den i spidskampen på den første langside. I sin sidste start på Jägersro fik den et nyt uheldigt løb, hvor den fra start fik en lang sejlads i tredje spor før den efter 600 meter endte udvendigt på den førende hest. På den baggrund holdt den farten stærkt til en fjerdeplads. Er helt klart klassehesten i feltet, men jeg synes ikke det er en blankmulighed fra dette startspor i anden række bag bilen. 4 Heimaey viste rigtig god form og fremgang som anden i hoppederbyet efter et indvendigt løb. Sidste start som var Ålborg Hoppechampionat hoppede den fra start, og var tidligt væk fra løbet. Er ikke så hurtig fra start, og skal gøre det ude i sporene i slutfasen, men det har den også klassen til at gøre. 7 Brilliant Minds og vinderen af Ålborg Hoppechampionat 8 Hertz er havnet helt ude på vingen, og derfra kan det blive svært at vinde løbet. Men begge to er meget spændende outsidere. 1 Heti kommer i nyt regi, og den skal følges tæt på dagen. Den er lynhurtig fra start, og er den veltilfreds med skiftet fra Ken Ecce til Michael Lønborg, så kan den være hesten som rydder gevaldigt op i V5 bonerne. Kommer med på mit forslag på mistanken om, at den er klart bedre end sin resultatrække. Programnummerne 3 Hazy Brogård, 5 Hukana Matata og 6 Hope Never Dies ligger lige under de bedste i årgange, og er vel mest aktuelle for pladsspillerne.

V5-4:

Uha-uha, dette Liga 3 løb bliver noget af en rebus at løse for spillerne. De fleste af favoritterne har fået meget dårlige startspor. Derfor må man spare i andre afdelinger, for at kunne fylde på sin V5 bon med den brede pensel. Ikke mange heste har klassen til at vinde et væddeløb fra startspor 12. Men er der en som kan dette, er det så klart 12 Edward, hvis den er på toppen på dagen. Kan uden problemer gå de sidste 800 meter i tredje spor, hvis den har en plusdag. Det ærgerlige med den er, at man aldrig ved det inden løbet går i gang. Sidste gang i Ålborg kunne den overtage spidsen ind i første sving, og selvom den måtte løbe stærkt undervejs og i slutfasen fik hårdt tryk af Grumbazz Kini, så var sejren ret sikker. Bliver på den præstation nok favorit i løbet, men det er ikke en hest jeg tør at blanke på dagen fra dette startspor. 8 Almas Caviar var favorit sidste start i Skive. Men den blev kørt underligt passivt af Birger Jørgensen undervejs. Og så måtte den nøjes med tredjepladsen. Flemming Jensen har valgt denne køretur fremfor 9 Golden Rain som har topjockeyen Mads Henriksen i vognen. Grunden til at jeg skriver dette er den, at han gerne slår chefen. Det må man som spiller sætte stor pris på, at han altid kører sin egen chance. Golden Rain slog akkurat Almas Caviar i deres sidste møde på derbylørdagen. 1 Gautut Gardenia har jo styrken som sit bedste våben. For at ende helt fremme, så skal der være overpace de første 1000 meter, så kan den gå de sidste 1000 meter i toptempo. Kasper K. Andersen har kørt Gautut Gardenia to gange tidligere med en anden og tredjeplads som resultat. 11 Fritjof S H fik i sin sidste start et udvendigt løb på Zolder A S, og på den baggrund var den godkendt anden bag Elegant C N, hvor den var kort slået og den gik det bedste løb. Med disse fem nævnte heste, så har jeg nævnt hestene som jeg synes man SKAL på V5 bonen. 3 Bette Nock har jeg et svagt punkt for, og jeg forventer den vinder løb når som helst. Den har været en smule uheldig med positionerne undervejs den sidste periode. Bedre end resultatrækken. Den bliver så sidste hest på min V5 bon. 2 Great Shadow ser jeg bort fra, da jeg ikke synes den evner at skabe løbet selv. Kommer den i et angreb ebber det som regel hen imod målstregen. Har også tabt flere løb, hvor den som favorit var født i spidsen. Men den skal selvfølgelig være aktuel for trio/pladsspillerne. Selvom jeg har 50% af hestene på min V5 bon, så med fire af dem fra dårlige startspor, så er man selvfølgelig meget spændt inden løbet går om man overlever denne V5 afdeling. Forstår de spillere, som trykker på ”alle knappen”.

V5-5:

Dagens hovedbegivenhed er sprintermesteren for de 4-årige heste med gode 100.000 kroner til vinderen. Mit vindertip gives så klart til 4 Thewinnertakeitall efter dens opvisning sidste start i Ålborg, hvor den vandt overlegent på en 11,3 tid, og satte ny banerekord. Den kunne overtage spidsen efter cirka 500 meter af løbet. Derfra var der aldrig tvivl om sejren. Da de værste modbud til sejren har fået meget dårlige startspor på sprint, så kan Thewinnertakeitall være dagens bedste blankbud i V5 spillet, og det bliver også min blanke på dagen. 7 Henrik Will hoppede i spidsen ind på opløbet i Derbyet, og hoppede mange penge væk denne dag. Men kredsen omkring hesten Henrik Will fik sin derbyrevanche i Ålborg efter spids hele vejen rundt. Spørgsmålet er selvfølgelig om Ken Ecce fra dette startspor kører efter spidsen igen, men kan vel næppe tage en længde på favoritten fra starten af??? Men den kan også gå fra ryg, og den er måske bedst fra den position. 

8 Born In Bergen er den norske derbyvinder, som er den ukendte hest for de danske spillere. Den trænes af den danske træner Kim Pedersen, som er bosat i Norge. Den vandt det norske derby efter spids, hvor den måtte åbne i 10 fart. Fik lov til at dæmpe tempoet en smule midtvejs i løbet, og derfra kunne den holde hjem til en sikker sejr. Fik dog tryk et par gange undervejs af forskellige heste, så det var en toppræstation den leverede denne dag.  Er svær at sætte ind i den danske konkurrence. Men det bliver normalt svært at vinde løbet fra denne her startposition. Den lange rejse fra Norge er heller ikke optimalt for nogen hest. Men jeg glæder mig vildt til, at se den live på FVB fredag eftermiddag. Dens to sidste løb kan du se herunder:

9 Howlingatthemoon er klart bedst i spidsen, og det bliver umuligt fra anden række bag bilen. Den har været ramt af lidt sygdom på det sidste som den er blevet behandlet for. Så den møder til start i forbedret udgave. Men man kan måske forvente, at den bliver kørt en smule roligt i dette løb frem imod 4-års Gran Circle Championat, når den nu trak nitten med anden række bag bilen. Farlige outsidere fra gode startspor er der i 1 Hugo Trøjborg som Kasper Foget har fået genvalg efter en flot tredjeplads i Derbyrevanchen i Ålborg. Er så hurtig fra start, at den måske kunne få ryggen på staldkammeraten Thewinnertakeitall. 2 Hurricane K K er købt til en hesteejer ved Rene Kjær, så den gør sin første start i dens nye regi. Har været rigtig god i en længere periode, og den bliver spændende at følge i dette her løb. Men ligner vel mest en triochance i dette her løb.

Travtips Logo

V75 & GS75

Husk at spil med på weekendens V75 og GS75. Du kan allerede nu købe en andel til Travtips.dk’s andelsspil til begge omgange. Spil med via link herunder:

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere