V5 Charlottenlund 7/5-2023

V5 Tips

V5 Travtips til Lunden.

Spilstop kl.13:05

Spil med os i jagten på V5 gevinsten via link herunder.

V5 Spil

V5 Forslag & Analyse

Til Lunden 6/5-2023 - Tips leveret af Steffen Møllergård

V5 Forslag

V5-1: 1,4,5,7

V5-2: 4,6

V5-3: 1,2,3,5,8

V5-4: 1,2,6

V5-5 6,7,8,9

Det viste forslag koster kr. 480-

V5 Forslag (gangebon)

V5-1: 1,4

V5-2: 4,6

V5-3: 2,3

V5-4: 1,2,6

V5-5 6,7

Gangebon forslag (48 kr.)

De viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Værd at vide

Da der i den seneste periode har været mange favoritsejre på Lunden laver jeg denne løbsdag to V5 forslag. En stor bon og en gangebon. Så kan man selv følge det, som man selv tror mest på. Spiller man med på andelsspillet vil jeg spille begge forslag med ret til ændringer for udgåede heste m.m.

Du kan spille med i andelsspillet her.

Her ses 7 Impressive Hancock (V5-5), da den vandt på Jägersro i sin seneste start. Hesten er ubesejret i alle sine tre starter.

V5 Analysen - Lunden 7/5-2023

V5-1:  V5-spillet indledes med et løb for den lave klasse. Feltets klart bedste hest er uden tvivl 4 Iowa, som har en uhyggelig fart. Men den er også svær at køre fejlfri som den har vist de to første starter. Den vandt let sin debut på 15,7 trods et stort terræntab på den første langside, men den kom på imponerende vis tilbage i løbet til sejr. I sin sidste start på Fyn galopperede den efter 700-800 meter, og kom derefter aldrig ind i løbet igen. Derfor er den selvfølgelig ikke noget sikkert kort for spillerne i dette løb med galopper to starter i træk. Man kan også undre sig, at ejer og træneren Søren Kolberg selv vælger at køre den og ikke får en professionel kusk i sulkyen. Derfor finder jeg også plads til yderligere tre heste på mit forslag. 1 Jack vandt sin debut efter spids hele vejen rundt. Fik lov til at bestemme tempoet med 21 fart de første 1000 meter, og derfor havde den ikke nogen problemer med sejre sikkert foran storfavoritten Amilliondreams og Preben Sövik. Fra et perfekt startspor 1 kan den føre løbet længe eller få et godt rygløb på en evt fejlfri Iowa. Birger Jørgensen er en mester til at netop vinde løb i den lave klasse med en perfekt pace bedømmelse i spids undervejs. 5 Highway Vincent gør her sin sæsondebut for Ken Ecce. Den tog nogle trioplaceringer i fjor, men imponerede ikke det store alligevel. Dog virker den alligevel bedst af resten af feltet, og kommer med på kuponen som et sikkerhedskryds. Jeg er ikke så bange for det er sæsondebut. Jeg ved som tidligere hesteejer hos Ken Ecce, at han ikke starter nogen hest som ikke er helt klar første gang ude. Det ser man også som spiller år efter år holder stik. Sidste hest på V5 forslaget bliver 7 Staro Quentin fra 20 meters tillæg. Den var rigtig god sidste gang, hvor den var anden bag Isidor Lomig. Gik også en godkendt sæsondebut i starten af marts måned. Er den stabile hest i dette felt, og det kommer man langt på her. På de viste præstationer er Staro Quentin en bedre hest end Highway Vincent. Men de 20 meters tillæg gjorde udslaget i, at den er seedet under Ken Ecces hest. Resten af feltet tror jeg ikke på som en vinderchance overhovedet. Måske kun højest små triochancer. Vælger man alle fire heste på sit forslag, så er det meget tæt på en helgardering. Gangespillerne nøjes med Jack og Iowa.

V5-2: Et lille felt med kun seks heste til start. Vindertippet gives klart til 4 Funny Boy og Ken Ecce. Den har netop overstået sin sæsondebut på Jægersro, hvor den var tredje bag Il Forte og American Dream. Kom perfekt igennem række bag bilen, og endte i ryg på IL Forte. Viste en god afslutning i opløbet, og den går helt sikkert endnu en spændende sæson i møde i år.  Funny Boy kan være et meget seriøst emne som V5 blank denne søndag. Men jeg vælger nu alligevel at double forslaget med 6 Denimcowboy. Knud Mønster har i dag denne her opgave med Denimcowboy, og en gæstetur for Anders F. Jensen i første løb. Han tager ikke den lange og dyre til København uden man tror på en vis chance med sin hest. Den vinder ikke mange løb længere, men omvendt løber den også i en meget hårdere konkurrence hjemme i Jylland end den gør denne søndag. Det er bare at gå ind på travinfo.dk og se dens sidste mange modstandere ved sæsonens fem starter. Den kan åbne lynhurtigt fra start, og kan være en sandsynlig spidshest i løbet. Men den er faktisk mindst lige så god fra ryg. 1 Cash Wave, 3 Fonseca, 5 Chef M M og 2 Urgent Face kan jeg godt lide som typer alle sammen. Men de viser alle pt. ikke den rette vindermentalitet. Den havde de ellers alle sammen i tidligere sæsoner. Men de er kommet op i en klasse, hvor de ikke helt kan være med længere. Cash Wave med Jens Simoni har jeg ellers være efter i en længere periode. Men den har ikke vist det man ved den burde kunne. I sin sidste start på Jægersro endte den nede som sidste hest i feltet, efter en lidt kikset start ude i tredje spor. Forsøgte angreb med på den bagerste langside, men den holdt kun farten de sidste 500 meter. Omvendt ved man også at Jens Simonis heste kan sidde der lige pludseligt, og overraske spillerne. Men den er rigtigt hårdt inde i dette her løb på sin præmiesum, og møder langt bedre heste end normalt. Jeg står derfor over den på mit forslag denne gang, og satser på at det er nok med Funny Boy og Denimboy.

V5-3: Lundens Amatørmesterskab er måske det mest åbne i dagens V5 spil. Favoritten bliver helt sikkert 3 Hotspurs har gået to topløb i dette her år uden at sejre. I sin sæsondebut var den anden bag Go To Win The Game som på det tidspunkt havde tjent langt mere end Hotspurs. I sin sidste start fik den stenhårdt pres af Cassius Crown de sidste 1500 meter af løbet. De kørte som om det var en stor pokal i vindercirklen til vinderen. Trods det hårde tryk blev den først slået i sidste skridt af rygkørte Livi Noble. Rammer den fronten på ny er det hesten, som de andre skal slå. Værste konkurrent bliver også fra spidsvolten i 2 Hakuna Matata, som gør sin sæsondebut for Jan Kramer. Kan her få det helt perfekte rygløb på favoritten. Så kommer hullet i opløbet på bestilling så bliver den farlig. Tidsmæssigt løb den ret flotte tider i fjor. Er den klar direkte, så er den bestemt et kryds værd på V5 bonen. Der er en del ”halve chancer” i løbet, hvis de to favoritter har en minusdag og skuffer. Jeg tager tre af dem på min kupon. Man kan måske tale for flere. 1 Elaine har en rigtig dygtig kusk i Iver Jessen i sulkyen. Var midt i marts rigtig god som anden bag Farinelli Hastrup på Fyn. Har i flere starter mødt rigtig god modstand, og derfor møder den lidt billigere konkurrence her end tidligere. 5 Cato Mosebo ved man aldrig, hvordan den er på dagen eller for den sags skyld kusken. Men den kan sagtens løbe med helt frem her. Ikke mindst, hvis den kan sidde på hug frem til opløbet, så kan den runde mange. Har startet to gange i år. Første gang slog den Emiren K på målstregen. Sidste start skulle den give 20 meters tillæg til Dekadent K og Gurli. På en god afslutning var den ikke langt fra de to på tredjepladsen. Sidste hest på kuponen bliver 8 Deep Purple. Den er helt ny i Stinne Svanhedes træning. Men løb alligevel en 13 tid i sin sidste start for Søren Johansson i sin sidste start i det regi. Så formen er sandsynligvis stadigvæk god. Har den fået nyt mod på livet som væddeløber i sit nye træningsregi, så er den på klassen godt inde i dette her løb. Kan runde mange de sidste 500 meter med et godt rygløb. Jeg kan godt lide både 12 Captain Coke og 11 Bellissa Gry som typer. Men de er pt. ikke i den bedste form, og 40 meters tillæg til gode heste virker umuligt. Jeg kan rigtigt godt lide Mathias Jensen som kusk. Men han kører jo en decideret ”nægter” i 9 S A Photo. Der skal han nok bruge en tryllestav fremfor en pisk, hvis den skal ende i trioen.

V5-4: Et løb for klassen under 850.000 kroner med kun seks heste. Den klasse er dog altid svær for spillerne, da positionerne undervejs betyder alt for indløbsrækkefølgen. Jeg fik råd til tre heste på min kupon. Vindertippet gives til 2 Cash Walley den har været god den sidste periode. For tre starter siden vandt den en flot spidssejr på Fyn på 12,5 efter toptempo hele vejen rundt. Starten efter på Lunden var den anden bag Cody S efter denne fik hullet perfekt ind på opløbet, og Cash Walley fuldt godkendt ikke kunne svare. I sin sidste start på Jægersro kørte Jens Simoni alt for stærkt fra start i spidsen, da det var 2140 meter auto til at den kunne holde hjem. Fik hårdt pres sidste sving rundt, og stoppede helt op i opløbet. Det lignede bare, at kusken kunne se hesten var slået, og der var ingen grund til at forlange noget af den for en mindre præmie. Er den på toppen igen, og sidder i spidsen fra start, så bliver den ikke nem at slå. Men da det er 2000 meter, så kan kusken ikke give den bundgas fra start for så holder den sandsynligvis ikke hjem. 6 Frodo Cash havde jeg vindertippet i sin sidste start. Den vandt også, men ind på opløbet var den flere længder efter de forreste heste. Men Frodo Cash viste endnu engang sammen med Steen Juul en utrolig vindermentalitet, og på de sidste meter af løbet kunne den akkurat gå forbi til sejr foran Forever Ice. Hvis Frodo Cash skal vinde løbet, så skal den sandsynligvis gå den sidste omgang udvendigt på spidshesten. Det er den også stærk nok til, men det er også svært at levere en toppræstation uge efter uge i den her klasse. Derfor kan man som spiller godt frygte lidt, at Steen Juul måske ikke forlanger alt af Frodo Cash denne her start. Men den er selvfølgelig et stensikkert kryds på bonen. 1 Chap A P kender alle klassen på. Her i dette løb er spørgsmålet om det er de, eller Cash Valley som sidder i spidsen kort efter start. Vokser mange klasser i den position. Dog har den ikke helt været som bedst i sæsonens løb, hvis man ser bort fra starten i februar måned, hvor den var anden bag Coventry Hall på sprint og løb en 12,3 tid. Jeg spiller dog ikke en bon uden Chap A P på Lunden, hvor den altid går sine bedste løb. 3 Felix har været talt op de sidste mange starter, men synes ikke den har leveret det store, og jeg ser bort fra den denne søndag. 4 Alpha Peak og 5 Inertial har ikke vist form, som gør dem aktuelle i dette her løb for vinderspillerne, men selvfølgelig en lille triochance i et lille felt.

V5-5: V5 finalen kan virke lige til med et vindertip i 7 Impressive Hancock. Den er ubesejret i alle sine tre starter. De to første starter var stilen dog ikke som bedst, men kunne alligevel sejre ret sikkert i de to løb på sin høje klasse. I sin sidste start på Jægersro, hvor Thomas Uhrberg var kusk på dagen var stilen meget bedre. Den tog spidsen, og som en kejser der fremme forrest i feltet var der aldrig nogen tvivl om sejren. Mange vil nok blanke den i V5 spillet. Jeg vælger dog, at double forslaget med 6 High Class Photo. Det virker jo helt forkert at broren til Eros Zola kun står med 63.000 kroner på kontoen. Den har hoppet alt for mange penge væk. Den gjorde sin sæsondebut på Lunden sidste start. Fik et fint løb i tredje par udvendigt. Angreb i tredje spor rundt sidste sving. Men kort efter galopperede Herbie, og det var som om at High Class Photo galopperede i sympati med Herbie. Det var nok andenpladsen bag Hans Reerstrup, som røg på den konto. Det er vind eller forsvind med den, men omvendt ved man også er den fejlfri, så er den med på målfotoet. De næste chancer i løbet er 8 Kathy Dragon og 9 Diva Faust. Kathy Dragon kommer efter en løbspause siden nytår, hvor den var en smule slidt i de sidste starter. Sporet er dårligt, og mon ikke Victor Ecce kører et roligt løb her i dens sæsondebut? Diva Faust gik et fint løb i sin sidste start på Lunden. Kusken Stinne Svanhede kører næsten altid gode løb, men denne dag kørte hun et for hårdt spidsløb. Men tiden 14.5 på 2000 meter autostart vidner om absolut topform. Og kan den noget lignede i denne her start, så skal de to favoritter sænke deres rekord markant. Sidste start på Fyn kiksede den starten efter hun havde lavet en omstart. Så den start skal man bare se bort fra. Den er faktisk bedst med et rygløb, som den er sikret i dette her løb fra anden række bag bilen. De spillere, som søger en overraskelse i dette løb skal først kigge på de to heste. 4 Gauguin har en uhyggelig fart, men er alt for ustabil til at man som spiller kan tro på den. 10 Empoli har jeg i flere starter troet en del på. Er også rigtigt godt inde i dette her specialløb på sin præmiesum. Men jeg tvivler på, at kusken kan klare sig imod de professionelle kuske i dette løb. Resten af feltet hører mest til i Lundens amatørløb, og løber kun med en meget lille triochance.

V65

V65 Skive

Husk at køb en andel til V65 Skive på tirsdag. Kun 75 kr. pr. andel

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere