V4 Lunch Jägersro – 27/4-2023

V4 Tips

V4 Travtips til Jägersro

Spilstop kl.12:20

V4 Spil

Dagens V4 Forslag

Til Jägersro 27/4-2023

Dagens Lunch V4 Forslag

V4-1: 1,3,7

V4-2: 4,5,8,12

V4-3: 2,3,6,8,10,12

V4-4: 9 IL Forte

Det viste forslag koster kr. 144,-

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Der er som sædvanlig flere Danske kuske og Dansk trænede heste med til start på Jägersro. 
Med fra Skive, da har Morten Fris taget to egen-trænede heste med, bl.a. 2 Dandit (V64-1) – Morten Friis fortæller om denne: rigtig gode heste i dette løb. Vi er glad for en god præmie. Der er ingen ændringer på udstyret.”
 
Vi kan yderligere fortælle, at 2 Dandit normalt er starthurtig, men har både hurtige heste indvendigt i 1 Pre Calculated og udvendigt i 3 Crono Delleselve, men burde måske kunne tage ryg lederen, og få et godt løb derfra og er en lille trio chance. Men ikke noget for vinderspillerne i min bog.
Dagens Banker Forslag

9 IL Forte (V4-4) har ikke fået uddeling på sin fine form, og dette er desuden en hest der står absolut billigt inde her, da den mistede over 300.000 kr. i præmiepenge sidste år pga. en positiv doping prøve på et antiinflammatorisk lægemiddel, som den havde fået. Den vandt bl.a. en Klass II finale med et helt opløb! Kommer den bare nogenlunde igennem her, så burde den kunne fælde denne modstand. Kun 9% – Vi prøver.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere