V5 Odense – 1/9-2023

V5 Tips

V5 Travtips til Fyens Væddeløbsbane

Spilstop kl.16:07

V5 Spil

Fredagens V5 Forslag

Til Odense - 1/9-2023

Fredagens V5 Forslag

V5-1: 1,2

V5-2: 5,6

V5-3: 1,2,3,4,5,6,7,8 (alle)

V5-4: 3,4,9

V5-5: 5 Generalen

Det viste forslag koster kr. 96,-

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Forslag og analyse af Steffen Møllergård, tilrettelagt af Steen M. Nielsen, Travtips.dk.

Fredagens V5 spil på Fyn ser ret favoitpræget ud, så derfor kommer jeg med et vindertip i hver V5 afdeling samt nævner de få heste i hvert løb, som også trænger sig på V5 kuponen.

Da det på forhånd ligner en meget lav gevinst i V5 spillet denne fredag, så står jeg ikke for noget andelspil i denne V5 omgang.

V5 Analysen

V5-1 (2. løb)

V5 indledningen ligner en duel imellem far og søn. Jeg tror sønnen Michael Lønborg vinder løbet med 1 Hr Weyse, som har været i hans træning i de sidste to starter. Nu er den tilbage i træning hos ejeren. De indledte flot i deres første start sammen i Ålborg, hvor Hr Weyse vandt en flot spidssejr på imponerende vis. Sidste start for Hr Weyse var en derbyprøve, hvor den ikke rakte til trods for, at den blev budt et fint indvendigt løb af Nicklas Korfitsen. Må have været syg på dagen siden den leverede en så dårlig præstation. Siden den er meldt til start igen, så man som spiller forvente, at Hr Weyse er klar til at levere igen på et højt niveau. Den er så hurtig fra start, at den godt kan svare sit inderspor op. Man skal lige være OBS på, hvordan Michael Lønborg eller den ansvarlige træner udtaler sig om Hr Weyse inden starten før man sender sin V5 bon i totoen. Er den på toppen igen, så nøjes jeg med at double V5 bonen med 2 Heart Of Steel. Er han mere defensiv så kan det være nødvendigt, at tilføje flere heste på kuponen. Heart Of Steel rakte heller ikke i sin derbyprøve selvom den havde taget tre sejre og en andenplads de sidste fire starter op til. Men nu er den som Hr Weyse tilbage i dens egen klasse, og må løbe med topchance igen. Skal der tilføjes flere heste, så skal man kigge først på 8 Grandis, 3 Lotta og 6 Marwin Leejs. 7 Karabatic er for ustabil til at man for alvor kan tro på den som en vinderchance.

V5-2 (3. løb)

Efter dens sidste præstation i Ålborg hvor 6 Larsson sejrede på en 11,3 på sprint foran blandt andet 5 Enjoy Banker og 2 Verozzo som også deltager i dette løb, er jeg ikke bleg for at give vindertippet til Larsson. Op til starten var der en del snak om, at Verozzo kunne svare Larsson op om spidsen fra start. Men der var aldrig et sekunds tvivl om, at spidsen tilhørte Larsson. Ikke mindst fordi det igen er Birger Jørgensen som sidder i sulkyen, så er vindertippet mere klart. Når den køres af sin træner, så får han tit tændt alt for hårdt op under den. Birger Jørgensens rolige kørehænder gør, at han har mere kontakt med den undervejs i løbet. Sidder sidste løb ikke for hårdt i stængerne, så er Larsson også en reel blank mulighed i løbet. Jeg vælger dog, at double V5 bonen med Enjoy Banker, som var anden til Larsson i sin sidste start. Mads Henriksen tog en mere rolig start, men kom langsomt frem udvendigt for den førende Larsson. Tog en klar andenplads på afstand af Larsson. Nu kører Flemming Jensen, og mon ikke han i dag kører en smule mere offensivt fra start denne fredag? Den kan helt sikkert åbne meget hurtigere fra start end den gjorde i sidste start. Måske Mads Henriksen havde håbet på, at de to frontrunnere Larsson og Verozzo ville køre livet af hinanden de første 1000 meter. Det skete ikke, og så derfor måtte han nøjes med en andenplads. 4 Charlie Game pressede hårdt på den førende Gianttissimo i dens sidste start, så denne svarede med galop, og Charlie Game kunne vinde en flot sejr. Har ikke fordel af sprint i dette løb, og det ligner den her ender på en tredje/fjerdeplads. Verozzo er også hurtig fra start, men jeg synes ikke den har vist nok til i de tidligere starter, at den her i dette løb er vinderaktuel.

V5-3 (4. løb)

Her i dagens fjerde løb er det lykkedes at samle otte heste, som ikke har den store klasse. Meget få sejre i resultatrækken trods det, at det er Liga 4 og 5 heste som møder hinanden i dette løb. Og da ingen af hestene har vist de er typerne på, at ville løbe først over målstregen, så vælger jeg den nemme løsning, at trykke på ”alle” knappen. Dog vil jeg gerne komme med mit bud på de heste, som jeg tror mest på som vinderchancer i løbet. 5 Arizona Face har i flere af de sidste starter været noget af en snakhest, men jeg synes ikke den for alvor har vist det store. Nu er den dog gået markant ned i konkurrence, og den bliver mit meget forsigtige vindertip. Fra samme tillægsvolte finder man også 7 Gaston som med Birger Jørgensen også må regnes tidligt i dette løb. Den virker dog en smule plomberet på sine 15 tider. Det bliver der dog næppe nødvendigt, at løbe dette tempo i dette løb for at kunne løbe med helt frem i kamp om sejren. Møder som Arizona Face også markant lettere modstand end i tidligere starter. 7 Shake That Heaven gjorde det fint i forrige start på Fyn i et løb for heste under 500 point. Efter et indvendigt løb kom hullet i starten af opløbet, og den leverede en stærk afslutning efter lidt drivning til den hårde side. Tænker ikke Nicklas Korfitsen vil forlange det samme af Shake That Heaven på sin gæstekøretur med den risiko for udelukkelse det giver. 3 Ready For Capri virker som den bedste hest fra spidsvolten, og den vandt jo for Rene Kjær på Lunden sidste gang de sad sammen i sulkyen. 4 Hunter K K er en bedre hest end de resultater har vist i år, og i et løb hvor vinderhestene ikke er i overtal må den ikke glemmes. 1 Girlpower har et godt startspor og er sikret et godt løb fremme i feltet undervejs. 2 Gia Joint er spørgsmålstegnet i dette løb, da den ikke har startet siden marts måned. Så der er der ingen aktuel form, at vurdere Gia Joint på. Har tidligere været hurtig fra start i snorene, og virker som den mest sandsynlige spidshest i løbet. Spørgsmålet er dog om kusken ønsker dette her efter pausen. 8 Super Marreh er den eneste hest i feltet jeg ikke tror er aktuel for spillerne i dette løb. Men synes det er dumme småpenge, at spare hvis nu det umulige skulle ske, og den løb først over målstregen.

V5-4 (5. løb)

Er tredje gang lykkens gang for 3 Go Fast Shadow? Den har startet to gange for Flemming Jensen. Første gang endte med en galop, da den var ude i en heftig spidskamp med Isotope D’Am, og det endte med galop for begge heste. Sidste start på Fyn endte den udvendigt på den førende Head Over Heels, og løb sig træt på dette. Med indvendigt startspor for 4 Highlight D gives den vindertippet. Highlight D har også været som forvandlet de sidste to starter, hvor den har sejret overlegnet på toptider. Møder selvfølgelig nu klart bedre heste end før, men det er et sikkert kryds på V5 bonen. 9 Hurricane K K vandt for kort tid siden en flot spidssejr på Fyn. Efterfølgende har den været ude i en meget omtalt derbyprøve, hvor Michael Lønborg svarede favoritten Howlingatthemoon op. Det blev også dens ”Waterloo”, men her tilbage i dens egen klasse må den ikke glemmes af V5 spillerne trods startsporet i anden række. 5 Palazzo og 6 Heston kan være sjove krydser på bonen, men begge heste vinder meget sjældent. 7 Humwee går fine løb for sin ejer Jimmy Møller Jensen, men i konkurrencen med de professionelle kuske kommer han vel til kort? Har heller ikke mødt heste som de tre favoritter i de tidligere starter.

V5-5 (6. løb)

Det kan selvfølgelig være noget af et sats at blanke 5 Generalen, som stiller til start med tre meget negative resultater i træk, hvor den har været væk med galop. Derfor skulle den en tur i prøveløb, hvor den blev godkendt på en 14,9 i snorene. Her ligner det at Generalen kører direkte til spids. Og er den fejlfri, så kan jeg slet ikke se den tabe dette løb. Det har været en del løbsuheld med i de galopper, og jeg ser ikke direkte Generalen som en ustabil hest. Det der også taler for en sejr til Generalen er, at den går markant ned i konkurrence i forhold til mange af dens tidligere starter på det seneste.  Derfor kommer der nok heller ikke det store tryk undervejs i løbet, som kan presse den ud i galop. 2 Fritjof S H er også helt sikkert en god hest, og den er selvfølgelig klar til at slå til, hvis favoritten kikser denne gang. Kan være hurtig fra start, men ikke på niveau med Generalen. Selvom kusken Nicklas Korfitsen mener den ikke er bedst på sprint, og den derfor skulle have fordel af dagens distance 2140 auto, så synes jeg faktisk at den har gået sine bedste løb på sprint. Har som bedst i år taget to andenpladser, og denne fredag ligner det en ny andenplads. Det kan hurtigt blive et løb med Generalen i spids, og med Fritjof S H i ryg på denne. Så det vil blive et løb låst taktisk.

 

V75

2 x V75

Med Svensk Trav Derby

I weekenden køres der to gange V75 på Jägersro, hvor det Svenske Trav Derby 2023 skal afgøres om søndagen. Spil med på begge Travtips.dk’s V75 andelsspil – begrænset antal andele – så skynd dig.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere