V86 Eskilstuna – 19/7-2023

V86 Tips

V86 Travtips til Eskilstuna

Spilstop kl.19:20

Vi vil prøve at ramme V86 endnu engang. Spil med via link herunder. Kun 75 kr. pr. andel.

V86

Dagens V86 Forslag

Til Eskilstuna - 19/7-2023

Dagens Lille V86 Forslag

V86-1:  2,6,11
V86-2:  4,10
V86-3:  2,3,12
V86-4:  2 Brother Bill
V86-5:  9 Fat Rabbit
V86-6:  4,7,10
V86-7:  2,3,4,5,6,7,8,9
V86-8:  4,6,7,10

1.728 Rækker x 0,25 kr = 432 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

V86 Gevinst

Værd at vide

Dagens V86 køres fra Sundbyholm – Eskilstuna banen. Bemærk! At det kun er den ene bane og ikke express omgang, og spilstop er allerede kl.19:20.

Omgangen holder høj klasse, og har god spilværdi. Husk at køb en andel til vores V86 spil herDer er endda Jackpot, så der er mange gode grunde til at spille med os her. Vi sætter vores spil op ca 30 minutter før spilstop, når vi kender budgettet og har fået de sidste staldnyheder ind.

I sidste uge ramte vi alle otte rigtige, og vi havde faktisk garderet flere af favoritterne, men de fleste kørte hjem. Havde et par af vores skræl gået igennem, så havde præmierne set het anderledes ud. Vores blanke var 2 Västerbo Ajax, der indfriede til 17% – Og her blankede vi den mod storfavoritten 4 Never Mind’em til 60% – hvortil mange andre spillere havde læst dette løb helt forkert (til vores fordel). Vi takker.

Dagens Blankbud

Vi vil endnu engang prøve lidt samme princip, og gå imod flere af favoritterne. Den eneste nuværende favorit vi sådan set holder som et godt blankbud er 2 Brother Bill (V86-4), som vi læser løbet, så går 4 Super Nice eller 7 Jaguar Dream i spidsen, men ingen af dem tror jeg vil køre der, og et rygløb på favoritten 2 Brother Bill er nok at foretrække. Vi tror 2 Brother Bill køres tidligt frem i spidsen, og burde da på en almindelig dag på jobbet holde hele vejen hjem. Stiger procenten for meget, da vil jeg nok gardere. Da er det i min bog hjemmehesten 3 Phoenix Photo man skal have med. Har set “tagget” ud, og fik ikke chancen senest, og har desuden gået et par korte løb på 1640m., og mon ikke den har fået lidt mere speed i kroppen, da den normalt er bedre på længre distancer. Giver Ulf Ohlsson hesten det rette rygløb, så kan den slå til. Står kun til 3%.

Tænk på at

2 Dubai Kronos (V86-7) elsker de lange distancer, og har vundet på flotteste vis med kræfter i behold. Hesten kan nok gå en 12-tid på distancen om det kræves. Men hesten mangler lidt speed, bliver løbet kørt hårdt og jævnt i en 12-fart også over opløbet, så tror jeg ikke at der er andre der slår Dubai Kronos i dette flotte besatte løb. Men går det mere roligt, og der bliver afsluttet i 9’er fart, så vinder Dubai Kronos ikke, da den netop endnu mangler denne speed i kroppen.

V75

2 x V75 Axevalla

Til weekenden køres der 2 x V75 omgange fra Axevalla. Vi kører et andelsspil til begge dage, dog med maks. 30 andele. Så skynd dig at køb din andel nu.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere