V4 Lunch – Östersund – 24/4-2023

V4 Tips

V4 Travtips til Östersund

V4 Spil

Dagens V4 Forslag

Til Östersund - 24/4-2023

Dagens Lunch V4 Forslag

V4-1: 1,4,5

V4-2: 3,5,7,13

V4-3: 7 Global Crusader

V4-4: 6,8

Det viste forslag koster kr. 48,-

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

V4-1 – Et flot koldblodsløb starter dagens V4 Lunch, hvor 1 Brageson er spidsfavorit, og dermed hesten at slå på den korte distance, værst imod er Norske 4 Hauk Viktor og 5 Rötungen, der igen får Mats E. Djuse i sulkyen som ved seneste sejr.
V4-2 – Her sidder 3 T.C.Mikita endnu engang i spids, hvor den også har gået de seneste to løb, og derfra vil det være hesten at slå, men tillægshestene vil nok hurtigt være oppe, og her er 5 Taxi Janice og 7 Big Success nok værst imod. Fra bagsporet på tillæg, da skal vi også regne med 13 From a Box, der har gået godt efter vinterpausen.
V4-3 – Her kommer 7 Global Crusader ud efter pause. Henrik Svensson plejer dog at have hestene klar når de kommer ud, og selvom hesten skal gå med sko, da er det ikke det store minus, da den plejer at gå godt med denne balance. Vandt sin sæsondebut sidste år. Fra sit springspor, tror vi den sidder i spids. Spids og slut!
V4-4 – Her er bedste hest 8 Ektara, og med strygninger af to heste indvendigt, da er den nu nede på sjette-sporet hvilket hjælper en del. Vi dobler dog systemet med 6 Be Sober. Det er disse to heste der skiller sig ud.

 

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere