V86 Xpress – Solvalla & Åby

V86 Tips

V86 Travtips til Solvalla & Åby

Spilstop kl.20:30

Spil med os i jagten på V86 millionerne – Kun 75 kr. pr. andel.

V86

Dagens V86 Forslag

Til Solvalla & Åby - 16/5-2023

Dagens V86 Forslag

V86-1:  1,5,6,7,8,11
V86-2:  1,2,3,4,7,9,10,11,12
V86-3:  Alle (10)
V86-4:  4 Capitano
V86-5:  1,2,3,7,8,9,10,11
V86-6:  5 Feaza Zet
V86-7:  4,10,11
V86-8:  7 Balotelli Face

12960 Rækker x 0,25 kr = 3.240 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.86

Værd at vide

Dagens V86 omgang deles imellem Solvalla og Åby. Der er fine løb, og der er bl.a. finaler i Solvalla serien. Husk på, at der på Åby er dobbelt Open-Strech til rådighed over opløbet.

Der er desuden kæmpe Jackpot til denne omgang – hele 9,2 mio. kr. (Danske kr.) ekstra i 8-puljen.

Vi spiller et V86 andelsspil med udgangspunkt i vores forslag og analyse herunder. Vær dog opmærksom på at denne godt kan ændre sig, da vi har lavet denne analyse tirsdag formiddag. Ligesom hvor mange andele der bliver solgt.

Du kan spille med via Bet25 link herunder:

Kort V86 gennemgang

V86-1 2140m auto – Åby

5 Organzza lige nu er streget til 69% i indledningen, hvilket er for meget, og det er bestemt en hest vi vil gardere. Kan sagten sidde i spidsen her, og derfra er det selvsagt hesten at slå. Men modstanden er altså også blevet et par hakker bedre denne gang. Vi tager derfor Flemming Jensen’s duo med som er 1 Beyonce Broline, der om muligt kan sidde i vinderhullet og 6 Golden Rain som Stefan Persson har fået til opgave at kuske, samt 7 Diva Ravina, 8 Dubbio Amletico og 11 Breidabliks Bombay.

V86-2 2140m auto – Solvalla

Førstehest bliver helt klart 11 Mellby Imperial, og den kan endda være et blank bud. Men vi garderer dog, da det altid kræves lidt tur fra bagsporet, og der er gode heste imod. At 1 Global Dash lige nu står som storfavorit forstår jeg ikke, da modstanden virkelig er skærpet her. Godt nok har den okay chance for at holde spids, men den bliver stadig nødt til at gå en tak op i præstationen for at vinde her. Vi streger på, og håber på et skræld!

V86-3 2640m volt – Åby

1 Longone River kan lede dette rundt om, men hesten har ikke rigtig vist sig på sit bedste i løbene, selvom træner Christoffer Eriksson fortæller at hesten er en demon på træningsbanen. Nu må den snart vise det på ovalen også. Vi garderer derfor med flere heste, og her fremhæver vi bl.a. 3 Exposivelove A.F., der kun er streget til 3%. Hesten er hurtig fra start og kan initielt tage spidsen og herefter overlade den til 1 Longgone River, og kan dermed få det perfekte løb, med open-strech til rådighed, da hesten har en god spurt at tilgå. 

V86-4 2140m auto – Solvalla

Ja, vi mangler efterhånden et blankbud, og det kommer her. 4 Capitano gjorde debut på svensk mark senest i flot stil. Her mødte den bl.a. 2 Redzone, som initielt tog spidsen – hvorefter 4 Capitano overtog teten og til sidst bare forsvandt over opløbet og vandt i flot stil med 15-20m. Tror bestemt på et lignende oplæg her, og nu når værste konkurrent har trukket bagsporet (9 Roberts Son B.B.) ligesom den startede allerede for syv dage siden, og løbet kan sagtens sidde lidt i kroppen. Så derfor tror vi på tidlig spids og slut for favoritten Capitano.

V86-5 2140m auto – Åby

En noget mere åben femte afdeling, hvor vi knebent sætter 3 Lindstedt Boko først. Hesten vandt direkte i dens debut for Marc Elias, og har tiodligere gjort det godt i Tyskland. Man siger fra stalden, at man tror de tættere starter ikke var noget plus, og forventer dermed en bedre præstation i dag. Vi garderer bredt.

V86-6 2140m volt – Solvalla

I sjette afdeling finder vi endnu en blank, nemlig 5 Feaza Zet, der er en meget lovende femårig hoppe, der senest fik overstået sæsondebuten på flot vis på en god 11-tid over mellemdistance, og var to’er til en italiensk perle. Med et løb i kroppen burde formen være tæt på top. Dette er en hest der til enhver tid vil kunne matche tillægshestene, og selvom spor fem i volten ikke er det bedste, så er den travsikker og vi ser ekvipagen overtage spidsen tidligt, og derfra burde det være topchance for Örjan Khilström og Faeza Zet.

V86-7 2140m auto – Åby

Syvende afdeling er en Spårtrappa (Amerikanerløb), og det er en lidt åben spidstrid, men vi tror dog at 4 Manual Flight burde kunne sidde i spids, og derfra vil det være hesten med bedst mulighed. Der kan godt komme et opskruet tempo, da der er flere starthurtige heste (2,3,4,6,7,8), da kan der måske blive godt tempo, og 10 Wish Me Magic har et par hurtige startrygge, og burde dermed kunne komme fint igennem og ville have gavn af hårdt tempo undervejs, selvom formen nok ikke er på top endnu efter en lille pause. Helt glemt er 11 Billy Idol Jet (kun 1% på nuværende), ja sporet er bestemt ikke det bedste – men hesten her meget bedre form end resultatrækken – dette kan være “million draget”. 

V86-8 2140m auto – Solvalla

2 Run N’Cola virker til at have taget et stort sridt til i sin udvikling henover vinteren og har vundet sine to løb i sæsonen på bedste maner. Sporet er perfekt til at Magnus A. Djuse kan vælge sin taktik, da hesten også er starthurtig, da kan spidsen måske være en mulighed, dette skyldes, at 1 Noxx Vrijthout (der nok er spidshesten) godt kunne finde på at overlade spidsen, da denne nok er bedst med et rygløb, men vil denne køre i spidsen, da kan Run N’Cola godt ende i dødens, er der tror jeg ikke den vinder. Men jeg vil gerne fremhæve en helt tredje, som jeg på nuværende ser som bedst, nemlig 7 Balotelli Face – hvis den bare tilnærmelsesvis gør en indsats som senest. Her gik den nemlig i dødens hele vejen på Load Master og pillede denne ned fra spids på en blank 12-tid, wow en indsats. Hvis bare Claes Sjöstrom kommer ned i et fint slagspor og ikke bakkes herfra, men køres nærmere offensivt, så burde chancen være god. Jeg vil dog lige tjekke op på træner kommentarer inden spilstart, da det nu er tættere starter og hvordan  Claes Sjöström ser på løbet.

Spil med på V86

I sidste uge blev det endnu engang til otte rigtige på V86. Og vi prøver igen til denne onsdag. Kun 75 kr. pr. andel – spil med via Bet25 link herunder:

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere