Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Forslag og analyse af Steffen Møllergård, tilrettelagt af Steen M. Nielsen, Travtips.dk.

Forslaget bliver holdt nede i pris. Men på mit andelsspil på Bet 25 vil der blive sandsynligvis blive tilføjet flere heste og spillet en større bon.

Du kan købe din andel til andelsspillet her.

V5 Analysen - Lunden

Spændende V5 indledning, hvor sejrshest skal tilbage på sporet

3 Huxi L C har indledt sin karriere så flot med fire sejre i otte starter. Flere af dem er taget på imponerende vis for klasse i topfart. Men der er kommet grus i den eller så velsmurte maskine for Huxi L C de sidste to starter. Dog synes jeg man skal bemærke det, at begge gange har været i snorestart, hvor den i sin forrige start på Åby galopperede kort efter starten. I sin sidste start galopperede den på den første langside uden den var presset på nogen måde. Jeg forventer at siden ejerne tager den lange tur fra Ålborg til København med Huxi L C, så er den helt sikkert klar til at leverer varen igen. Har stor fordel af autostart denne gang, og rammer den spidsen fra start, så bliver det hesten de andre skal slå i løbet. Er bestemt et emne som V5 blank. Med de sidste to resultater i bagagen for Huxi L C vælger jeg dog alligevel at double V5 kuponen med 6 Jackie O H S som er ny i regi Lillian Uglebjerg. Og da hun for tiden har topresultater med sine heste, og har haft det over en længere periode, så er det ikke en hest jeg tør, at gå udenom. Det er en hest, som har været hårdt spillet i Sverige, hvor den har taget to sejre i otte starter. Den har desværre galopper i sin resultatrække, og kommer til start efter en løbspause siden maj måned. Har set en del løbsklip med Jackie O H S, hvor den viser en uhyggelig god fart. Ikke mindst i sin forrige start på Mantorp den 24 april. Der galopperede den fra starten af, og satte en del meter til. Gik ud i tredje spor med mere end en omgang til mål. Blev der resten af løbet, og alligevel kunne den på de sidste meter gå forbi spidshesten Be Brighter Zon på de sidste meter af løbet. Er den fejlfri og har træneren den klar til denne opgave, så er den med på målfotoet. Jeg nøjes med de to heste på kuponen trods de har vist lidt usikkerhedsmomenter på det sidste. De spillere, som ønsker en bredere gardering af løbet skal først kigge på 8 Felix K, 9 Julia Doctor og 2 Palazzo. Jeg gemmer krydserne de sidste fire V5 afdelinger, men jeg er også rimelig tryg ved de to heste trods alt fra perfekte startspor. Men man skal som spiller være klar til at skifte spor, hvis der kommer lidt defensive meldinger på de to heste fra deres trænere.

Sejr til First Money Day?

Dette amatørløb gælder kvalifikation til Amatør Elite Cup på derbysøndagen. Her har træneren René Kjær fundet en rigtig god opgave til 8 First Money Day, og han sat en af landets bedste amatørkuske på i form af Iver Jessen. First Money Day går markant ned i konkurrence i forhold til, hvilke opgaver den tidligere er blevet budt i år. Så selvom om startsporet er dårligt, så synes jeg den løber med absolut topchance. Fra dette startspor ligner det den bliver bakket en smule fra start, og mon ikke kusken satser på at ramme tredje/fjedre par udvendigt. Derfra tåler den godt at gå de sidste 800 meter i tredje spor og runde feltet til sejr i dagens modstand. I sin sidste start var den på en svær opgave, hvor den skulle give 20 meters tillæg til Parameter. Det endte med en fin andenplads bag denne. Viste der en god sidste omgang, og viste alt vel med formen efter den var slettet en tiltænkt start på Fyn d. 30 juni, da den på dagen var halt. First Money Day traver ikke 100 procent rent, og er måske sin egen værste modstander. Bag favoritten virker løbet meget åbent, hvor først 4 Final Countdown, 5 Livi Noble og 6 Cato Mosebo springer i øjnene. Final Countdown ligner den sandsynlige spidshest i løbet. Den vandt to flotte spidssejre i maj måned. Bliver dog til tider en smule stum op imod målstregen. Var sandsynligvis syg i sin forrige start på Falster, og i dens sidste start var modstanden i løbet utrolig hård. Så man skal se bort fra dens to sidste starter. First Money Day bliver blank på V5 forslaget, men bliver nok suppleret med mindst en hest på mit andelsspil.

V5 finalen kræver den bredeste mulige gardering af løbet

Ni heste er samlet i denne V5 finale. Reelt har otte af dem en god vinderchance, og de er meget svære at skille af fra hinanden. Jeg finder plads til seks af disse heste. Kun 1 Eistee Bakkely virker fejlmeldt i dette løb, som gælder udtagelse til K.G.B´s Minne på den svenske derbysøndag. Der er to ledige pladser, som kæmper om deltagelse i finalen, hvor der er 150.000 svk. til vinderen. Så alle dagens deltagere er helt sikkert opsatte på en af de to første pladser i løbet. Tempoet og positionerne undervejs bliver i dette løb helt afgørende for indløbsrækken. Mit vindertip går til 7 Mulberry som denne fredag køres af H.H. Kristoffersen, som er kendt for at køre ultra offensive løb. Der kan ende både godt og skidt med flere startraketter i løbet som 2 Funny Boy, 4 Chap A P og 6 Evita. Og hvis spidskampen bliver for hård, så kan spidshesten blive trykket flad af den stærke 5 Gautut Gardenia, som ikke er bange for dødens spor den sidste omgang. Så hvis Mulberry skal vinde dette løb, så må Hans Henning Kristoffersen måske i løbsarkivet, og se hvordan Birger Jørgensen gjorde det i Mulberrys sidste start på Falster. Der fik den et perfekt løb i tredje/fjerde par udvendigt. Med 800 meter til mål angreb den i tredje spor, og forsvandt hurtigt væk fra feltet til en overlegen sejr. 2 Funny Boy er hurtig fra start, og kan måske holde spidsen, men kan virke en smule lad de sidste 100 meter af sine løb. 3 America Dream med Steffen Christiansen er vinder af mange amatørløb på Lunden. Den leverer ikke altid helt det man ved den indeholder. Men den løber gode tider, og med topkusk kan man ikke undvære den på sin V5 bon. 4 Chap A P er ikke længere den hest vi spillere har kendt fra de sidste mange sæsoner. Men den går altid gode løb på Lunden. Har det med til ”tænde til” igen, når man mindst venter det. 5 Gautut Gardenia vandt sin sidste start på ren styrke på én mudderbane trods et udvendigt løb på Zagor Roc. Sjuskede en del med travet ikke mindst i opløbet. Men det løste Magnus M. Nielsen på den bedste vis til en kort men rimelig sikker sejr. 6 Evita vandt sidst en flot sejr på Fyn. Afgørende blev at favoritten Eenymeenyminymoe galopperede fra start, og spidsvolten lagde alt for hårdt ud de første 1000 meter. Så med god trækhjælp i slutfasen vandt den en lidt overraskende sejr. Vinder dog ikke så ofte længere, og kusken Jonas Hansen har ikke samme klasse som de andre kuske i feltet. Så derfor bliver det et V5 kryds jeg sparer væk. Det kan virke en smule hårdt, men i et løb hvor hestene er så stærke stort set alle sammen, så er kuskens kvaliteter helt afgørende for indløbsrækkefølgen. 8 Farinelli Hastrup er havnet helt ude på vingen, og hvis den skal løbe med frem, så er det nødvendigt, at tempoet er ultra højt de første 1000 meter. Det lyder ikke usandsynligt i dette løb, så den er et tvunget kryds på ens V5 bon. 9 Gibson synes jeg ikke rigtigt byder sig nok til, og virker mest som en pladschance i dette løb. Derfor sparer jeg også dette V5 kryds væk.

V75

Dobbelt op på V75

Husk! At der til weekenden er dobbelt V75 omgang, og vi spiller et andelsspil til begge omgange. Lørdag står Rättvik for V75 omgangen, og søndag er det Dannero, der danne ramme om V75.