V5 Odense – 16/6-2023

V5 Tips

V5 Travtips til Fyens Væddeløbsbane (Odense).

V5 Spilstop fredag kl.16:07

Møllergård´s Lounge er inde i en vild stime på sit andelsspil. Køb din andel til V5 spillet til fredag. Kun 50 kr. pr. andel – skynd dig, der er kun få andele.

V5 Spil

Fredagens V5 Forslag

Til Odense - 16/6-2023 - Af Steffen Møllergård

Fredagens V5 Forslag

V5-1: 1,3,4,8

V5-2: 1,2,6,8,10

V5-3: 1,2,5

V5-4: 1,2,5

V5-5: 1,2,4,5,6,7,12

Det viste forslag koster kr. 1.260,-

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Forslag og analyse af Steffen Møllergård, tilrettelagt af Steen M. Nielsen, Travtips.dk.
Svær omgang = Høj udbetaling

V5 spillet fredag på Fyens Væddeløbsbane ser på papiret meget svært ud. Derfor ligner det også en topgevinst i spillet – heldigvis man sige efter en periode med lave udbetalinger i V-spil med fortrinsvis deltagelse af professionelle kuske.

Spil med på V5 andelsspillet via linket her.

Den burde vinde på klassen – Men hvor er formen på 3 Etienne Cross? (V5-1)

3 Etienne Cross har startet to gange i år efter en meget lang løbspause på næsten 10 mdr. Der er den blevet budt 2 meget hårde opgaver. På Copenhagen Cup dagen tog den spids for Victor Rosleff, men slap hurtigt til Houdini Shadow. Var tidligt træt på den sidste langside, og måtte nøjes med en af de sidste præmier i løbet. I sin sidste start i Århus med Mads Hviid i sulkyen var den ude i et nyt stærkt besat felt. Tog med det samme spidsen fra start. Fik hårdt tryk af den tyske hest Rheingold, og midt på opløbet slap kræfterne op. Nu har den så to løb i kroppen, og modstanden denne fredag er noget helt andet end ved sæsonens to første starter. Har indvendigt spor fra en anden spidsraket i løbet 4 Iura, og får han svaret den tyske gæst op, så kan det være vinderen af løbet. Men formen er selvfølgelig et spørgsmålstegn med de sidste to starter på nethinden, men bør vel kunne klare dagens modstand? Håber Bet 25 Live har nyt fra træneren om denne på dagen. En anden hest i løbet, som er klart bedre end dens resultatliste er 8 Decini Langborg. Startsporet er meget dårligt helt ude på vingen og sprint. Men ret beset går den markant ned i konkurrence end den har mødt i dens seneste starter. Team Mønster er også ret optimistiske i deres forventninger til dens præstation inden starten går på deres Facebook side.

Bred gardering i V5 finalen

I V5 finalen er der samlet en del heste som har vundet løb indenfor deres sidste fem starter. I dette sprinterløb bliver der med garanti kørt med fuld fart fra start, hvor ikke mindst 2 Inca Mearas, 5 Gismo og 7 Marilyn alle kan flække vind fra start. Disse heste har alle fordel af spids og sprint. Kører de livet af hinanden åbner det løbet op for ikke mindst 1 Leandro Boko, 4 Geo og 6 Ferrari Gardenia. Så jeg forventer tempoet de første 500 meter og 1000 meter bliver helt afgørende for indløbsrækkefølgen i dette løb. Hestene virker meget lige på klassen. Leandro Boko vil nok på ”Flemming Jensen effekten” blive favorit i løbet. Den har dog også gjort det flot i dens to starter i hans træning, så det er naturligt nok. Men i dette sprinterløb, så er det spændende i hvilken position den sidder i undervejs. Fra bagspor bliver 12 Gabriel Cross nok glemt af mange spillere. Der skal også held til fra denne startposition, men med overpace de første 1000 meter af løbet, så kan den godt komme ind i legen i opløbet. Vandt let sin sidste start efter spids. Måtte dog åbne de første 500 meter af løbet i 09 fart før den havde fået svaret Golden Stone op. Men fik held til at dæmpe tempoet undervejs, så derfor havde den heller ikke problemer med at trække væk i opløbet til en sikker sejr.

Normalt starter man med første V5 afdeling, når man sammensætter sin V5 bon. Det betyder tit, at man ikke har råd til så mange krydser de sidste afdelinger. Her skal man nok gøre det modsatte, da det her ligner et løb med fuld damp hele vejen rundt. Så det kan meget vel være den kusk, som får kørt det mest optimale løb, som vinder dette løb.

2 spændende outsidere i V5 spillet

Løb 4/V5-3

I dette her løb synes jeg der er en meget fartfyldt outsider i 5 Gogo Gucci. Den har startet tæt siden dens debut i februar måned med otte starter. Har mest startet for sin ejer Niels D. Kristensen, men den har også haft forskellige professionelle kuske i sulkyen. I sin anden start afsluttede den for ejeren stærkt i opløbet som en meget fin anden bag Holger Danske, men foran heste som Moni Talks og M T Top Notch. I sin sidste start med Christian Lindhardt som kusk løb den en flot 16,6 tid i snorene. Dog var det i medløb til spidshesten In My Way Damgård, som vandt på en 15.7 tid. Men den gik rigtig gode sidste 600 meter efter et løb undervejs i tredje par indvendigt. Det kræver også en del af en hest i næstlaveste klasse, at løbe en jævn 17 fart i snorene hele vejen frem til opløbet, og så have kræfter til en god afslutning også. Køres denne fredag af Morten Friis, som må tro en del på sin køretur inden start. Er nok ikke spidsaktuel i dette løb. Men får den et godt rygløb frem til opløbet, så kan den speede forbi mange – måske alle?

Løb 5/V5-4

I femte løb vil manges opmærksomhed måske ikke mindst rette sig imod 2 Generalen, som vandt en imponerende sejr på sidste start på Copenhagen Cup dagen og fine 76.000 kroner for sejren. Det gør, at
Generalen nu er kommet op i en anden klasse. Og dertil har den været slettet i finaleløbet på Solvalla om lørdagen den havde kvalificeret sig til via sejren på CC-dagen pga. den havde hoste. Man skal selvfølgelig som spiller høre Flemming Jensen op til løbet om dens aktuelle form. Det jeg ikke kan lide ved Generalen som blankbud i dette løb er, at udover de 189.000 den hurtigt har tjent i sæsonens syv starter, så er den også skidt meldt i dette løb på sin præmiesum. Mange sejre og nederlag i travløb starter allerede ved skrivebordet, når man melder hesten til start. Det skal man som spiller tage med i sine betragtninger.

Søger man en outsider i dette her løb, så skal man først kigge på 1 Quandor som sidst også startede på CC dagen. Der var den ikke meget spillet fra startspor ni. Fik undervejs et løb i tredje par indvendigt. Hang på en træt konkurrent på den sidste langside. Kom fri og ud i andet spor, og på en god afslutning kunne den tage meter ind på de første heste i mål Brady/Steffan Persson og Keystone Cash/Bo Westergaard. Sådanne heste er der ikke med i dette løb, og undgår Ronald de Beer at sidde fast indvendigt, så er den ikke dårligere end de normale danske modstandere. I det hele taget har Ronald de Beer de sidste par måneder gjort det flot i sine danske starter med sine heste han tager med op til Danmark.

Travtips Logo

Spil med på V75

Spil med os i jagten på millioner på ugens V75. Husk! Der er  JACKPOT! Så husk at køb en andel, mens der er nogle tilbage.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere