V5 Århus – 25/6-2023

V5 Tips

V5 Travtips til Århus

Spilstop søndag kl.13:30

Spil med på Møllergårds V5 kupon til V5 på søndag. Kun 50 kr. pr. andel.

V5 Spil

Søndagens V5 Forslag

Til Århus - 25/6-2023

Søndagens V5 Forslag

V5-1: 2,3,5,7

V5-2: 1,3,4,5,7,9,10,12

V5-3: 1,3,4,5,7,8,9,10,11,12

V5-4: 4 Eddie The Eagle

V5-5: 1,3

Det viste forslag koster kr. 640 kr.

 

Værd at vide

Forslag og analyse af Steffen Møllergård, tilrettelagt af Steen M. Nielsen, Travtips.dk.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne eller spil med på Møllergårds Lounge V5 spil via linket her.

Eddie The Eagle flyver lavt denne søndag. V5 Blank! (V5-4)

Selvom der er samlet 11 gode heste i dette løb, så er jeg ikke i tvivl om sejren tilfalder 4 Eddie The Eagle som med det samme sidder i spids så snart bilen slipper feltet fra start. 1800 meter løb i Århus har spidshesten i løbet en stor fordel for at kunne holde hele vejen hjem. Fra et godt startspor ser jeg ingen true den i kampen om spidsen. Viste alt vel med formen i sin sidste start i Ålborg, hvor den vandt på en 11.2 tid. Trods 08 fart de første 500 meter, og bedre end 10 fart de første 1000 meter, så havde den ikke problemer med at holde hjem til en sikker sejr. Eddie The Eagle møder selvfølgelig mange heste med sejre de sidste 5 starter. Men alligevel forventer jeg, at selv de hårdeste konkurrenter i løbet ligger lavt i deres sejrsforventninger inden løbet går. Derfor kan der hurtigt blive et taktisk spil i, at søge andenpladsen bag Eddie The Eagle.

Jydsk 4-års GP ligner en sejr til enten Jan Dahlgaard eller Birger Jørgensen. (V5-5)

Så er vi kommet til dagens hovedbegivenhed nemlig Jydsk 4-års GP. Ser man tilbage på de fire hingste prøver den 9 juni, så synes jeg der ikke kan være tvivl at 3 Hnokki Speed gik den klart bedste prøve af vinderne. Dog giver jeg alligevel vindertippet til 1 Howlingatthemoon, da jeg tænker den sidder i spids fra sit inderspor fra start, og derfra bliver den ikke nem at besejre. Men jeg vælger dog, at double forslaget med netop Hnokki Speed. Howlingatthemoon vandt sin prøve efter spids. Den gav dog ikke opvisning, som jeg havde forventet inden løbet. Man kunne godt se, at den manglede løbet i kroppen. Til denne start vil den selvfølgelig med løbet sidst være yderligere forbedret til denne start. Og som sagt forventer jeg den i spids fra start, og derfra bliver det hesten de andre skal besejre. Hnokki Speed vandt også som skrevet sin prøve, og den var anderledes skrap på dagen. Fik efter en rolig start et perfekt løb i andet par udvendigt. Birger Jørgensen ventede længe med sit angreb, men ind på opløbet gik den ud i tredje spor, og på få meter var den gået forbi, og sejren blev totalt overlegen med 5 længder uden der blev forlangt noget af den. Det ligner selvfølgelig, at den skal gøre det udvendigt fra, men det har Hnokki Speed også klassen til at gøre. De to sidste prøvevindere 2 Hound Dog E P og 4 Harboe gjorde det også flot i hver deres prøve. Hound Dog E P kunne overtage spidsen fra staldkammeraten Hugo Trøjborg efter 700-800 meter af løbet. Derfra kæmpede den flot. Til sidst i løbet kom Heavenly Stone tæt på, og der skulle forstørret målfoto til før man kunne udpege vinderen af løbet. Hound Dog E P har været kraftigt forbedret de sidste to starter, men jeg ser den nu mest som en triochance i dette løb. Harboe var for første gang fejlfri på JVB i sin sidste start. Så kunne den let vinde efter den overtog spidsen efter 800 meter af løbet. Prøven den vandt var måske også den letteste, men det skal ikke tage noget fra en flot sejr. Har styrken som sit bedste våben, og den står let de 2300 Århus meter to gange indenfor 16 dage. 9 Heavenly Stone har siden 2-års sæsonen manglet det afgørende løbsheld, men har tjent gode penge på at være fra anden til femte i mål efterfølgende. Er ikke så hurtig fra start, men kommer altid med en stærk afslutning de sidste 500 meter. Skal den vinde dette løb, så er den nok afhængig af overpace og at flere af de ovennævnte heste kører hårdt på hinanden undervejs. 10 Houdini Shadow og 11 Hernando er havnet lidt skidt til fra anden række. Men med lidt løbsheld undervejs kan de godt tage den sidste trioplads.

Tid til revanche for Hero Boom Bay. (V5-2).

9 Hero Boom Bay kvalificerede sig desværre ikke til Jydsk 4-års GP til stor ærgrelse for ejeren Torben Hovgaard efter løbet. Han mente ikke kusken Kasper K. Andersen havde givet den chancen ved at slippe spidsen til Howlingatthemoon på den første langside. Det blev helt taktisk forkert, da Howlingatthemoon ikke havde det nødvendige overskud i opløbet, så den kunne blive trukket med til en anden/tredjeplads og en finaleplads. Kasper K. Andersen har dog fået genvalg til denne start, så mon ikke ejeren også kunne se, at man kunne ikke forvente Howlingatthemoon så meget manglede løbet i kroppen. Men jeg forstår selvfølgelig skuffelsen lige efter løbet er kørt, når man havde håbet på finalen. Ejeren kunne dog fortælle, at den havde trænet stærkt op til prøven. Er en ret stærk type, og vil have fordel af distancen på 2360 meter auto. Derfor er jeg ikke så bange for, at anden række bag bilen er så negativt for den. Det kan ligne et løb i andet/tredje/fjerde par udvendigt undervejs. Så kan man godt forstille sig, at Kasper K søger op frem udvendigt med en omgang til mål. Det kan blive en ubehagelig overfrakke for spidshesten.

Dog synes jeg dette ”trøsteløb” er virkelig åbent, og jeg anbefaler den bredeste mulige gardering af løbet som ens budget tillader.

Åben affære i Preben Munchs Mindeløb, finale. (V5-3)

Noget det bedste, som er sket i Dansk Travsport de sidste mange år er indførelsen af Preben Munchs Mindeløb – uden tvivl. Det har betydet, at mange ældre hopper fra fem år gammel og op har fået forlænget deres løbssæsoner med flere år, da der nu for dem, er gode penge at løbe om. For Århus banen har det betydet, at man får samlet nogle af landets bedste hopper tre løbsdage om året med prøver, finaler og revanchen senere i juli måned. Det er en opgave, som alle heste i løbet har trænet målrettet hen imod, så derfor bliver der ikke sparet på nogle kræfter undervejs for nogle deltagere, og alt udstyr er maksimeret på dagen. Alt efter tempoet undervejs de første 1000 meter fra spidsvolten, så er der virkelig mange kuske i løbet, som må tro på en realistisk vinderchance. Vindertippet er jeg selv meget i tvivl om, men jeg tror mest på de tre Lillian Uglebjerg heste 3 Victoria L L, 7 Lady L L og 8 Got Swagger. Ikke mindst fordi de har hjemmebane på JVB De fire heste fra toptillæg 9 Gonnabe Shadow, 10 Golden C N, 11 Global Yankee og 12 Arm Bri, som har vundet løbet de sidste to år kan alle komme ind i legen i slutfasen. De er dog alle meget afhængig af tempoet de første 1000 meter, og hvad der er sparet oppe foran i feltet. Disse nævnte heste samt 4 Feluca Shadow og de to Bo Westergaard heste 5 Ginger Peachy og 1 Hillary Kyvsgård bliver mine heste på V5 bonen. De to sidstnævnte 2 Grande Love og 6 Getafe tror jeg ikke på kan vinde løbet. Så må man gøre op med sig selv, om man tør at se bort fra de 2 heste på sin kupon. Går det galt kan man som spiller huske det mange år efter!

Stayerløb uden stayerkonger. (V5-1)

I første V5 afdeling skal hestene ud i et stayerløb over 2880 meter snorestart. Der er ikke nogle af de normale stayerspecialister med i løbet, så derfor kan løbet være mere åbent end det ser ud til ved første kig. 5 Major Tallmadge startede ud som lyn og torden i dens første starter for Jeppe Juel. Resultatrækken er ikke så vild i de sidste fire starter. Men den har også mødt stenhård modstand i form af heste som blandt andet Eddie The Eagle, Honor og Arm Bri. Plus den var ude i et noget forkørt stayerløb på Copenhagen Cup søndagen i sin forrige start. Så ret beset går den ned i modstand skrevet med al respekt for ikke mindst 2 Gianttissimo og 3 Fox On The Run S. Kan Jeppe Juel gemme den i ryg frem til opløbet, så kan den speede forbi mange heste – måske alle? Fox On The Run S og 7 Haut Doctor er ikke særligt godt meldt i løbet på deres præmiesum. Plus Gianttissimo er alle dage i ugen et usikkert kort. Det kan virkelig åbne løbet op for Jeppe Juels hest.

V75

Spil med på søndagens V75

Der er byttet lidt om på dagene med GS75 om lørdagen og V75 om søndagen, men en flot travweekend er i vente. Du kan købe en V75 andel via linket herunder

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere