V5 Århus – 28/7-2023

V5 Tips

V5 Travtips til Jydsk Væddeløbsbane i Århus. Fredagens løb på Jydsk Væddeløbsbane byder på 3-års prøver til Jydsk 3-års GP for henholdsvis hopper og hingste/vallakker. 

Spil med på V5 andelsspillet via linket her:

 

V5 Spil

Fredagens V5 Forslag

Til Århus 28/7-2023

Fredagens V5 Forslag

V5-1: 1,3,5,8

V5-2: 2,6

V5-3: 3,7,8

V5-4: 2,4,5,6,8

V5-5: 5,9

Det viste forslag koster kr. 240,-

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Forslag og analyse af Steffen Møllergård, tilrettelagt af Steen M. Nielsen, Travtips.dk.

Fredagens løb på Jydsk Væddeløbsbane byder på 3-års prøver til Jydsk 3-års GP for henholdsvis hopper og hingste/vallakker. Normalt er det så en løbsdag, hvor man skal finde gangebonerne frem. Men heldigvis kan man sige det ser en smule mere åbent ud, og jeg har derfor lavet et V5 forslag til 240 kroner.

Ingen helt oplagte V5 blank på dagen. (V5-2/3 løb)

Normalt på sådan en løbsdag, så er der tit 2-3 oplagte blanke. Sådan synes jeg ikke det denne fredag, Dog kan det bedste bud på dagen være 2 Jamaica Gardenia. Den er væsentligt bedre end dens resultatrække de sidste par starter, som dog har givet to sejrer de sidste fire starter. Travet stemmer ikke altid for den venstre vej rundt, og vil derfor have stor fordel af det er Århus banen denne fredag. Er hurtig fra start, men jeg kan godt være i tvivl om hvor meget Jeppe Rask tør at satse fra start. Jeg vælger, at double V5 forslaget med 6 Ivana Nordic, som efterhånden har samlet sammen til en sejr efter tre andenpladser i træk. Ikke mindst i sin sidste start for Flemming Jensen i 3-års GC i Ålborg var den imponerende god. Efter et indvendigt løb, så leverede den flotte sidste 500 meter bag vinderen Just A Lady. Staldveninden 3 Jointhejoyride har før været brugt til at hjælpe Isabella C N. Noget af det samme kan også ske i dette løb, hvor den kan bruges til at presse Jamaica Gardenia, når starten går ind i første sving. Ellers giver det ikke mening i, at melde en hest med kun 5300 indtjent i sådan en prøve. Den ligner mest en triochance i dette løb sammen med 4 Ivory og 8 Illusion Epice som jeg synes slet ikke har vist nok i år. (endnu). Med de viste præstationer i år, så vil de to sidstnævnte nok mere køre efter at kvalificere sig til finalen end sejren.

Oprejsning til Joy Me? (V5-3/4 løb)

I finalen til 3-års Grand Circle blev 3 Joy Me kørt ned i starten af løbet og galopperede stort. Men den leverede en rigtig flot ophentning i løbet, og løb over målstregen som sjette i mål. Er der nogen som i denne start har fortjent lidt racingluck, så er det bestemt 3 Joy Me. Den møder dog stenhård modstand i Steen Juuls to heste 7 Jigger og 8 Jacques. Begge heste løber bestemt med absolut topchance i dette løb, trods de har lidt dårlige startspor.  Man skal nok ikke lægge det store i, at Steen Juul har valgt Jigger som sin køretur på dagen. Jigger er nok den hest som mest vanskelig at køre af de to, da den til tider kan falde en smule ud af stilen. Med programnummerne 3,7 og 8 på sin V5 bon, så bør man kunne komme sikkert videre til næste V5 afdeling.

Går V5 finalen til enten Svendsen eller Juul? (V5-5/6 løb)

Dagens mest spændende opgør i V5 spillet synes jeg så klart er V5 finalen, hvor 5 Just Hans og 9 Jefferson møder hinanden. Just Hans har fået det bedste startspor, som kan blive afgørende for hvem af de to som står med sejren efter løbet. Just Hans tog lidt overraskende for mig spidsen i finalen til 3-års GC i Ålborg. Bent Svendsen blev dog snydt af Flemming Jensen som kunne overtage spidsen med Jubii Vang efter 500 meter af løbet. Resten af løbet sad den en smule på mellemhånd i ryk på denne. Tabte nok løbet i denne situation, og Bent Svendsen udtalte efter løbet, at han sov en smule da Just Hans mistede spidsen. Selv forstår jeg ikke man ikke er opmærksom på det tidspunkt af løbet, da Flemming Jensen har lavet dette nummer 1000 vis af gange i det sekund tempoet bliver taget ud af løbet, når spidsen ser ud til at være afgjort. Men så er Bent Svendsen nok endnu mere opsat på revanche i dette løb. Jefferson var nok den hest, som imponerede allermest i prøverne til 3-års GC i Ålborg. Der vandt den efter spids på en flot på en 13,9 tid fuld vej. Men i selve finalen var den ikke som bedst, og løb over mål til en af de mindre præmier. Om den var syg på dagen eller den hårde prøve sad i stængerne på den ved jeg ikke. Men jeg ved, at Team Juul ikke havde meldt den her i dette løb, hvis de ikke forventede den var klar på denne her opgave. Men man skal som spiller følge op den op til løbsdagen. Nu får spillerne jo heldigvis god information på banens hjemmeside, hvor der indsamles kommentarer fra dagens trænere op til løbsdagen.

Glem ikke Lady L L på din V5 bon. (V5-4/5 løb)

Dagens femte løb er den eneste i V5 afdelingen, som ikke er en 3-års prøve. Det er måske også det mest åbne løb i V5 spillet. Tolv gode heste mødes over 2300 meter autostart. Heste som 2 Conair M, Gabriel Gross og Florican Rold bliver selvfølgelig favoritter i løbet ikke mindst pga. deres seneste præstationer. Men jeg synes også at Lady L L har leveret på top de sidste fire starter selvom den ikke har vundet, så har den været tæt på heste i mål som Borups Viking, Fox On The Run S, Ginger Peachy osv. i mål. Er en ret komplet hest, som kan gå fra de fleste positioner undervejs. Kan måske ramme ryggen på Conair M, og kommer hullet på bestilling i opløbet, så har den en meget giftig slutspeed de sidste meter af løbet. Hullet kommer næsten altid i Århus i opløbet. Ikke mindst over 2300 meter, og Rene Kjær er en mester til at køre den slags løb.  

Travtips Logo

Spil med på V75

Spil med på V75 til Hagmyren på lørdag. Kun 30 andele i alt til travtips.dk’s andelsspil. Spil med via link herunder:

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere