V5 Charlottenlund – 23/6-2023

V5 Tips

V5 Travtips til Lunden.

Spilstop kl.16:07

Køb din andel til V5 spillet til fredag. Kun 50 kr. pr. andel

V5 Spil

Fredagens V5 Forslag

Til Lunden 23/6-2023 - Af Steffen Møllergård

Fredagens V5 Forslag

V5-1: 3,5,7

V5-2: 1,2,3,4,5,6,7,8

V5-3: 7 Moni Talks

V5-4: 1,3,5

V5-5: 1,2,3,4,5,6,7,8

Det viste forslag koster kr. 576,-

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Forslag og analyse af Steffen Møllergård, tilrettelagt af Steen M. Nielsen, Travtips.dk.

 

Cadiz, der kommer ud i V5-5 vandt på flot vis på Jägersro tilbage i september sidste år. Kan måske endnu engang lukrere på højt tempo og spurte forbi alle til sidst. Se Møllergårds analyse herunder.

Dagens blanke kommer fra Marc Bæk Nielsen. (V5-3/7 Moni Talks)

Marc Bæk Nielsen kommer til Charlottenlund Travbane med tre heste, og de er alle tre absolutte topchancer i hver deres V5 løb. Så Marc Bæk Nielsen er bestemt nøglekusken i V5 spillet med Inter, Honor og mit helt klare blankbud i 7 Moni Talks. Den har tre starter bag sig med en tredjeplads bag Holger Danske og Gogo Gucci i sin debut efter en rolig start og et indvendigt løb. Ved sin anden start vandt den ganske let efter tidlig spids og fra den position bestemte den alt undervejs. Og ind på opløbet trak den væk fra feltet uden der blev forlangt noget af den. Sidste start på Fyn tog den med det samme spids, og førte løbet hele vejen rundt til endnu en stensikker sejr. Det jeg rigtigt godt kan lide er måden Marc Bæk fører Moni Talks frem på. Der går cirka en måned imellem hver start. Han forlanger intet af den undervejs, og lader den løbe på sit eget talent. Uden uheld bliver den en utrolig god hest i fremtiden, og det ligner den lever op til sin afstamning som vel ikke kan fås meget bedre i Danmark. Jeg er spændt på Marc Bæks taktik i dette løb. For man kan måske ”frygte” han vil køre et mere afventende rygløb med Moni Talks, for at lære den lidt mere løbsforståelse. Dette her er jo ikke sæsonens vigtigste løb, men på dens høje klasse skal den jo vinde sådan et løb næsten uanset løbet undervejs. Søger man en outsider i dette her løb, så skal man først kigge på 4 Hej Bork, som i den grad tog fusen på min V5 bon sidste fredag. Der tog den spids uden at spørge og sejren var aldrig i fare. Var som forvandlet i forhold til sin sidste start i Skive, hvor den mest endte tredje da mange heste galopperede i slutfasen af løbet. Med til historien om sejren sidst er også den, at det var en ekstremt svagt besat løb, hvor favoritterne også havde en øv-dag. Men den bliver selvfølgelig også spændende at følge i dette her løb. Men jeg ser den ikke være i nærheden af Moni Talks endnu. Derefter 10 Iron Cloc og 1 Gorgeous One. Sidstnævnte vandt en flot spidssejr på Fyn i sin sæsondebut i starten af april.

Spændende V5 indledning – Husk Ferrari Gardenia! (V5-1)

V5 spillet indledes med stayerløb over 2500 meter. Trods kun syv heste til start, så er der tre gode vinderchancer i løbet. 3 Hamish havde op til sin sidste start taget fire flotte sejre på Lunden, hvor den viste mere og mere i hver start. Derfor var der også høje forventninger til den i dens sidste start i Århus, hvor den var ude i en prøve til Jydsk 4-års GP. Århus banen var dog ikke til dens fordel, og den endte udvendigt på den førende Harboe. Derfor var det ikke så overraskende at kræfterne ebbede ud i opløbet. Kunne sandsynligvis have valgt at deltage i Jydsk 4-års Grand Prix Consolation, men man har valgt at deltage på Lunden i dag ligesom Hansi Gejs har det i løb 8. Vil sandsynligvis føre dette løb længe, og gives på den baggrund vindertippet. Første modbud bliver 5 Henri Cloc som dog ikke vundet i lang tid, men jeg synes dens resultatliste er noget misvisende. Forrige start på Fyn blev det helt forkert da Michael Lønborg valgte at svare Daniel Autriche op der kom i tredje spor. Sidste start var en GP prøve, hvor den galopperede direkte fra start. Får Rene Kjær kørt et godt løb med Henri Cloc og får udnyttet dens styrke på den lange distance så kommer den første sejr måske siden december 2021. En hest man ikke må glemme er bestemt 7 Ferrari Gardenia som der er lidt vind eller forsvind over. Sidste start skal man bare se bort fra, da den var ude i et stærk besat sprinterløb på Fyn. Var aldrig med i løbet undervejs og i opløbet sad den fast bag flere trætte heste. Vandt i Skive for fem starter siden et løb over 2550 meter auto. Det skete efter et roligt løb undervejs i fjerde par udvendigt. Derefter kom den i en stærk afslutning de sidste 500 meter, hvor den let gik forbi favoritten Gibson S H. Forrige start vandt den et amatørløb i Skive for Matias Jensen, hvor den gik nye flotte 500 meter til en let sejr. For tre starter siden galopperede den nok sejren væk i Ålborg, da den kom ind på opløbet. Kan blive glemt i V5 spillet. Det kan vise sig, at være en alvorlig fejl. 4 Gauguin var endelig fejlfri i sin sidste start. Men den har tit haft problemer med travet, når farten bliver sat op i slutfasen. Sidste start blev det dog lidt forkert med tredje spor de første 500 meter af løbet. Derefter skiftevis udvendigt og i ryg på den førende Highfive E M. Der var ikke meget sparet på den da den løb over mål som femte. Er bedre end det den har vist i 27 starter. Men som kun har givet en sejr. Og jeg tror ikke på en ny denne fredag.

Sprinterløb med tre vinderheste på kuponen. (V5-4)

Femte løb er et sprinterløb, hvor tre heste skiller sig markant ud i forhold til konkurrenterne. Vindertippet gives til 3 Cash Heavy, som nu er tilbage i dens normale konkurrence igen. Har gjort det flot på Lunden, og i et V75 løb på Jägersro på det seneste. Men i dens sidste start blev buen for alvor spændt, da den var med i SUMMER MEETING OSLO på Bjarke banen, da de havde deres store Oslo GP-dag. Fra et dårligt startspor otte, blev den bakket ned som sidste hest i feltet. I afslutningen gik det virkeligt stærkt med bedre end 10 fart, så feltet forsvandt væk fra Cash Heavy. Men glem bare den start, da den ikke er relevant for konkurrencen i dette løb. 5 Inca Mearas er hesten, som er født i spids i dette løb. Og i den position vokser den jo bekendt mange klasser i spids. Forrige start kunne den let slå heste som Cuba, Beyonce Broline og Frank jr. Bounce efter spids hele vejen rundt. Sidste start på Fyn kunne den akkurat ikke svare spidsen op for den indvendige Leandro Boko, hvor de første 500 meter gik i 09 fart. Resten af løbet sad den i dødens position, hvor den ikke går en meter fra. Steen Juul forlangte heller ikke det store af den i slutfasen, og endte langt efter de forreste heste i mål. Spids og så er den med på målfotoet. 1 First Money Day har hverken fordel af inderspor og sprint. Men har den en plus-dag, så er der en bestemt en god sejrschance i løb. Traver ikke altid godt i svingene, og virker måske som ret behandlingskrævende type en hest. Derfor er den også lidt uens i sine præstationer. Men den kan gå rigtigt gode sidste 1000 meter, og hvis den er som bedst, så runder den mange heste i opløbet. Gik en 13 tid på Falster forrige start uden at være som bedst. Sidste start i Århus var den igen tredje. Fik et løb i ryg på den Etienne Cross. Fik lidt trafikproblemer i opløbet, da Etienne Cross stoppede helt op. Men fandt et microhul og kunne dykke indvendigt frem til en fin trioplacering.

Spændende outsider i Illustrious One! (V5-2)

Den så jeg opvarmningen på sidste fredag på FVB. Den så virkelig hellækker ud for Christian Clausen. Skrev faktisk til flere travvenner, at det var en hest man som skulle overveje i vinderspillet til et fint vinderodds omkring 4 gange pengene. Nu vandt den ikke, men jeg synes nu alligevel den gik et fint løb på andenplads. Tog spidsen på den første langside. Fik den senere vinder af løbet Hit It For Real op udvendigt for sig. Forsøgte at stikke ind på opløbet, men vinderen var for stærk. Men det jeg godt kunne lide var at den aldrig ville give sig i opløbet, og var kun slået med en halv længde. Startsporet er perfekt til et nyt spidsløb. Og får den stjålet den første omgang i et rimeligt tempo, så ligner det at den er klar til en sidste omgang i et lavt tempo for klassen. Løbet er dog meget åbent på papiret, og selvom om Inter skiller sig markant ud på sine to tidligere starter, så kan det godt give mening at lukke denne afd.

Husk Cadiz i V5 finalen. (V5-5)

7 Cadiz gjorde sin sæsondebut i starten af juni måned efter en længere løbspause for Mads Henriksen. Den fik bare et roligt løb undervejs i tredje par indvendigt i et lille felt med kun seks heste. Vil helt sikkert være gået frem med det løb i kroppen. Klassen er høj på Cadiz. Så derfor kan den godt trænge sig på V5 bonen selvom heste som ikke mindst 1 Honor, 2 Mulberry og 5 Ea selvfølgelig ikke er så lette at slå. Men kører favoritterne på hinanden, så kan Cadiz godt dukke op i slutfasen af løbet.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere